81

Анонимен

преди 13 години

"Наказателният кодекс предвижда лишаване от свобода до осем години за укриване на данъци в особено големи размери и конфискация на част или цялото имущество, включително на луксозните имоти, ако вината на собствениците се докаже в съда, пише в съобщението." Хората са построили цяло селиюе, което го няма карта те говорат, ако се установи, че са направили нарушенията.

80

Анонимен

преди 13 години

къщите около язовир Ивайловград, са над 200. Само на 30 от тях е изяснена собствеността-------Смешници,те подобни къщи са поне 20 000 ,но тогава ще стане проблем кои ще дава парите за следващите избори.Ако им срутим колибките на нашите хора.

79

Театър "Възражд

преди 13 години

Искаме да внесем уточнение. Г-н Борисов не е артист от нашата гилдия. Той е цирков артист, в което няма лошо. Това ще го потвърди и шефът на циркаджиите г-н Балкански. Подкрепяме останалата част от коментара ви.

78

IND

преди 13 години

После искам видео как рушат сградите! ГЕРБ правят по-качествени продукции и от Холивуд - браво само така!

77

nad 666

преди 13 години

Bravo na NAP .Prebroqvane na divite zajtci!

76

Анонимен

преди 13 години

"Браво на премиера Борисов "За какво или ти така по принцип си говориш?

75

1331

преди 13 години

Браво на премиера Борисов

74

IND

преди 13 години

До 65. Ако са на фирми по закон нямат право да се използват за живеене в тях т.е. лесно може да се докаже, че даден имот не е свързан с работата на дадена фирма и не се използва по предназначение.

73

Лютеница ли?

преди 13 години

Абе Чочко скъпи ти на Марс ли живееш ? Каква ти лютеница бе пиле ? Олиото стана 3 лв л., доматите поне 2 лв,пипера 1.80 лв. Както ни подкараха лютеницата остана само в мечтите от соца, а сега се радваме на глад и студ, благодарение на "честните" бизнесмени които и лев данък не плащат!

72

Анонимен

преди 13 години

"днес.бг пак са най-добрите при асоциацията на снимка/новина. Сега пък снимка на боен хеликоптер :)"Фирмата дето е спечелила търга за рушенето на палатите притежава тоя хеликоптер!!!Бойко ще го кара, докато изстрелват ракетите по комунистическите бърлоги!

71

1959

преди 13 години

61 много сш пров, това е замазване на очите , за да цъка народа и да се заблуди за нямаляване на заплати с тези осигуровки, здравеопазването, ако има такова ние и досега си плащахме, но сега ще си бъде легално и т.н. Зимата ще бэде жестока , дано не се повтори Виденовата зима.

70

do 63

преди 13 години

Абе ***,научи се първо как се пише България и после коментирай ситуацията.Ако ли не бегай некъде в чужбината да разказваш колко е зле тука и да псуваш като селянинкакъвто май си)

69

Чочо

преди 13 години

Нормално е да дойде друго правителство. Настоящето свърши доста работа - 8 магистрали, стотина отсечки от магистрали, два завода за *** (единият в София) една спортна зала, два пъти ни изкара от кризата, бюдзжетният дефицит не не е повече от 2 млрд.лв., задълженията към бизнеса са само 2 млрд.лв, няма проблеми в здравеопазването, образованието и културата, за икономиката да не говорим. Яд ме е, че доверието от 41 % падна на 27.6 %. А бе ние не знаем какво искаме. Да живее ГЕРБ. Да живее Боко!

68

Анонимен

преди 13 години

Браво на Борисов - тази седмица хеликоптер, другата седмица булдозери + полицейски коли ще тръгват към палатите!Новата година сума ти комунисти ще спят в затвора, че са останали бездомни!

67

Пилот

преди 13 години

днес.бг пак са най-добрите при асоциацията на снимка/новина. Сега пък снимка на боен хеликоптер :)

66

666

преди 13 години

Хахахха Бойко им раскатава фамилийката, яко спеч хахахах. Как ми е кеф на душата само...И така и така си е криза от 20 години, ама такъв душевен оргазъм доесга нито една партия не ми е правила..

65

Анонимен

преди 13 години

"...над 70 процента от случаите най-скъпите имоти в страната са собственост на фирми, а не на физически лица..."Това забранено ли е от Закона?Щото ако не е забранено, ще ги хванете собствениците за ... "дедовия"!А кой прави законите в държавата е известно на всички. Тъй че търсете виновниците на друго място, а не по баирите!

64

dp

преди 13 години

56, и с кво да се бие, гол срещу стохилядната им армия от милиционери ибезуниформени? Хубаво би било да можеше.Тая клоунада от въздуха още продължава, явно публиката я яде. Е кво да сеправи, като държат пушките контролират и медиите, а оттам и вкусовете(в случая липсата на такива) у масовата публика, това е положението.

63

Bankster

преди 13 години

"Когато парата говори, говната се разкарват!!!" - така е било, така и ще бъде. Това може единствено и само да бъде променено от обещанията на "голи" политици. Ще погледаме снимки от Гоогле и от НАП-Коптер, ще цикаме като часовници и ще попсуваме и така ще си продължава докото я има Българиа.

62

БУДАЛАТА

преди 13 години

гАРВАН ГАРВАН ОКО ВАДИ ЛИ БЕ *** ДЕ ТО ВЯРВАТЕ НА ТЕЗИ НЕЩА.Като няма хляб даваи зрелища на глупаците.Ида съборят една пак ще е зрелище за наивниците.Бат БОИКО Е НАИ ГОЛЕМИЯ АРТИСТ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ.нИКОИ НЕ ГОВОРИ ЗА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ПЕНСИИ РАБОТА А САМО ПОЛИЦЕИСКИ АКЦИИ