241

Анонимен

преди 13 години

Катастрофира камион с яйца. Пристига полицаят, разбира каква е работата и звъни в Бърза помощ...- Ало, Бърза помощ ли е?- Да, какъв е инцидентът?- Ами тука един е катастрофирал и си строшил яйцата...- Да, а органът как е?- Ъъъъ, органът е на телефона.

240

sion

преди 13 години

Уволнените полицаи от Разград, които правиха скандален секс с момичето в курорта Камчия, не само няма да лежат в затвор, а и най-вероятно ще се върнат на работа.Районната прокуратура във Варна няма да протестира решението на съда, който в края на миналата седмица помилва двамата със скромни присъди - глоби от по 2000 лв.Това съобщи говорителката Вяра Алексиева, а прокурорът по делото Мирослав Георгиев отказа коментар.Е за тази полиция се запазват соц придобивки от нашите джобове!

239

Анонимен

преди 13 години

Катаджия спира БМВ, шофирано от жена, за превишена скорост.- Вие защо не спирате, когато ви свиря?- Ами не съм чула свирката!- Така и ще запишем - кара със скорост по-висока от тази на звука...

238

@ 242

преди 13 години

Хахахахахах!!! Велик!!!

237

Анонимен

преди 13 години

Kaнят бате Бойко да кръщава дете. Той отива в уречения ден, взима новороденото на ръце и влиза в задната стаичка. След половин час излиза и съобщава:- Детето се казва Темелко!- Но защо го кръстихте точно така, господин Борисов? - пита през сълзи майката.- Аз не съм го кръщавал, то само си каза всичко.

236

Анонимен

преди 13 години

Едно момченце си купило "Кока-кола", но не можело да си отвори бутилката. Огледало се наоколо и видяло на отсрещния тротоар полицай. Отива при него и го моли:- Чичко полицай, ще ми отвориш ли бутилката?Полицаят взел шишето, поогледал го и извикал:- Отваряй! Полиция!

235

Анонимен

преди 13 години

Шшшш анонимния , спри да пускаш вицове за полицаи! Все пак те още не са пуснали нито един за инженери..

234

Анонимен

преди 13 години

Пиян се удавил в реката. Полицай пише: "Акт за одавяване". Помислил, задраскал го и написал: "Акт за отдавяне". Замислил се пак и написал: "Акт за влизане на тялото във водата и неговото неизлизане".

233

Анонимен

преди 13 години

Пиян катаджия спори със шофьор на камион:- Гражданино шофьор! Вече десети път ви питам - защо камионът ви не е уплътнен добре и сипете товара си по пътя?- Гражданино полицай! Аз пък вече за десети път ви обяснявам, че съм от "Чистота" и сипя пясък заради поледицата.

232

Анонимен

преди 13 години

Късно вечерта. На вратата се звъни.- Кой е?- Отворете, полиция!- Няма никой вкъщи!- А кой говори?- Причуло ви се е.- А защо прозорците светят?- Ей сега ще изгася.

231

Анонимен

преди 13 години

атаджия спира автомобил за проверка. Вътре се возят мъж, жена и тригодишно момченце. Катаджията взима алкохолна проба на мъжа. Резултата е положителен.Мъжът възмутено казва:- Според мен този апарат е развален. А да пробваме на жената какво ще покаже!Катаджията взима алкохолна проба на жената. И тя също се оказва положителна.- Нищо не разбирам!- Казвам ви, че апарата е развален, я дай да пробваме и на детето!Катаджията отново взима алкохолна проба, този път от детенцето - резултатът отново е положителен.- Ето видяхте ли? Казах ви, апарата не работи като хората...Катаджията с недоумение се извинява и ги пуска да си вървят.След две минути, мъжът се обръща към жената и казва:- Нали ти казах, от една малка ракия, на детето нищо няма да му стане!

230

251

преди 13 години

Ти може да си разкрил 20 убииства, ама имаш 20 колеги които си драпат *** до пенсия...

229

Анонимен

преди 13 години

Катаджия спира кола за проверка. Поглежда в колата. Вижда, че всички са поставили предпазните си колани и процежда през зъби:- Ей-й-й, за пет лева ще се издушите бе!

228

231 до 235

преди 13 години

Какво престъпление съм извършил бе.... Я пак...

227

до 245

преди 13 години

а не мислиш, че с твоята заплата, аз като полицай съм работил и разкрил над 20 убийства ?

226

Анонимен

преди 13 години

По време на сухия режим мъж седи в бараката и вари ракия. Гледа, по едно време, водата се нагряла много и отива до кладенеца за студена. Връща се, а в бараката седят двама милиционери, усмихват се иронично и говорят:- Е, сядай и пиши обяснения!- И какво да пиша?- Всичко, както си е било, така го пиши!Сяда човекът, пише и предава листа.- К`во си написал бе, *** такъв?- Както си беше, така и го написах: "Отивам за вода до кладенеца, връщам се, а в бараката двама милиционери, седят и варят ракия".

225

Анонимен

преди 13 години

Катаджия печели голямата печалба от лотарията, възлизаща на един милион лева. Поканил по този повод колегите си и започнал да ги черпи.- И какво ще правиш с толкова много пари? Сигурно ще си купиш нова къща и кола? - питат те.- Не, колеги. Ще си купя едно кръстовище в центъра, да си работя за собствено удоволствие...

224

Анонимен

преди 13 години

Полицай се явява на изпит. Изпитващият пита:- Какво е Михайловград?- Ами, щом завършва на град, значи е град.- А тогава какво е Козлодуй?

223

Анонимен

преди 13 години

Ела, аз ще я разглобя и ще ти я дам да я сглобиш - ако успееш - може да я пробваш...

222

Анонимен

преди 13 години

Катаджия спира кола за проверка. В багажника вижда десет големи ножа:- За какво ви е толкова много хладно оръжие?- Аз съм жонгльор, работя в цирка, жонглирам с ножове.- Не ти вярвам, я покажи!Шофьорът взима ножовете и започва да жонглира с тях. В минаваща покрай тях кола, шофьорът казва на жена си:- Добре, че спрях пиенето. Виж, какви тестове за измислили!