79

Волен Янев

преди 14 години

О боже, колко долен,озлобен и недружолюбен е бил българската нация...и приказката може да се започне така;имало една страна където от години наред болшинството притискало,асимилирало малцинствата, силните утъпквали слабите,не се зачитало никакви прави и свободи на населението, навсякъде царяло корупция,подкупи,кражби.Почти никъде не се спазвало закона, и убийците срещу заплащане са серазкарвали свободно,нямало ред,народа е станал мързелив,алчен и озлобен, земята им като чели било отровено и не с

78

Анонимен

преди 14 години

а скоро идват и сините каски...

77

yes

преди 14 години

Европа, млада и непохитена, четеше своя рицарски роман, когато, в зора незазорена, загина рицарят Иван-Шишман. Евро плачеше за Жулиета, Европа се прехласваше по Бах... А, с вълчи вой, в тракийските полета, вървяха глутниците на Аллах. Когато обкръжена от слугини, тя плуваше в охолство и разкош, във Солун, на пазара за робини, гяурките вървяха, пет - за грош. Когато тя строеше катедрали, и замъци... В зимния Балкан, скърбяха тънки липови кавали и плачеха за Алтанлъ Стоян. Въздигаха се кървави калета, градени със отс панделкаи глави. И, всъщност, си остана непревзета страната на хайдушките орли. А беше колкото калпак голяма, широка колкото следа от лъв, но се превърна в страшна вълча яма, покрита с кости и залята с кръв. Със кремъклийка пушка, с проста сопа, със камък и стрели от бучиниш, дедите ни завардиха Европа и турците не стигнаха Париж!

76

Анонимен

преди 14 години

"Всички хора могат да гласуват,нещо против има ли в това"-да бе,ама ти като не си от тази държава защо идваш тук да гласуваш бе *** мръсен!

75

атакист

преди 14 години

И сега Костов да обяснява, че нямал информация за пребиваването на Сретен Йосич в България това е меко казано наглост. Че той знаеше каква приказка разказват за Лека нощ на децата си чиновниците от Община Варна и колко ракии са изпили за Добър вечер собствениците на хотели в курортните комплекси около Варна. Гадното в цялата тази работа е, че сякаш българското общество започна да свиква с наглостта на Костов.Защото този човек винаги е бил един от тях. От другарите!Още в началото на прехода, когато всички българи бяха вперили очи в Кръглата маса, някои полюбознателни вероятно са обърнали внимание на един юноша тъмен, който припка около Андрей Луканов. Архивните кадри на българската национална телевизия с безпощадна яснота показват истината такава, каквато е на Кръглата маса Костов е част от отбора на БСП. Живи и здрави са хората, които и до ден днешен разказват как Иван Костов е бил единственият икономически експерт, пожелал по някое време, да работи за каузата на СДС срещу заплащане.Сигурно пак от незнание се случиха случките с дарението на проф. Лучански, с приватизацията на Златни пясъци, авиокомпония Балкан, продажбата в руски ръце на Нефтохим Бургас, съсипването на Варненска корабостроителница и т.н., и т.н., чак до наши дни.Истината за съжаление е, че Иван Костов е уникален само в едно единствено отношение! Някой прекрасен ден бъдещите български историци с удивление ще констатират, че няма друг министър-председател на България (да се надяваме, че няма и да има) освен Иван Йорданов Костов, който да е бил обслужван от един и същ шофьор с шеф на българската мафия (бай Миле). Всеки сам може да си направи изводите как този факт кореспондира с изказването от миналата седмица на Валери Жискар Дестен, че трябва да се помогне на България да се премахне организираната престъпност и корупциятаА може би Костов не е знаел кой е бай Миле?

74

аз пак да кажа :(

преди 14 години

"Интереса клати феса", кпрете да купувате турски стоки , и стоки произведени от турски фирми в България, не ходете на почивка в турция, след като турция не уважи суверинитета на нашите избори. С печалбата от нас, си купуват гласовете срещу нас. Да си живеят затворено , като толкова се обичат. Да си пушат тютюна ,да си пият водата Девин, да си ходят по хотелите из родопите....А ние прости сме , даваме им парите си, пък после и да ни управляват ...

