24

Смех

преди 13 години

Ей гадни комунистически ***... Първанов ловува с пушка за 50 000 и един не зададе въпроса откъде я има, откаде има пари за апартаменти и на синовете си и колко пари са завлечени от държавата заради него, а сега червените мекерета надуват нонстоп новините с 2та апартамента на Цветанов. За тях да откраднеш от държавата милиарди и да сключиш изгодна сделка са равносилни неща. За щастие народа би простил и 100 апартамента, само и само да се игребе тая комунистическа *** от властта

23

мария

преди 13 години

Очевидно този форум е пълен с наивници и хора от ъндърграунда, вкл. и червени провокатори !?Оценката за работата на Цветанов могат да я дадат шефовете на ЦРУ, ФБР, МИ - 6 и ЕВРОПОЛ ! А те вече неколкократно похвалиха Цветанов !Тъй като БГ е част от ЕС и Световната общност , от това следва, че ние / държавата / сме отворена система, а не изолирана или затворена , казано на езика на термодинамиката ! - Това го казвам специално за трактора и трактористите, които претендират, че разбират от термодинамика !Защо трактора и трактористите не обвиниха Цветанов, че е покровител на проституцията и пИчели по 2 млрд годишно от тази ' професия ' ?Защо трактора и трактористите не обвиниха Цветанов, че е покровител на наркотрафика ?Защо трактора и трактористите му не обвиниха Цветанов в извършени убийства и даване на ' мокри ' поръчки ?Защо трактора и трактористите не обвиниха Цветанов в рекети ?Защо трактора и трактористите не обвиниха Цветанов в пране на пари ?Да не би Цветанов да си има банка, заводи, яхти, кораби, летища ?А някой от шефовете на ЦРУ, ФБР, МИ - 6 и ЕВРОПОЛ дал ли е положителна оценка за трактора и оръженосеца му с бенката ? - Аз лично не съм чул някой от тях да ги е похвалил !Отговорите на тези въпроси дават отговор на въпроса : Защо са тези атаки срещу него и кой се страхува от правосъдието у нас !

22

Анонимен

преди 13 години

Цецо, който е най-големия борец с престъпноста, май се оказа солиден престъпник!Цецо, бързо спретни акция "НЕ СЪМ ВИНОВЕН", просто не знаех.

21

Анонимен

преди 13 години

Уорлик към Борисов: когато ти кажа "скачай", ще питаш "колко високо"

20

fff

преди 13 години

КАВАЛА ЦВЕТАНОВ ИМА ИМУНИТЕТ ТОВА Е НАДЛЕЖНИЯ РЕД ИНАЧЕ НИЩО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МУ НА ПРАВИ НА ТОВА ДИВО ПРАСЕ ЦВЕТАНОВ.ПОНЕ ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ СЕ ЗАПОЗНАЙТЕ СЪС ЗАКОНА.НА ДЕПУТАТИТЕ НЕ ИМ Е НУЖЕН ИМУНИТЕТ ТРЯБВА НА ВСИЧКИ *** В ПАРЛАМЕНТА ДА ИМ ПАДНЕ ИМУНИТЕТА,ОТ КОГО СЕ КРИЯТ ОТ НАРОДА ЛИ?

19

човек от народа

преди 13 години

НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ТРЯБВА ПАРЛАМЕНТАРНА КОМИСИЯ ,,,!!!ЦЕЦО ДА ОТИВА НА СЪД И ТАМ ДА ДОКАЗВА КОЛКО Е ЧИСТ... !!!ПРАВ Е ЯНЕ И С 2 РЪЦЕ ГО ПОДДЪРЖАМ ...!!!

18

Муьо

преди 13 години

"/Янке, ако Цецо те барне нощес, ще ти изправи перисталтиката. Носи си вазелина./ "А ако Янко му спретне една спец акция "апартаментаджията"

17

долу бсп

преди 13 години

Този народ, ако иска да се оттърве от дългите години мракобесие в държавата, сега е момента да защити правителството.Няма ли хора с морал, които да свидетелстват срещу Петров и Янев???Вярно, че говорим за широк кръг от обвързани лица и структури ... но тази държава България, трябва да почне да се бори с този Плутократизъм, който ни е захапал вече 40 години и няма да ни позволи да тръгнем напред ...*** с низки чела ни управляваха. Хора ... дайте шанс на държавата България!Успех на Б Борисов и Ко.Само те са тези, които могат с крака й строшат главата на ламята ...

16

Amenhotep

преди 13 години

Янка също трябва да я разследват - за произхода на милионите за билбордовете с които беше заляла цяла България.

15

Анонимен

преди 13 години

Аз като данъкоплатец предпочитам да се направи комисия която да разкрие кои хора откраднаха 1 000 000 000 лв по проекта АЕЦ Белене. Следите още са свежи и може да се действа бързо.Яне ни кара да търсим трохите докато бандитите отмъкват хляба.

14

Личо Хуя

преди 13 години

Да го духат чекиджиите и техните смешни опити да навредят на великия Цветанов хихихи

13

Анонимен

преди 13 години

ЦВЕТАНОВ ЩЕ Е СЛЕДВАЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ ВЪПРЕКИ ПЛАТЕНИТЕ ПРОВОКАЦИИ И ЛЪЖИ С ЦЕЛ ДА МУ НАМАЛЕЕ РЕЙТИНГА .АМА КАКТО СЕ ВИЖДА РЕЙТИНГА МУ СЕ ПОКАЧВА ОЩЕ.ТА КОЙ ЛИ БИ ПОВЯРВАЛ И ЕДНА ДУМА НА СЪЩЕСТВА КАТО ЯНЕ-ХИЕНАТА И НЕГОВИТЕ НАЧАЛНИЦИ ОТ БСП,ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО И ОТ МАФИЯТАСАМО ГЕРБ

12

луд за връзване

преди 13 години

Абе няма ли кой да го освидетелства тоя в държавата ни бре ? и да го върже че мноу рипа ! излезе тракторот от панделата и тоа пак почна да рипа...иначе не му се чуваше гласчето

11

Amenhotep

преди 13 години

Възмездие за корумпираните типове обеща лидерът на партия ГЕРБ Бойко Борисов пред перничани при откриването на предизборната кампания.Айде Боко, дай да видим какво ще е т`ва "възмездие за корумпираните типове" ... ще имаш ли смелост да си отрежеш дясната ръка, ако тя е корумпирана?!?!

10

Джаба

преди 13 години

Казва се швестър *** педи и тн

9

Анонимен

преди 13 години

Този ми напомня много на Станишев-жалък и смешен!

8

Анонимен

преди 13 години

ЕВРОПОЛ обича послушници като Цоко и Боко и не би им посегнал.

7

преди 13 години

Янке, ако Цецо те барне нощес, ще ти изправи перисталтиката. Носи си вазелина.

6

Анонимен

преди 13 години

шефът на ЕВРОПОЛ беше у нас и се срещна с Цецо и Бойко ...Ако оня с бенката има компрометиращи материали за Цветанов / за онези 1 млн , които уж изчезнали / , то тогава той предаде ли своите доказателства на шефа на ЕВРОПОЛ и ако не е предавал такива доказателства на никого, то това не означава ли , че това е една долна лъжа от негова страна ?Димкаджията с бенката доказа ли, че не е гей, защото аз не видях доказателства в тази посока ?

5

Анонимен

преди 13 години

Трябва да има спец.комисия която да установи колко дни е работил през живота си 39 годишния Янев.