75

ТОЗИ НА СНИМКАТА

преди 13 години

ОНЯ НА СНИМКАТА ПО-ГОРЕ Е ЕДИН ДРАВНИК СЪС ПРАЗЗНА ТВЪРДА ГЛАВА.БЪЛГАРИЯ Е В ПОЛОЖЕНИЕ ПО- ТЕЖКО ОТ ВОИНА И ЗАТОВА СИЛОВИТЕ СТРУКТОРИТРЯБВА ДА СА В ГОТОВНОСТ ДОКАТО В БЪЛГАРИЯ НЕ ОСТАНЕ И 1-ИН ЛЪЖЕКОМУНИСТ,НА ТОЗИ ДРЪВНИК НЯМА ЛИ КОИ ДА МУ КАЖЕ ЧЕ КОМУНИСТИТЕ,ИСТИНСКИТЕ УМРЯХА МНОГО ОТДАВНА И ОСТАНАХА ТАКИВА ,КАТОСЕРгеи ЗАИКО И ПРЪДНАРОФФФФ ОТ СЕЛО СИРИЩНИК.

74

но комент

преди 13 години

До бвб.Така е, ама какво толкова са се уплашили политиците от кроткия и мирен български народ?

73

Анонимен

преди 13 години

Този *** акъл взел да дава.Щото по негово времв икономиката беше вързала и цъфнала.Нали щяха да му проверяват дипломата.

72

Анонимен

преди 13 години

Не му обръщайте внимание на Петър Димитров-и преди и сега по-умен не стана!Главочите какви структурни реформи направиха?!Направиха си личните имения с пари за ремонти-усвоени само на документи!

71

bvb

преди 13 години

Ние отдавна сме във "война". Политици срещу народа.

70

но комент

преди 13 години

Това да не са ти Англия или Америка, или Германия, та даскала да взема повече от полицая.В Бимбилистан такова нещо не може да се случи!Докторчетата и даскалчетата да си пищят, ама като им пратим ония с големите палки?Кой ще надвие,а?

69

nela

преди 13 години

стига с тия с тия БКП,ГЕРБ,ДСБ И прочие,вече трябват личности а не партии

68

но комент

преди 13 години

Миналата година бяха 90 милиона за подслушване, тая година ги закръглиха на 100 милиона.Малко гаф стана , като се разбра че за целите огромни Съединени щати сумата изразходвана от ФБР за подслушване е по малка от нашата, ама нейсе.Ха после прави ревизия и доказвай Ушев слушал ли е , или не е слушал.като по малко от 1% от слушаното стига до съда.Другото отива на Ушев в ушите.

67

Бай Попов

преди 13 години

Ех това мръсно образование и тая подла култура! Само ядят пари. Пари, които по право се полагат на МВР! Сега се налага МВР да къса от залъка си за тия пишман граждани.

66

Георги

преди 13 години

От бойко борисов до Цветан Цветанов е една ръка разстояние. Те и на *** децата са в загнилите капиталистически страни и то още от времето на соца

65

Анонимен

преди 13 години

От следващото изречение всички комунисти ще умрат, а Гоце ще се изяде:Катрина Пърфилд, МВФ: България навлиза в етап на възстановяване от кризата, благодарение на добрата политика на правителствотоБлагодарение на стабилната финансова дисциплина и добрата политика, която правителството води от средата на миналата година, страната ви навлиза в етап на възстановяване от кризата. България поддържа добра макроикономическа стабилност и нашите заключения са много позитивни. Това заяви ръководителят на мисията на Международния валутен фонд (МВФ) за България Катрина Пърфилд по време на днешната си среща в Министерския съвет с премиера Бойко Борисов, съобщиха от правителствената информационна служба. Според Пърфилд - страната ни има добра репутация във фонда и прилага успешно политиките на финансовата институция.Политиката на кабинета трябва да остане стабилна и предвидима, което ще е и ясен положителен знак към чуждестранните инвеститори, допълни...Прочитане на целия коментар Катрина Пърфилд.Стремим се да спазваме стриктна финансова дисциплина, поради което правителството понася много атаки, заяви от своя страна министър-председателят Бойко Борисов. Той благодари за добрата оценка и допълни, че за България е важен обективният анализ на мисията на МВФ.На срещата присъстваха Тони Либек директор за България и Румъния в МВФ и вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков.

64

12

преди 13 години

От това човек може да си направи извода, че от ГЕРБ ги е страх от народната любов и имат опасения за предсрочни избори догодина.

63

но комент

преди 13 години

Ама голям страх от тоя български народ бе!Над 2 милиарда за "сигурност"-да не вземе някой на гербавите кокала!100 милиона лева за подслушване - леле майко!Надминахме и Северна Корея!Еми нали българина гласува ченгета да го управляват...Ама нещо се обърка, та вместо ченгета тури пожарникар и даскал по физическо.Абе, българска работа!

62

дерикотев

преди 13 години

този *** вместо да дава акъл, като беше на власт да беше направил нещо

61

Анонимен

преди 13 години

Ха,разлаях червеноопашатите кучета!Айде,лайте си сега,но не забравяйте темата на статията!Много е важна,както и човечето от снимката!Пфууу...*** с ***!

60

Георги

преди 13 години

Е тоя пък е вероятно най-големия *** и болкук от всички министри в Бг от как таз държава съществува. Тоя не не знам на кой може да прави забележки. То никога не е имало по-голям *** от него в което и да било правителство. А като се замисля колко *** е имало , има и за съжаление ще има ......

59

но комент

преди 13 години

ами вижте на управниците ни децата къде учат, и ще се сетите защо не им дреме за българското образование.От бойко борисов до Цветан Цветанов и надежда михайлова- до едно децата им са в чужбина, там живеят и учат.Дреме им за образованието и здравеопазването ви!Хранят си хората кучетата/полицията/, за да ви пази да не им вземете кокала!

58

Хайдут Велко

преди 13 години

Да пред война сме - политиците и *** и турците срещу българският народ. Защо още не сте публикували новината за последните "велики" изказвания на настоящия ни премиер пред Ердоган. Ако някой е имал съмнения накъде ни водят всички политици без изключение - е, сега всички съмнения отпадат!

57

Марсианец

преди 13 години

Държава , в която учителят получава по-малка заплата от полицая се нарича ПОЛИЦЕЙСКА !Не е нормално един редник със средно образование от БГ-армия, който не може да напише едно изречение правилно да получава заплата от 900 лв !В цивилизованите държави си има правила и всеки си знае мястото , а тук......не ! Аз също съм гласувал за ГЕРБ , но започвам да се разочаровам !Едва ли скоро България ще стане нормална държава за живеене ....?

56

Лисан

преди 13 години

Естествено, че е такъв, нали трябва да пазят Боко от народната любов.