353

Ха-ха

преди 13 години

***, направи добро на България и заедно с Трактора направете едно ритуално самоубйство !!!

352

обективен

преди 13 години

Овчаров си призна, че БСП са създали БСП... Толкова ли е чуден сега тоя цирк с имотите на Цветанов ?Изобщо някой съмнявал ли се е в скритите методи на БСП да очерня всички около нея ? Да си спомним секирите преди изборите, билбордовете на Яне...Просто е - *** искат да си качат пак кирливата партийка, а Трактора да го направят президент, ама няма да ги огрее..ЧЕРВЕНИ *** СТЕ И ТАКИВА ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ МАЙМУНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ !!! ХОДЕТЕ БЛИЖЕТЕ *** НА ДОГАН!

351

Анонимен

преди 13 години

Е. Сугарев: Цветанов и Борисов ще платят с живота си, ако не победят Ал. Петров

350

hrana za vsi4ki

преди 13 години

кава е тая държава бре, в която, да не кажа престъпници, ама следствени хора изказват мнение за промяна на коституцията и свикване на велико народно събрание?! няма такова чудо!!!!!

349

адепт

преди 13 години

В интерес на истината ,която единствено има значение,мисля че и Цецка Цачева имаше близки отношения с Булгартабак.Кой ,кой е в българската политика е табу ,въпреги голямото говорене.Нашите политици говорят като адепти на духовни школи и течения.Иносказателно и с недомлъвки.Важното е всичко да се замъгли.Но идва времето,за изясняване на картинката

348

...

преди 13 години

Яне Бибияне,Хапчетата моето момче..

347

Анонимен

преди 13 години

Яне продължава да занимава общественото внимание със своята комплексирана малка персона. Махни се, плъх, никой не те слуша, всички ти се смеят.

346

Баба Яга

преди 13 години

Ей....не можаха да се справят с нищо в тая България.....Що не беше жив бай Тошо.....за 24 часа щеше да оправи всичко.

345

Българин

преди 13 години

Яне, голям си ***. Алексей Петров те използва да си върне на Цветанов и ти като един голям ***, какъвто си всъщност му се връзваш. На следващите избори твоята измислена партия РЗС въобще няма да я има в парламента.КЛОУН :)

344

Ico

преди 13 години

ABE NIAMA LI KOI DA SVETNE LYDOTO QNE CHE I TOI I IZMISLENATA MY PARTIA SA GRESHKI NA KOMYNISTITE,SAZDADOXA GI SAMO I SAMO DA NAMALIAT PODKREPATA NA GERB,SEGA PAK ZA ALTERNATIVA MI GOVORI.ADVOKATA NA TRAKTORA SAVSEM E IZPERKAL CHE SE VZEMA I NA SERIOZNO.XAIDE IDI NA IZBORI GLYPAK TAKAV SHTOM TOLKOZ TI STISKA DA VIDIM IZMISLENATA VI PARTIA KOLKO SHTE SPECHELI.AMAN OT NEDO.... PFY OTVRAT

343

deteto mi

преди 13 години

... БОЖЕ......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! за да започнеш някъде работа.. където и да е... едно от нещата е да имаш чисто съдебно минало... явно това не важи за работа в парламента... просто трябва да занесеш торбичка грозде..

342

майкомила

преди 13 години

"РЗС обмисля да издигне Алексей Петров като алтернатива на управлението"Само това прочетох и умрях от смях:DАма този сериозно си вярва и вече на абсолютно *** заприлича. Оставаме на страна всякакви политически пристрастия...Алексей Петров..."алтернатива на управлението"?????? - как може Алексей Петров да е алтернатива на което и да е управление. Освен управлението на каналите на дрога, де...:DDDD

341

НКВД

преди 13 години

РЗС се оформя, като помашко-бандитска и "обратна" партия.

340

соул оф юфт

преди 13 години

излизайки от тинейджърсдка възраст ,пристъпвайки прага на осъзнатия живот изразът "Политиката е к....ва " ми звучеше гнусно и цинично и непонятно ,една изхабена заучена фраза ....такива мисли ми минават , гледайки човекът на снимката с бемка на не помня коя буза ,дано му плащат подобаващо за този Цирк с " Вход свободен " .

339

Пинко Мухата

преди 13 години

Яне ще повлече със себе си и Трактора, но Алексей няма да е виновен :D

338

Георги Петров

преди 13 години

Едно време бяхме деца. Купувахме верои с него правехме балончета. Когато си много малък е страшно занимателно да откраднеш 0,25 стотинки от родителите си и да отидеш да си купиш веро, с което да си правиш балончета. Егоистично е, но е по детски простено, защото не осъзнаваш какво правиш. Но когато годините минат и ти вече си голям, и крадеш от народа за да надуваш изкуствени политически балони, няма нито грация, нито прошка. Алекс е просто дете, народа да не му обръща внимание на детските бели

337

za 462

преди 13 години

Ти пък.........Румен *** го каза в прав текст, че Янето е проект на БСП

336

za 464

преди 13 години

Spoko...........niama kak da stane.....Qneto ima mokri synishta samo i dnes-a byrza da ni informira :))

335

От ''Сапфи

преди 13 години

Трактора президент, Янето премиер, другия *** Маргина - министър на МВР, а брат му министър на външните работи , той и без това си е в чужбина. Така ще ударим в земята камори, кози ностри и пр. смешни организации ,които за 200 години не можаха да се уредят с политици на първа линия.

334

Георги Петров

преди 13 години

Разгеле, да разберем Яне на чии интереси служи. То беше ясно, но поне официално да се индентифицира. Посредствен.