73

Анонимен

преди 14 години

Съд за Станишев, съд за Доган!Европа, гледай какво ще се случи, ако приемеш Турция зя член на ЕС!

72

до 70

преди 14 години

Като "му осекът" двете ръце на бай ***, не само ще може да продължи да говори, ами ще му остане и един як български к.ур, който да ти забучи в анадолския г.ъз !!!!!!!

71

Даола

преди 14 години

Всъщност какво е гражданството на изселниците-турци ?Турция разрешава ли двойно гражданство или те просто си пазят и българските паспорти ? Ако те са приели турско гражданство, което им дава всички права, много се съмнявам там да има статут " български граждани постоянно пребиваващи в Република Турция. Моля, ако някой е запознат да ми отговори тук.

70

иьг

преди 14 години

нас българите ни уважават в турция,има много български спортисти,футболисти,волейболисти и други ,не знам що се отнасяме така враждебно,идете и вижте,значи сме злобари,завистливи

69

az българина

преди 14 години

Знам че утре най-честните и обективни българи ще си останат по домовете ,за да не се омърсят ,за да не са съучастници............Но Мълчанието ви е форма на съгласие с най- крадливите.Дори и празна бюлетина като форма на протест, но направете нещо в този ден!Или от две злене изберете по -малката.

68

Анонимен

преди 14 години

като му осекът двете ръце дали ще може да говори бай ***?

67

Анонимен

преди 14 години

Труд" от 9 декември 2000 г. публикува коментара на Георги Тамбуев за програмата Ран-Ът, в съгласие с която започва българският Мирен преход към гробищата:

66

Анонимен

преди 14 години

Така е. Продажници за пари на всяка крачка.

65

..

преди 14 години

Как е възможно в 21 век да се позволява това ...

64

Анонимен

преди 14 години

докато им разрешаваме

63

Стоян

преди 14 години

Чувствам се адски зле...България е на Българите,БЪЛГАРИЯ Е НА БАЩА МИ МАЙКА МИ,НА ДЯДО МИ БАБА МИ , НА ВСИЧКИ ОНЕЗИ БЪЛГАРИ КОИТО СА СЕ БОРИЛИ И РАБОТИЛИ ЗА НЕЯ,ЗА ОНЕЗИ КОИТО СА СИ ДАЛИ ЖИВОТА ЗА НЕЯБЪЛГАРИЯ Е НАША,НЕ НА ТУРСКИТЕ ТУРИСТИ,НЕ НА ПОМЯРА И РУСКИ АГЕНТ серГЕЙ,НЕ Е НА ДОГАН ПАША,НЕ Е НА ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ....БЪЛГАРИЯ Е ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ..... ГОРДА СТАРА ПЛАНИНА,ДО НЕЙ ДУНАВА СИНЕЙ......

62

Анонимен

преди 14 години

Нека да идват с автобусите, нека целият свят да види морала на турските избиратели. Нека си отворят очите в ЕС и да се подготвят за напиращите да влязат в Европа турци. Нека преосмислят думата "демокрация" и да създадат предварително необходимите закони за защита на истинската демокрация от старите мераци на съвременните османлии.

61

Анонимен

преди 14 години

Ах да обичам *** гаден нещо против вика има ли има ми *** черен гласувай си в Турция да обичам тея доганизирани изчадия.НА 5 ЮЛИ С БЮЛЕТИНА НОМЕР 5ПОДКРЕПИ АТАКА СПАСИ БЪЛГАРИЯ

60

до 50

преди 14 години

Я пак изгледай клипа и чуй какво казва тоя резнак, а после прочети отговорa ми КЪМ НЕГО (25) и след това ти разрешавам да ми се извиниш !!!!!