210

Анонимен

преди 13 години

Че то и Хитлер го е интересувала идеята за чистата германска нация:))) И не са милион лева, а милон евра:) Четете бе:) Знам,че за вас това са джобни,но....

209

физиономии

преди 13 години

Малко мяза на Божидар Искренов - Гиби.И той навремето нещо със Сираков спореха кой по-гоям мъж.

208

Атака

преди 13 години

Да уж е само за 1 000 000 лв. Но човек не трябва да гледа само до пред носа си!Иначе Волен не ме интересува, а ме вълнува идеята за възмездие и възстановяване на българския дух!

207

Атака

преди 13 години

Най-лошото е че и сегашния зам. Министър на МВР - Павлин Димитров е от бившите ДС и уж е завършил школата в КГБ, както от ДС е и Петко Сертов, бившия шев на ДАНС и уж приближен на Първанов (Гоце).Общо взето всичко се върти до някакви агенти които контролират цялата система, защото няма по-голям инструмент за контрол от службите!

206

Анонимен

преди 13 години

Пък аз познавам мошениците само по ника им:))) АП е бледо копие на Стринка Сийка:)))))))))))

205

сс

преди 13 години

европа си има европол а ние в българия ......?!? ..... МУТРОПОЛцветанов vs петров .....от това би излязъл добър сценарий само тия от пробг да вземат да разчепкат случая

204

Стринка Сийка

преди 13 години

Познавам мошениците само като им видя физиономиятаАлексей Петров има чисто мошеническа физиономия, хитри очи, злорада усмивка

203

Анонимен

преди 13 години

Абе тази статия не беше ли за едни 1 млн.евра и ББ,ЦЦ и АП и т.н. Явно Атака докато е копала землянките за партизанската война,обявена от Воленчо, не и остава време да чете:)))))))

202

Атака

преди 13 години

Иначе се говори, че Сертов е в много близки отношения с първанов и оръжейния бос Николай Гигов. Общо взето - всичко е ясно, покровителстване от президента и ДАНС на групировки и бизнес в който има много пари!Иначе, тъй като президента е хитър, най-вероятно сметките му са в чужди банки, и там са парите с които са натрупани от такива приятелски кръгове!

201

Анонимен

преди 13 години

Излиза , че Левски се е борил за свободата на един алчен народ. Няма наяждане за българската лакомия. Само ако е можел да прозре какво ще се случи след век половина в България, едва ли Дякона щеше да си мръдне пръста за нас и нашата свобода. От нас не става нищо! Само кардци, лицемери, измамници и комплексирани газари - това сме ние! На почет са *** в България. Колкото по-голям *** си, толкова повече те уважават. ако спазваш закона, всички ти се присмиват.

200

Анонимен

преди 13 години

Де да знам дали е вярно това или не.Но си спомням, че за изборите Боко и Цецко се изтъпаниха официално и казаха, че тъй като партията им досега не е била в НС и няма субсидия те щяли да си финансират кампанията като си заложат къщите. Защото не искали случайно да попаднат на мръсни спонсорски пари. Обаче като развъртяха кампанията се видя, че не е за някакви си стотина хиляди - колкото биха взели срещу къщите си.Та така.

199

Анонимен

преди 13 години

Че как няма да го свалят!Нали има СМС за тази цел! Едни журналисти говореха затова! Само чакаме кога ще излезне в днес.бг статия за обществената поръка на МВР с 4,56лв. за литър бензин:))))))) Май няма да я пуснат,а:))) Пак ли има СМС:)))

198

Атака

преди 13 години

Не знам защо реши че е бил ШЕФ на ДАНС?Той е бил назначен там уж като служител от Петко Сертов, но някой казват, че има пръст и ген. Атанас Атанасов. Всички тези шефове също са за разследване. Мислите ли, че тяхните имоти не трябва да се разследват?А Трактора е по-ниско ниво, обслужващо тези на по-високите нива - генерали и политици.

197

Пешо

преди 13 години

Абе от днес.бг четат внимателно какво се пише в коментарите и се поправят - свалиха Алексей от първото място. Тука им давам кредит.

196

Анонимен

преди 13 години

Бягай да свидетлстваш:) Ти си направо златна мина за ЦЦ:)))))))))) С пост 191 направо трошиш всички мивки като ортаците си ББ и ЦЦ.Явно си бил и ДАНС! Да не си станал с мълчанието си и съучастник на рекетите,убийствата,побоищата и т.н. Аз пък се надявам истината да излезе наяве, а не АП да бъде преборен от ЦЦ,както е вашето мнение:) А иначе и Хитлер е влезнал в учебниците по история:) Въпроса е кой с какво влиза в историята, останалото е самоцел:)))))))

195

мд

преди 13 години

Ако имах пари щях да направя сапунка със заглавие "Битката на титаните А.П vs Б.Б" единият шеф на ДАНС ,другият бивш главен секретар ,и 2 -та са имали достъп до доста секретна информация и разработки срещу хора,сега чакаме как ще завърши срещата ама ми се струва ,че ще е DOUBLE K.O

194

Анонимен

преди 13 години

Аре бе....писна ми от ченгета под всякаква форма. За 20 год. тия съсипаха България и я доведоха до БВП преди 30та. Изгониха милион и половина в чужбина. Затриха 500000 пенсионери. Не се накрадоха, не се наядоха. Седнали да си ги мерят...и спектакли да ми разцъкват с придворните си шутове.

193

УФСЪ

преди 13 години

тепърва ще има интересни новини, стига разбира се да не ги цензурират или недай си боже да затворят устата на източника

192

f.p.

преди 13 години

Газят дълбоки води всичките - И Ц.Ц. и А.П. и Б.Б. Не знам каква е интригата (това с борбата срещу мафията е ала бала), но играят милиони. Свалиха ръкавиците. Засега само фабрикуват слухове и доноси, но няма да се учудя ако някой отгърми. Даже най-вероятно това е плана. Ако можеше да се залага, бих заложил стотачка че А.П. няма да го бъде.

191

мд

преди 13 години

Ти добре ги пишеш тия работи ,ама си същият като Цецо ,Октоподи и какви ли не още акции тип сапунки ,ама как така за тия 50 човека дето хванаха за 1 не намериха доказателства,явно не е виновен съда а разследващите органи във Милицията дето не могат да си свършат работата и сега прехварлят вината на съда,вярно ,че съда не е цвете за мирисане ,ама тоя път си мисля ,че са прави хората