202

Черен циганин

преди 13 години

*** ви били виновни . Бугарите са най голями крадци на Европа . Евала Бойко Евала *** . С тебе сме . Много сме .

201

Черен циганин

преди 13 години

*** били краднали . Бугарите краднат с гъзовете си а *** ви били виновни . Евала Бойко . Евала с тебе сме . Много сме.

200

исторически процес

преди 13 години

Другарите комунисти и тяхните протежета си построиха развития комунизъм.Избирателите им кретат в първобитния строй.

199

Реалист

преди 13 години

Какво сега протестирате бе? Нали точно затова някои скачаха е ревяха като магарета по площадите! Искахте капитализъм - ето ви го! Да не би да сте си мислили, че ще стане нещо друго?

198

1 управляващ

преди 13 години

Нема проблем, мой човек. Седни си и чакай...

197

VERGASER

преди 13 години

Стига бе, бизнсмените виновни, че са ви ниски заплатите. Не може бизнесмен да спести от заплати до такава степен, че да построи такива заплати. Тези запалти са в резултат от източването на държавни пари. В повечето случай бизнесмените са на ръба на оцеляването. Няма как на този беден пазар да изкараш с бизнес добри пари, трябва да изнасяш - а за исноса да не говорим как се пробива на чужди пазари, сертификати, карго и многоо други сложни и скъпи операции.. Какво е бизнесмен според вас?!?!?

196

Анонимен

преди 13 години

Ей, сладур от коментар 200. На тебе ти пожелавам един ден да наспориш до бизнесмен-тарикат от селски тип и да ти се падат все такива работници, дето на втория ден да ти преебават машината, а ти да го духаш.

195

Анонимен

преди 13 години

195, реалността те опровергава.

194

Анонимен

преди 13 години

Неоспорим факт е че работодателите ни плащат моного по-малко от това което заработваме. Резултатът от това е горе на снимката. Не напразно западняците се дивят на луксозния автомобилен парк в България, нещо което богаташи на запад трудно могат да си позволят.

193

Руми

преди 13 години

хайде сега пускайте багерите

192

Анонимен

преди 13 години

В България честен работодател няма, всеки е мошеник от класа. Нито осугуровките осигуровки нито заплатата заплата, а за условия на труд просто забрави.

191

Анонимен

преди 13 години

Ти да не би да даваш заплата от 6-7 хиляди на работниците си та твърдиш че ни прлащаш по европейски а ти работим по африкански. Писнами от стиснати селяни работодатели. Предлагати мърляви 600 лева и очаква да го челуваш. Прееби му на втория ден машината и да го духа тариката стиснат.

190

анонимен

преди 13 години

в затвора и отнемане на имуществото.и друг въпрос.защо в тази държава не се прави финансова ревизия на министерстват.аз съм касиер на входа и всяка година за 1000 лева се прави ревизия от 3 човека.господа управляващи искаме закон с който да се прави пълна счетоводна ревизия на всички министерства и техните структури.искаме и вашата оставка.

189

Килъра

преди 13 години

Поредниите циркове на бат бойко и пак всичко ще си е постарому :((((((((

188

за НИНО

преди 13 години

Добре, че има макар и малко истински работодатели. На такива като теб не като африканци а като араби да работим ще ти е много.

187

Анонимен

преди 13 години

Нино, нино заради такива "бизнесмени" като теб България е на тоя хал. Какво ви е почтенно. Осигуровките ли, заплатите ли, условията на труд ли, работното време ли. Каквото повикало това се и обадило. Със селски манталитет бизнесмен не се става.

186

БКП мафия

преди 13 години

Браво на Борисов! Треперете червени катили!

185

Анонимен

преди 13 години

Мафията няма цвят. До 89 г. имаше една партия, как на 11.11. 89г. се появиха 110 партии. Всички са едни и същи и с общ бизнес. Всичко е за пред хората и се натрапва това което трябва според тях. Лошото е че журналистите са само поръчкови и срещу заплащане са готови на всичко, не само да лижат ***, защото това го могат най-добре.

184

Nino

преди 13 години

ДО 190Там е работата, че работите като африканци, а искате да ви плащат като на европейци.

183

Анонимен

преди 13 години

Червена мафия