106

Анонимен

преди 1 година

До 120, Турция смята България не само за приятелска държава, но и за важен стълб за безопасността на самата Турция! Точно Турция беше гарант че Путин няма да нападне България (дори и да беше превзел цяла Украйна), тъй като Турция никога няма да позволи на голяма военна сила да застане на 100км. от Истанбул

105

това са само камъни

преди 1 година

Никога няма да има мир между запада и Русия. Русия е духовния център на планетата и материалния сатанискти запад никога няма да се примири и винаги ще воюва с Русия както може и с каквото може, паметника е само камък, не е важен, борбата е на друго ниво. За това Русия започна операцията в Украйна, за това Русия има военн технологии а на запада не са дадени, затова на Русия са дадени неизчерпаеми богатства а Европа няма нищо и е бедна като мишка.

104

Анонимен

преди 1 година

Надига се вой на шепа коментиращи копейки. За гражданска война пишат, взимайте бастуните и патериците и ходете да пазите паметника. Само стойте надалеч, да не се срути върху вас тая развалина, няма да има кой да *** после форумите.

103

Анонимен

преди 1 година

Това е израз на безсилие, на политическа низост и липса на какъвто и да е морал на нашите евроатлантичеки васали и *** на американски *** .Обвиняват Русия във всички грехове на света, но да сте чули Русия или руснак да е посегнал на който и какъвто и да е паметник? Да сте чули и видели Русия, руснак да е забранил каквато и да е литература, да е свалена от театралните сцени постановка на чужд. автор или с участието на чужд.изпълнител - НЕ. Тогава кой е престъпника,който да се демонтира?

102

Анонимен

преди 1 година

Разгеле нашите управници почнаха да ги ползват тия глави. МOЧ A не му е там мястото, да го местят на друго място. Няма смисъл да има паментник на окупатори в центъра София. В новооткрито пространстно може да се направи един чуден парк с дески площадки, за да се радват децата ни.

101

Анонимен

преди 1 година

Тия съвсем откачиха! С какво ги зомбират така?!?

100

Анонимен

преди 1 година

Руснаците сринаха, обезобразиха сума ти градове и избиха хиляди хора в Украйна, а тука вой за паметник. Странни хора. Що за хора.

99

Русия

преди 1 година

Аз лично се притеснявам как ще се разтълкува това в Русия. Ако ги ядосаме може да ни нападнат скоро и нас. Трябва да се намери компромис и да не се премахва паметника. Нека не дразним Русия излишно.

98

Анонимен

преди 1 година

не съм допускал че в управлението имаме оибикновени талибани - американски послушници - както талибите взривиха най големия паметник на буда в света така и нашите талиби рушат 30 години всичко българско

97

Браво!

преди 1 година

Пълна подкрепа за Столичния общински съвет! В центъра на столицата, няма място за това комунистическо капище, което прославя армия, окупирала страната ни. Това е въпрос на национална чест и достойнство!

96

Анонимен

преди 1 година

Има хора, които не се държат човешки. На дела повече приличат на най-долното животинско царство, това на бацилите

95

После се сърдим

преди 1 година

че чупели и обругавали войнишките паметници в Сърбия и Северомакедония. За какво се сърдим, като ние първи пример даваме, как се прави???

94

силно учудЕна

преди 1 година

И откъдя на къдя някакви си 11 броя СОСовци ще решават вместо милиони?!

93

До Веселинъ...

преди 1 година

О,милото ми то....обади се. Ти, БАНко и Боби сте най любимите ми тттролллчета. Спомням си как добре живяхме в бялата стая.... защо не се обади по рано? Стаята се пази.... и пази се...слънцето е много силно...милото ми то....

92

Шукриев

преди 1 година

Айде сега да видим родните ватняци колко са ербап. Друзя на щурм срещу евроаталнтическите предатели. Само да ви предупредя - София е седесарски град от едно време и комунята много не се харчат там. Да не ви избият зъбките,че това не ви е сдухания прованс дето всичкото матрял виси на вратът на държавата и иска тя да му осигури всичко безплатно.

91

Браво!

преди 1 година

По-добре сега отколкото по-късно! ЛЪЖАТА си остава лъжа...и този паметник само го доказваше!

90

Анонимен

преди 1 година

Такива гьотферени за управници никога не сме имали от освобождението от Турско та досега, дори и бай Тодор имаше повече достойнство от тия днешните и не целуваше руснаците по онова място всеки път като се одупят....това е срам, паметника им пречи,що немците не са махнали техните дето стоят пред техният парламент..

89

Анонимен

преди 1 година

"Вдигнете джамия в чест на САЩ!" - Най-голямата джамия в Европа Путин я построи Москва. Не можем да засенчим неговото дело.

88

скоро

преди 1 година

Едно е повече от сигурно. Ако стане война по Русия-НАТО, Русия първо на нас ще ни запали фитила. Ще гръмнем като китайска фойерверка - ефектно.

87

Анонимен

преди 1 година

Колко милиончета ще отидат отново?!?! Поне 100 милиона във време на криза, вместо да ги дадат на гладните, те ги дават за да си плюеммм на историята и за да се мазним на Коззяк.... Съборете и панелките - и те са много соц...