35

Анонимен

преди 13 години

тоя нищо не може да каже срещу бойко ,това е истината ,ако имаше заплаха з а живота му както той казва и е имал суигурен компромат досега да беше г о изполлзвал ,просто е лъжец от класа и около него гравитират такива като диков ,дачков ,патрашкова ,янев ,той ги захранва ,иначе заради некадърността си щяха д а бъдат едни нулички

34

PPP

преди 13 години

"Това каза в пред Kанал 3 Алексей Петров Трактора." Не може да е хем В и хем ПРЕД... Нещо като "в на предвид..." Пише се само "предвид"

33

***

преди 13 години

Според мен, той е единствения който частната си телевизийка, не се ръководи от рейтинги и подмазване. Аз му симпатизирам, омръзна ми да гледам захаросани репортажи с изказвания "АЗ ви строя магистрали, детски градини и спортни площадки"

32

Гражданин за EРБ

преди 13 години

"Алексей: Цветанов иска да ме отстрани"Тракторе, не се притеснявай! Продължи да държиш вратата на библиотеката с компромати отворена, та да ни информираш за далаверите на Цецко и ментора му - БИВШИЯТ ТИ ОРТАК... а на следващите избори НИЕ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ ЩЕ ОТСТРАНИМ КОРУМПИРАНИТЕ ЧЕРВЕНИ МИЛИЦИОНЕРИ ОТ ВСЯКЪДЕ - както направихме с учителя им - МАДРИДСКИЯ КРАДЕЦ!!!

31

Анонимен

преди 13 години

не харесвам подмолноста на сащо диков и не го гледам ,това е медуза ,*** на алексей

30

Nasko

преди 13 години

Стига вече сте ни навирали в очите тези БЕЗДЕЛНИЦИ И МУТРИ!През живота си, са обучавани как само от ЛОШОТО за другите да трупата активи!Той бил ...КОНСУЛТАНТ???Един *** полицай от Стрелча, /училището/, учили го да бъде терорист, да черни и манипулира, защото ако се не лъжа и до сега това се изучава в Полицейската академия, защо не се направи едно ПРОСТИЧКО НЕЩО, бил "офицер" под прикритие - добре,- КЪДЕ СА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ДЕЙНОСТА МУ?Това ли е, да бъдеш Партньор с политици???***!

29

Mengelev

преди 13 години

и тоя е турчин! Асан Ибримов Омеров....кво говорим

28

Владимир Пампоров

преди 13 години

Интересно е желанието на Сашо Диков да напада Цветан Цветанов и да дава трибуна на Алексей.Ще кажете че е демокрация,но бг медии са 90% зависими според изследване на европейски източници.Иначе се прави на отворен пред Бойко.Стига сме се занимавали с тоалетна политика,тя не решава проблемите нито на пенсионерите,нито на социалните слабите,нито в здравеопазването и науката.

27

нло

преди 13 години

ТРАКТОРА Е ПРАВ В ЕДНО 20 ГОДИНИ ОКТОПОД А СЕГА ГО ОСТАВЯТ НА ПРОЙЗВОЛА .ЗНАЕ МНОГО ЗА СРС НА МВР НО ДАЛИ Е ЗАПОЗНАТ СЪС ИСТЕМАТА СВОЙ-ЧУЖД РУСКА ПО НАТОВСКИ СТАНДАРТ НА МНО ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА В МИРНО ВРЕМЕ.ИЛИ СИ С ТЯХ ИЛИ ТИ СЕ РАЗГОНВА ФАМИЛИЯТА.СПОКОЙНО Г-Н ПЕТРОВ В ЕВРОПА СА ЗАПОЗНАТИ КАК ДЕЙСТВА-УБО- ДС-ДАНС-НСО-НСС-ГДБОП-ДОТИ-ВКР И КОЙ ЗЛОУПОТРЕБЯВА С РЕШЕТКА -ЕКРАН 130-10-1.А ПЕТРОВ СЕ ОПЛАКВА ЧЕ ГО СЛЕДИЛИ ПО КЛЕТКА-РЕЛЕЙКА И ПОДСЛУШВАЛИ ДЖИ-ЕС-ЕМ.АКО КАЖЕ ИСТИНАТА НАРОДА Е С НЕГО.

26

Xelian

преди 13 години

Това не е полицейска а тоталитарна държава. И никой няма да влезе у вас да ти хвърли 100 кила бой. Освен ако не се занимаваш с нещо незаконно. Точно в момента цялата мафия се е скътала и претръпнала. Щото това правителсво не ги пази както предишните. Да и в него сигурно има недробожелателни елементи но са в пъти по малко. И досега винаги са били отстранявани веднага. Това в момента си е чиста политическа нападка към Цветан Цветанов с цел неговото отстраняване понеже е неудобен на БГ мафията.

25

До 17

преди 13 години

Жалко,че не мога да ти натисна повече от 1 плюс .....

24

Христо

преди 13 години

В казармата прочетох едно стихотворение, краят на което беше:А стане ли му скучно на човек, той разсъждаваи се съмнява и протестира.Та да бъде мирен днешният ни век,човек трябва да се ангажира.Често си го спомням защото именно това е - ангажират вниманието ни с глупости и скандали, за да не разсъждаваме и - недай боже протестираме.

23

Xelian

преди 13 години

Напротив може. Може Алексей Петров да е финансирал партия ГЕРБ. И може да е искал точно с това да е искал да прикрие собствените си бъкии. Както ги е прикривал с предишните правителства. Но това се опитва да бъде различно. И може да не са му дали. За мен това правителство макар и не особено компетентно в много области и крачка напред. Крачка по правият път. Трябва да се отстрани срастването на такива елементи като Алексей Петров с власта.

22

?

преди 13 години

Няма проблем, ще го самоубият. Те знаят как.

21

ЗЛОБЕН

преди 13 години

Скоро очаквам Аликсей да се самоубие, и всичко ще се покрие!!!

20

Христо

преди 13 години

Нали целта е именно тази, хората да не виждат некадърноста им и да се замажат очте на народа с клюки интриги и доноси. Важно е да се поддържа чалга нивото, че ако хората започнат да мислят, ще се ужасят от некадърноста и полицейщината.

19

Ли

преди 13 години

Утре като влязат у вас без прокуророско нареждане .. хвърлят ти 100 кила бой .. и после ти се извинят .. Кажи пак ,че искаш полицейска държава .. Като те осъдят за коментар , виц или изказване против властта - пак и се радвай на полицейската държава .. Всичко трябва да има граници ..

18

VAS8ILISQNISEVROPA

преди 13 години

ПО МИ Е ИНТЕРЕСТНО....КОЛКО СА КИТАЙЦИТЕ.....

17

Xelian

преди 13 години

Аз мога да ти кажа кой е. *** мутра която му се пече яйце на *** и понеже в България власта е в ръцете на посредствени драскачи и палячовци като Яне Янев, се възползва от това да отстрани най големият си враг. Повтарям го това вече в 20-ти пост сигурно. В България всеки човек е корумпиран до някаква степен. Всеки прави услуги ако може. И вие да се качите на власт и ви ще правите. Щото така сме свикнали. Важното е да се върши работа. За да може малко по малко тази практика да се отстрани.

16

НСБОП

преди 13 години

Алексей Петров - единственото в света ченге-милионер!