236

Квестор

преди 13 години

Добре де.. предложете нещо смислено какво да я правим тази ***?

235

европеец

преди 13 години

231, през миналата година излязоха резултати от мащабно социологическо проучване в страните на ЕС и в страните-кандидати за членство. Един от най-шокиращите резултати от него беше, че в една от страните кандидат-членки на въпроса "Колко книги сте прочели в живота си?" 70% от населението отговаря с от 0 (нула) до 1 (една). Можеш ли да познаеш коя е тази страна, в която 70% от хората са прочели максимум една книга в живота си?

234

lambo

преди 13 години

МАЙЧИНСТВА, ДЕТСКИ и ПОМОЩИ, САМО след ЗАВЪРШЕН 8-ми клас, на родителите ! И до 3-то РАЖДАНЕ. ДЕТСКИТЕ по 100 лв. МЕСЕЧНО, но само за тези, КОИТО ОТГОВАРЯТ на ГОРНИТЕ ДВЕ УСЛОВИЯИНАЧЕ ... иначе НИ ЧАКА СТРАШНАТА СЪДБА на КОСОВСКИТЕ СЪРБИ ...

233

lambo

преди 13 години

Една 11-15 годишна ***, която вместо да учи роди първото дете, си осигурява автоматично следните детски и помощи :- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на ***( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ)- 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на ***- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"- още 2,15 лв. МЕСЕЧНО допълнителна помощ за достигане на семейния ДМД(ДМД = Диференциран Минимален Доход по Закона за Социално Подпомагане)- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете- 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ- 325 лв. е максимума на т.н. "КРАТНА ПОМОЩ", за посрещане на инцидентни обстоятелства- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )Това прави около 240 лв. чисто (без никакви данъци върху тях) МЕСЕЧНООсвен това *** потребява няколко-стотин лева на месец Ток и Вода, дето ги плащаме ниеМного *** семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток.Освен това не плаща Данък-Сгради и Такса-СметОсвен това държавата плаща от нашите данъци ЗДРАВНИТЕ-ОСИГУРОВКИ на всички ***.Не знам на каква стойностТоест истинския резултативен доход на тази ***, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.А на работещата бяла робиня за минималната заплатка от 240 лв БРУТО., дохода е 188 лв.НЕТО,след като държавата им прибере почти 22% за осигуровки и данъциНАКРАЯ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕРАБОТЕЩАТА *** (само с 1 дете !), ПОЛУЧАВА 3 (три) ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ РАБОТЕЩАТА БЯЛА за МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТАЕто затова *** раждат като бесни ***, а българките едва отглеждат и 1 дете ...

232

Анонимен

преди 13 години

Що не спреш да съветваш бе ***.Виж себе си,виж държавата си и тогава съветвай.*** народ.Съветвал бил.

231

Ицо

преди 13 години

Много си влезе във филма, Альошка. Да не говорим, че с първобитните си тъпотии дори не си и забавен. Бегай си играй на Контрата, достатъчно време отделих за малоумната ти безличност.

230

PPP

преди 13 години

Каква "интеграция" на *** бе братя българи??? *** се плаши единствено от РАБОТА! Ако не вземем мерки след 20 години децата ни ще работят и ще дават половината си заплата за "братята роми" за да продължават да живеят на наш гръб. В момента един българин работещ за 1000 лева му отдържат 300 лева от които отиват поне към 150 за *** за помощи. Всичките ни сметки за ток, вода и парно са надхвърлени с поне 30% заради кражбите от *** за да се покрият липсите... Докога ще ги НОСИМ на гърба си ***??? Това е паразитна РАСА, която верно е трябвало Хитлер да унищожи. Навсякъде по света живеят на гърба на хората и не им пука за нищо. Получават 5-6 вида помощи и безплатен ток и вода, които ние плащаме много ясно... Знаят, че се необезпокоявани вече от родната ни полициякоято ни ПАЗИ и за тях грабежи, изнасилвания, убийства и прочее *** извергщини не са проблем, защото значт, че няма да ги съдят и вкарат в затвора. Правят си каквото си искат и полицията не ги закача за нищо! Наскоро министърчето Цветанов след масакра(клане) в някакво село *** бяха простреляли българин с пушка в гърба и тоя дупедавец съобщи публично, че човечеца се е самоубил с пушката си в гърба... Вчера пък съобщи пак публично, че мъжа с прерязаното гърло(главата е била почти разчленена) на Дивдядовските скали край Шумен се е бил и той самоубил. Нищо, че не са намерили нито нож или каквото и да е острие в близките 300 метр. На *** ли ни прави не знам... Предлагам да вземем СОПАТА!!! Това Доганово-мюсолманско-*** правителство и деПУТатщина вече ми омръзна и ако така продължи България си загива братя българи!!! Трябва да се вземем в ръце!!!

