70

Joro

преди 14 години

В анкетата защо липсва отговор "е логично решение, то толкова *** и злобен човик гледа ли се " !?

69

Анонимен

преди 14 години

доста досаден водещ

68

Анонимен

преди 14 години

Не става, не можеше човека. Пъчеше се, бичеше стойки като Дългия, но стила му много прилича на г*я Мон Дьо. Куха работа, без стил и ниво.Не искам да го плюя, но няма място в сериозната журналистика. А сутрешния блок не е все пак в. Шок.

67

доволен

преди 14 години

Хубаво, че го разкараха. Отвратих се от Миленчо и от сутрешното предаване на нова, което някога беше наистина интересно. Но откакто дойде Миленчо, се обкръжи с безинтересни, посредствени ***, предаването стана по-скоро гей-сбирка, или кани отвратителни псевдоинтелектуалци като тоз тъпия Кулезич, дето ми се драйфа само като и чуя префърцунения глас.Дано сутрешния блок отново стане нормално предаване, с което да ти се услажда сутрешното кафе, а не да ти се драйфа!

66

вечерния блок

преди 14 години

Да махнат и Лора Крумова. Сутрин като цъкам по каналите докато се оправям за работа, ако попадна на НТВ, като й видя овчата физиономия и чуя мрънкането й и пак ми се доспива!

65

Джей Лено

преди 14 години

Отдавна не гледам сутрешния блок на НТВ - точно заради Милен Цветков, смяната е закъсняла ...Най-големия проблем на Милен Цветков беше, че е изключително слаб журналист -Става за битови шоута - реалитита разни и такива, но за сериозна журналистика в никакъв случай ... дано да си намери бързо ново амплоа - има много хора които го харесват - за водещ на Биг Брадър е идеален ;)

64

Калина

преди 14 години

На мен ми е симатичен.Двамата с Лора добре си пасват --той по непукист ,бръщолеви там,тя скромна и много добре възпитана ,чувствителна -добър човек.Приятни са за гледане.Жалко ако го махнат!

63

до 56

преди 14 години

Вече ще имаме "Часът на Боко".Оруел по-точно да беше избрал за заглавие "2010"

62

ny6a

преди 14 години

Най-после този лигльо да го махнат.Заради него пада рейтинга на Нова телевизия.Време вече и Вучков и оная Колезич- тия са отвротителни.Стига с тия клипчета по -време на сутрешния блок.Глупории на които се смеят там присъствуващите.Искаме възпитано предаване ,а не глупости и Милен да нарича Лора ***.

61

Amenhotep

преди 14 години

Сбогом, да носиш таз слива!

60

varg1

преди 14 години

Мани го тоя ***

59

р

преди 14 години

Едно противно лице са маха от екрана - най после-дано се появи някой истински водещ

58

лоренцио

преди 14 години

Милен е нетактичен,сприхав,но не глупав! Гъската Лора ли да харесам?

57

Анонимен

преди 14 години

много лошо впечатление ми направи във Вип денс, когато спря да говори и всички се съобразяваха с него, като малко дете, на което не му е купена кукла за рождения ден, някак не отива на зрял мъж от медийното пространство да се държи така, даже и да има причина

56

Един

преди 14 години

На мястото на Милен Цветков в Нова ТВ ще бъде назначен Бойко Борисов. "Вожда" следва примера на неговият съмишленик кумонист Уго Чавес.

55

Тъй, тъй ...

преди 14 години

Бойколизецът Миленчо веднъж се опитал да се направи на мъж, попитал за винетките и Слънцеподобния го отсвири с един sms.

54

КК

преди 14 години

Крайно време беше - той няма работа в телевизия- държи се като дерибей - стига такива които само лижат задниците на властимеещите - помним неговите изяви в началото -той и Инджев са личности които нямат и не трябва да имат достъп до каквато и да е медия

53

Анонимен

преди 14 години

не е лош водещ, но като го гледаш известно време и ти идва да смениш канала, надува ми се главата, и винаги прекалено си личи на чия страна е при разни спорове, което не би трябвало да е така, той трябва да е безпристрастен, поне пред зрителитекой ще се радва да дават мач и водещия примерно да говори само за единия отбор

52

...

преди 14 години

Време беше!

51

Анонимен

преди 14 години

Аз пък мисля, че това е ЕДИНСТВЕНАТА причина. По отношение на поведение и начин на водене на предаването досега можеха хиляда пъти да са го изритали. Но когато плюеш "любимия" премиер...За МухоБройко или хубаво, или нищо... Като за мъртвите..