156

Цербер

преди 13 години

Не разбирам злобата на герберите. Да искат да дадат жената под съд за това, че е излязла в болнични по майчинство е абсурдно. Има място за млади жени в политиката нищо , че могатда излязат по майчинство. Отделен е въпроса за "компетентността" на кадрите на ГЕРБ

155

Анонимен

преди 13 години

edna neokastrena da vzeme 4ovek i vsi4kite nared...

154

pa6ata

преди 13 години

Ei 6e zema bileta ve4e za nqkoq dale4na strana i nqma se vyrna....

153

Анонимен

преди 13 години

Боковия ЦИРК е неповторим!Такова чудо никога не е било в това държавоподобно образувание.

152

козлето боцко

преди 13 години

Е кой пък й е направил бебе на таз.... сигурно е ходила на платено!

151

ivanina-j

преди 13 години

Милата! Дали различава мотика от лопата? Кога съзря толкова, че взе да разбира от земеделие?2305 проекта били отхвърлени,а колко ли са одобрени? Докато на ръководни постове се назначават не хора доказали себе си в работата, а някой човек на някого, така ще се оплескват нещата и все повече ще затъваме, което между впрочем не е от вчера.

150

Анонимен

преди 13 години

Като оставим проектите, поведението на госпожицата не е ли източване на пари от държавата с фалшиви болнични листове и не следва ли някой да си понесе отговорността и за това

149

Ал

преди 13 години

Бащата шеф на столичната пожарна, а премиера бивш пожарникар. И това ако не е шуробаджанащина!! А предизборноте обещания на ГЕРБ бяха за нов морал в политиката, изключващ такива назнзчения. За морала на Илиева с тези фалшиви болнични не е нужно да говорим. Лекарите ,които са ги издали,също трябва да понесат своята отговорност!А иначе и пожелавам леко раждане и здраво и хубаво дете!

148

ПЕТЪР

преди 13 години

....ами само ,като я погледне човек вижда ,че през цялото време е мислила само за един ОГРОМЕН ,ДЕБЕЛ....МАМУЛ..!!! Кааакво ЗЕМЕДЕЛИЕ ,КАКВИ 5 лева,,,!!!!!

147

чочо

преди 13 години

Пикла ,пикла ама бременна ,а ти фалирал!!! Кой печели ?

146

Анонимен

преди 13 години

Хахаха от псуване по фонда е заченала...

145

папа

преди 13 години

Може ли да чете?

144

ПЕПИ

преди 13 години

Кой нормален МЪЖ ще ИЗ...А тази крава?Много е бил пиян вярвайте!!!

143

фермерка

преди 13 години

Срам ме е че гласувах за Герб,обещаха земеделието да им е приоритет!Аз като растениевъд съм подала два проекта в ДФЗ.единия по 214 не е одобрен поради техническа грешка(допусната от техен административен капацитет),а по другия 121 тече прокуроска проверка(за глупости според проверяващите,които ме съветват да подам жалба или съдебен иск)....Докараха ме до фалит,въпреки че се занимавам повече от 10г......Това е дережето във фонда,чиито шеф е въпросната компетентна пикла!

142

Боко

преди 13 години

Ей,я не задявайте балдъзата,че ще дърпам уши,аааааа невъзпитано племе.Женицата се чуди как да си спаси 400-те лв.заплатица ,кво е сторила толкова.

141

Анонимен

преди 13 години

Честито, бате Бойко! Ще си имаш син!

140

Анонимен

преди 13 години

Тикво наречена мин.пред. четеш ли коментарите бе ***?

139

Хубавица

преди 13 години

Тази има хубава цица. Бих я чукал!

138

Теодора

преди 13 години

До Червената помияГореописаното го има и в частни фирми, но когато в държавната институция стане като в частна фирма, може и да се оправим т.е да има лична отговорност и контрол ... Много ми е интересно как Г-цата ще отговаря за загубените пари, какви са причините, тези управляващи пред кого се отчитат всъщност... щом и аз взех да пиша по форумите, значи наистина сме зле...П.С. По принцип мисля че тукашното мрънкане е загуба на време, трябва ДЕЙСТВИЕ И МНОГО РАБОТА ОТ ДНЕС !!!

137

Христова

преди 13 години

Имам известно чудене - ако няма официално подаден документ към работодателя за бременност, то тогава какво би го спряло да я санкционира дисциплинарно? Законът пази бременните, но тези, които са го заявили пред работодателя си.....в противен случай, нека някой компетентен юрист се изкаже - лицето дали може да носи отговорност за представяне на неверни данни?