229

Мина

преди 13 години

Саркози е прав,но тези които уж много мислят за тези *** какво правят.Май само използуват ромите за да им гласуват.А тези така наречени ромски организации също много пичелят.Доста пари отпущат за ромите и за тяхната интеграция но нищо не се прави.По точно ние се преобщихме към тях.

228

Анонимен

преди 13 години

Социалните помощи обаче имат противоположно въздействие върху готовността за интеграция: това ги освобождава от необходимостта да променят традиционния си начин на живот, да положат усилия да научат езика и да си намерят работаВЕРХО

227

ТТТТ

преди 13 години

Не му се връзвайте на този "лекар" ,той най-вероятно е хомосексоалист който е очарован от животинския им секс.Говоря съвсем сериозно, има такива дето идват в циг. квартали плащат си за да ги ...........!

226

олелеее

преди 13 години

до 200.Те всички българи инвистират в образованието на децата си,и затова ли сте на това дередже!От много умни като теб!Че с кого искате да се сравнявате ,с турците ,с арабите,с германците?Май с никой освен с ***!Турците казваме така -насила хубост не става! Колкото и да се образовате,умни няма да станете,е за това сте на този хал!Неспособни сте!Колкото и висши обр.да си раздавате в българия,все тая!

225

БРАВО ДНЕС.БГ!

преди 13 години

БРАВО ЗА СТАТИЯТА!

224

ss

преди 13 години

Времето когато европа ще забрави думи като толерантност и търпимост наближава.Саветвам *** и талибаните да се измият добре за да не вмирисват сапуна.

223

Лекар

преди 13 години

Ице,когато те намеря,първо ще те разфасовам,после,ще те опека,и накрая ще те изям.Обичам само един кино герой-колегата Лектър,не си ли чувал за убийста и изяждане на трупове в София?Виж,очаквай ме с трион и вилица в къщи си,***

222

Лекар

преди 13 години

Кирчо,искаш ли ромска ***,ама ще те заболи,хахахахаххаа

221

Лекар

преди 13 години

А ти,българино,искам да те пуснат в една ромска колиба само една нощ,ама един ром да има на вратата и да те връща,и колкото пъти те наръгат в ***,толкова да викаш-БОЛИИИИИИИИИ

220

Ицо

преди 13 години

Уууу, докторче, къде се изпари изведнъж наслоената ти хипократова благост и хуманност, та така озверя - досущ като *** ***, които мило защитаваш?!? Не така с лошото - плашиш ме! А когато съм уплашен ставам нервен. Не винаги мога да се контролирам. А когато не се контролирам ставам неконтролируем. И освен това - много сила упражняваш на клавиатурата, много гръмки слова, къде се научи? Наистина ли искаш да ме намериш?!? На Коледа желанията се сбъдват, мисли добре, преди да си пожелаваш.

219

Анонимен

преди 13 години

Виж благодарение на ***,какви хубави сгради ,хотели ,вили и т.н. си построиха българските мафиоти.*** не може да се подпише,но зида 10 пъти по-добре от българина.

218

bobi

преди 13 години

DO LEKAR;; EI SMRADLIO KAV LEKAR SI TI BE ? IAVNO TI SI KERLIV ***; KVO MI ZA6TITAVA6 KERLIVITE ***?A? *** YOU

217

Българин

преди 13 години

219 - *** не може да се подпише, но иска да "работи" на бюро, хем да "работи" без да върши нищо, а на края на месеца да му плащат поне 1000 лева.Подобна работа не предлагат нито турските, нито кои да е фирми.