479

Спонги

преди 13 години

Стандастът "Стара Планина" беше въведен за да се вдигнат регламентирано цените. Той е излишен, защото по закон на етикета трябва да пише какво съдържа продукта. Пиша защото забравих да спомена издънките Найденов и Тази с ГМО (все и забравям името на Караджова). Излиза, че почти няма сфера без издънка. Хайде Генерале, бъди мъж и си подай оставката.

478

az

преди 13 години

E що мълчи? Като става въпрос за имотите на Станишев и Доган не мож му затвори устата. А сега мълчи като риба :)

477

Анонимен

преди 13 години

Споко червенотиквенчовчета: Колкото и минуси да щракате, Бат Бойко ще ви сложи по един голям плюс.

476

анонимен

преди 13 години

Бяга като дявол от тамян

475

Анонимен

преди 13 години

Запомнете много добре това: ББ е новия Левски. Смел до безрасъдство, патриот, един истински българин, който за пръв път се опълчи срущу бг мафията, обхванала всички сфери на държавата, натрупала милиарди в имоти и банкови сметки. Ако искаме да имаме чиста и свята република трябва да подържаме Борисов иначе няма излизане от червеното тресавище на корупция, отвличания и убийства, кражби за милиони и то от нас, които с данъците от смешните ни заплати подържаме здравеопазване и пенсионна с-***.

474

и за други неща

преди 13 години

Обвиниха Цветанов, че лъже за имоти. Цветанов, обаче, отрече. Той каза, че е лъгал не само за имотите, но и за други неща!

473

мелодия

преди 13 години

*------Премиерът откри днес клиника по----* --Сетих се за Анна-Мария Борисова - как хубаво би се усмихвала на това събитие ----

472

n.a.

преди 13 години

.АКО БЯХМЕ В ДРУГ ВЕК..БИХА НИ МАЧКАЛИ ЗДРАВО,ДОРИ *** НЯМАЩЕ ДА СИ ПОКАЖЕШ ОТ СТРАХ ДА НЕ ПАДНЕ

471

фотограф

преди 13 години

Много хубава снимка. Пожарникарят: "Открих начина за закърпване на положението. Вместо болните да ходят на лекар, ще ходят на поп. Ще им излезе по-евтино! И като умират, пак ще им трябва поп, а не лекар!"

470

Бойко

преди 13 години

Ало 497-я да ти кажа честно, че няма вече тикви, защото всички се превърнаха в червените тиквеници.

469

Анонимен

преди 13 години

Избориииииииииииии до дупкааааааааааа

468

Анонимен

преди 13 години

Избори Избори Избори

467

как вървят тиквите н

преди 13 години

Бойко, как вървят тиквите на пазара? Какъв им е рейтинга?

466

Анонимен

преди 13 години

А бе тоя Борисов нещо много мълчалив станал напоследък - преди не му се затваряше голямата уста на празната глава.

465

Анонимен

преди 13 години

ББ е новия Левски. Смел до безрасъдство, патриот, един истински българин, който за пръв път се опълчи срущу бг мафията, обхванала всички сфери на държавата, натрупала милиарди в имоти и банкови сметки. Ако искаме да имаме чиста и свята република трябва да подържаме Борисов иначе няма излизане от червеното тресавище на корупция, отвличания и убийства, кражби за милиони и то от нас, които с данъците от смешните ни заплати подържаме здравеопазване и пенсионна с-***.

464

Спонги

преди 13 години

Очевидно ГЕРБ се наакаха. Дянков, Желева, Калинка, Б.Димитров, Цветанов., проф.Борисова. Какво още трявда да се случи за да извадим оставката от джоба.

463

Стамат

преди 13 години

Няма ка да не краде цв.цв. като си има такъв учител като разбойко дрисов! До кога ще ги търпиме бе хора, ще опоскат държавата!?

462

Анонимен

преди 13 години

Ха-ха-ах

461

Знам

преди 13 години

Боко знае откъде са парите на Цецко. Нали такива пари могат да са само от полицейски или политически рекет.

460

Венко Павлов - лидер

преди 13 години

прав е станишев но не е прав, че бойко не прави всичко това за да е доволен народа защото това наистина го крепи. не е учудващо че само бойко се осмели да казва нещата в прав такст и това наистина се хареса на народа ... прави опит да усмири престъпноста и да наложи друг начин на действие...той бойко поне прави и върши нещо за сметка на станишев и сие които не че неискат но ги е явно страх или го правят за да не разбере народа а той иска зрелища и нещо друго...