126

ЕХО

преди 13 години

Какъв страх се излъчва от тази статия. Идва времето на истината и е много добре че го има Янето иначе още колко години щяхме да си живеем в медийно затъмнение ?

125

1111

преди 13 години

По-скоро жените и неможещите мъже... "Ех, мечти, мечти..." :)))

124

1111

преди 13 години

"Искаш да кажеш че СерГЕЙ Станишев и "групата на червените прашки" са гласували за Бойко?"Това не знам защо си го мислиш...

123

1111

преди 13 години

Да, прав си... С едно изключение - днешните крадат МНОГО ПОВЕЧЕ...

122

Amenhotep

преди 13 години

Искаш да кажеш че СерГЕЙ Станишев и "групата на червените прашки" са гласували за Бойко?

121

1111

преди 13 години

А защо си мислиш че тези отвличания не бяха организирани от близки до Борисов и Цветанов??? А??? Колко удобно...

120

1111

преди 13 години

Бойко Борисов е изборът на "СЛАБИТЕ" мъже... На тези, които искат силна и здрава ръка, защото китките им са меки... На тези, които изкат той да бъде здрав и твърд, защото те не могат...На тези, които искат да гази наред, защото тайно си мечтаят и те да легнат под него...Ха ха ха...

119

DO 1111

преди 13 години

PI4 TI DA NE SI S TEMPERATURA ? ILI SI LD ILI SI 6IZOFRENIK ? KOE MU BE6E SPOKOINOTO ,OTVLI4ANIQTA VQRNO SE PRAVIHA SPOKOINO ,SPOKOINO SE TO4E6E DDS ,SPOKOINO SE TO4EHA FONDOVETE ,SPOKOINO MOJE6E DA ZASTRELQ6 NQKOI BEZ DA TI PUKA ,SPOKOINO MOJE6E DA OTVLE4E6 DETE I DA GO PRODADE6 NA 4ASTI Q SEGA SPOKOINO SE ZASTRELQI

118

Amenhotep

преди 13 години

Предишното правителство наистина имаше някои по-подготвени кадри и специалисти (основно от квотата на БСП), но Юпитата на НДСВ и полу-грамотните читаци на ДПС по нищо не се отличаваха от ГЕРБерите. Разбира се, тук трябва да добавим и факта, че Тройната коалиция се утрепа да краде и така ополоска държавата, че дори и ГЕРБерите да бяха адекватни (каквито се вижда че не са) пак трудно щяха да ни искарат от блатото!

117

Анонимен

преди 13 години

Ти не се грижи затова:) Е, освен ако не възприемаш вота народен единствено като само глас! То това е характерно за ГЕРБ-ер - гледа и вижда само себе си, слуша и чева само себе си:)))

116

Анонимен

преди 13 години

Хайде Альоша! Наври ги в *** г.. тези милиционери:) И без това за нищо не става банкянския измекярин:) Бой по каската:)Честните хора са с теб:) Всеки иска истината, а не медиините писквили на ББ и ЦЦ:)

115

1111

преди 13 години

Да, ще ти кажа кой - предишното правителство беше 100 пъти по-компетентно от това... Беше по-нормална обстановката в страната... Народът беше спокоен и имаше повече сигурност и всичко беше по-предсказуемо... Е, имаха и някои грешки, но не ТАКИВА като на сегашното... Това правителство осъществява ГЕНОЦИД срещу собствения си народ...

114

Боби

преди 13 години

Алексей Петров влиза в политиката , казва Янесамо че има една маалка подробност :)за да влезе, трябва първо да го избере някойпък народа поумня вече, вижда кой работи за него и кой се прави на лудтрудно ще стане :)

113

Анонимен

преди 13 години

BOIKO SMA4KAI GI NIE SME S TEB ,BADI PO TVYRD I RE6ITELEN

112

Анонимен

преди 13 години

А защо крещиш в интернет:) Липсата на аргументи до това ли води:)Че и ти излез публично удари тъпана на мегдана и аз ще дойда да го заявя:) Аз не съм ББ или ЦЦ да занимавам хората със собствените си интереси и желания:)))))))))

111

анонимеН

преди 13 години

Янеее , яне ле кроткоо ягнее

110

Бай Ристо

преди 13 години

Добре де това го разбрахме, но ще споделиш ли все пак кой трябва да управлява?Относно Янка.....това е най-голямата политическа *** за последните 10 години. Такова *** на *** само от другарчето му Явор Дачков сме виждали по времето на бат' Ваньо....

109

1111

преди 13 години

До 108:А ти за не би да си ми го лапал, та знаеш??? Ха ха, ***!

108

Amenhotep

преди 13 години

Какво означава това че Асан Петров ще влиза в политиката? Та той и до сега си беше в политиката... как ще влизаш в нещо, след като си отдавна вътре?

107

Анонимен

преди 13 години

Да! целия свят ги хвали- и Congressional Quarterly, и Дойче Веле, и Кронен Цайтунг и т.н. На всичко отгоре Брюксел избра Първанова за евродепутат! *** тя не е от ГЕРБ! Те са се объркали:))А Желева влезе във фреунски учебник по поритология като пример за конфликт на интереси:))) Да! Целият свят се гордее че ги има ГЕРБ:)