44

С.М.

преди 12 години

Фактът, че групите във фейсбук за изтрити тихомълком е доста тревожен. Това означава, че правителството не се притеснява да заглуши мнението на 70,000 души. Това си има име - казва се "диктатура". Към тази дума вървят и други - "репресии", "мафия" и все в тази посока.

43

пожелания

преди 12 години

Тикво КАМИОН ДА ТЕ СГАЗИ, със ПАРВАн АГА заедно да ходите да ловувате и да те застрелят по погрешка, бяк ден да не видиш, *** с Цветелина да се гаврят...... и т.н

42

Анонимен

преди 12 години

"За какво протестират?"А, извинявай..и аз сега идвам!

41

ДА ДА ТАКА Е!

преди 12 години

Там ,където се е намесила политиката ,всичко загива !-----ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЧЕСКИМ ПАРТИИ ----ТОВА Е СПАСЕНИЕТО ЗА ---БГ--!

40

Анонимен

преди 12 години

хората протестират за това, че в тази държава всеки си прави каквото си иска, пълно безаконе е, няма работа, данъците и цените скачат, а отгоре на това някакви *** те заплашват с убийство и саморазправа в продължение на години и никой не прави нищо по въпроса докато не стане най-лошото

39

Ксеркс

преди 12 години

Неадекватен си за хиляден път последните няколко седмици бе ***! Само ВМРО се държат адекватно, това ми прави впечатление, никога не съм ги приемал на сериозно, но виждам, че само те разбират за какво става въпрос. Тия другите все едно не живеят в България, а на Луната, тотално неадекватни.

38

Анонимен

преди 12 години

Бойко.ти да не идваш от някоя далечна галактика?Тук,на планетата Земя,в държавата България,*** убиват и ограбват българи вече 20 години.Не си ли чувал?Стига с твоите магистрали,банален стана!

37

С.М.

преди 12 години

Всичко е заради подлите комунисти... Или не - заради Станишев лично... или май беше - тройната коалиция? Виновни са извънземните... Dze Germans... ***, всички предишни и следващи управляващи са виновни... абе целия свят е виновен, само мутрогосподаря-слънце е невинен!

36

IMIGRANT

преди 12 години

protestirat zaradi tova, che ne se jivee v Bulgariq we tapanar takuv. Eto za tova protestirat.Stroish magistrali i gradish Bulgariq.Nali bqx prez Mart i vidqx kakvo stroish, sushtata mizeriq i mrusotiq.

35

Анонимен

преди 12 години

Бааааа!Ти с твоя плитък мозък,как можеш да вденеш за какво става въпрос?Този случай от етнически/***/стана криминален,впоследствие етнически и благодарение на 22 годишната незаинтересованост на политиците, прерасна в политически!Данъци ,покровителство,мръсни пари ,дарения и учудена Тиква!

34

rr

преди 12 години

Toзи,не разбра ,че политиката на замразяване на доходите доведе народа до това положение.НО ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО...ЩЕ РАЗБЕРЕ НА 23.10 ЧЕ ГРОБ СА ИЗТЪРВАЛИ ВЛАКА. ТИКВАТА ОБЕЩА ЧЕ ЩЕ ВДИГНЕ ЗАПЛАТИ,-ЗАМРАЗИ ГИ А ПОВИШИ ЦЕНИТЕ.ЩЕ УНИЩОЖИ ПРЕСТЪПНОСТА ,А ТЯ СЕ УВЕЛИЧАВА.

33

Питай личния психиат

преди 12 години

Питай личния психиатър, той ще то обясни мутрафоне

32

Анонимен

преди 12 години

Шумкарите много бързо налазиха.....Мачкай Бойко,Гоцевата мафия

31

Иван

преди 12 години

Десислав Чуколов: Искаме да ни дадат вътрешното министерство и Атака да сложи ред в държаватаТози да не би да мисли че управлява тройната коалиция - ТОВА НА МЕН - ОНОВА НА ТЕБ

30

Анонимен

преди 12 години

Тиква, вече никой не се съмнява, че си на "бело"... толкова *** и нагъл може да бъде само човек, който е "хай"... *** и ***... шмъркай си там, но не се опитвай да ни убеждаваш, че и ние виждаме дъгички... ненормалник...

29

анализ

преди 12 години

Според мен Борисов наистина мисли за доброто на държавата и се старае. Ето строи магистрали и градини а комунистите и това не правеха а само крадяха. Единствения му недостатък е, че го е страх да въведе ред в гетата, или по-точно го е страх да премахне незаконните къщи в гетата и започне да прилага законите и за жителите на гетата. За съжаление този негов страх да започне да прилага законите на държавата и в гетата ще му коства загубата на тези и следващите избори.

28

Анонимен

преди 12 години

Бойко, пътник си баце, пътник си, ще си ходиш

27

Анонимен

преди 12 години

Под "всичко е в ареста" сигурно има предвид Република България и хората непреминали през Терминал 2.

26

Iwan

преди 12 години

Тоя май е пробвал лунната магистрала, и сега се връща от луната :)))Ми незнам к'во стааа тука бе ...........

25

до 1

преди 12 години

Абе ти, че си дежурния форумен *** е ясно, но не ти ли омръзна само за комунисти да пишеш навсякъде и по много? Айде смени репертоара, че мго се изтърка. Няма вече комунисти, а само тарикати, целящи лично облагоделстване. Когото му върже - върже, на когото не отива при другите и така. Аман от заблудени душици продаващи се за жилти стотинки и опитващи да манипулират общественото мнение.