64

Maraba

преди 12 години

Бойко изтърва влака...Сега и да разбираш и да не разбираш.... отиде си той!Преди 2 години трябваше да сдавиш олигополите,ама ти се услади...Ахмак!

63

valentin

преди 12 години

Цяла Европа разба за какво протестира Народа-Той не разбрал!!!Протестите са против *** престъпност-*** и незаинтересованоста и безотговорноста на Политиците!!!

62

така излиза!

преди 12 години

Че, Катуница е село в България,а България е държава в ...Африка ....?До там можем да разсъждаваме --по принцип!

61

Борко

преди 12 години

толкова подбудители наведнъж, даже и през турско не са арестували. Нещо мутрата ти е твърде антибългарска ми се струва и като гледаш страшно няма да ни сплашиш. Аз съм будител на народа ела ме арестувай *** с *** такова.

60

КОЙ Е МУТРА?

преди 12 години

КОСТОВ?БОРИСОВ?СТАНИЩЕВ?ДОГАН?ИЛИ ВСЕКИ ОТ ТЯХ?

59

Анонимен

преди 12 години

Искам да бъда признат за *** за да се ползвам от следните привилегии.-Да не плащам ток.-Да не плащам вода.-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.-Да ми дават общински жилища.-Да не плащам наем на жилищата.-Да строя където си поискам.-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.-Да яздя кон по улици и булеварди.-Да не си чистя *** на коня.-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.-Да прецаквам българите.-Да си правя каквото си искам.-Да нямам никакви задължения.-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.-Да мога да зaмърсявам всичко наоколо.-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.-Да не ме интересува нищо в тая държава.-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.-Да мога да си пикая и *** навсякъде където си искам.-Искам в България да останат само ***.-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да полумиме всичко.-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.-Искам всичко да се разруши и да се срине.-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.-Искам моя дял от единия милиард, отиващ за традиционно трайно безработните.-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към ***.-Искам да продължавате да подкрепяте *** и така българите по- скоро ще напуснат страната.-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като *** и да ни храните безплатно.-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас.-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.-Искам България за ***.-Искам после цяла Европа.-ИСКАМ И ОЩЕ,И ОЩЕ ,И ОЩЕИСКАМ ВСИЧКО

58

Сашо

преди 12 години

Мутрата взел държавата ?? Ами да се напрегнем малко на 23-ти октомври и да си я вземем обратно !?

57

Анонимен

преди 12 години

еиииии по *** екземпляр от тоя няма,лелееее добре че се изнизах навреме от тая държава,оправия няма да има никога в бг.

56

аз

преди 12 години

да ти кажа за какво протестират-не искам като изляза на спирката *** да ме преджоби,нарита,ограби и изнасили,защото мен никой не ме охранява,искамциганите да си плащат тока,водата,данък сгради ,такса смет,здравните осигуровки и данъците както ги плащам аз,искам *** да не чака да обера лука от градината на лозето и да го открадне с щайгите,искам *** да не сваля гумите на колата ми с джантите,искам *** да не разбива магазина ми в който се трепя по 14 часа, искам да не меубива

55

!

преди 12 години

Нали, Бойко, то си е за чудене- та ти си живееш добре, обкръжението ти- също,возиш се в скъпи коли, папкаш отбрани ястия, играйкаш си тенисче, на откриванията и футболните ти мачове те приветстват тълпи от екзалтирани симпатизанти, гласовете ти за изборите ти купуват твоите хора, капят ти процентчета от петролните сделки и енергийните дружества- живота е рай! Човек би се зачудил какво не ни е наред, освен, че живеем в паралелни светове без никаква връзка помежду си и това не ти пречи никак!

54

BORISOV - GO HOME

преди 12 години

BOJE GOSPODI, TOZI NAISTINA E DO6UL OT LUNATA!!!ZNAM, 4E E UNIKALNO TUP NO I DA E TOLKOVA NAGUL NE MOGA DA SI PREDSTAVQ! DURJAVATA MU GORI A TOI SI MISLI ZA IZBORITE. TOVA KOETO SE TURPI S DESETILETIQ VE4E IZLEZE NA POVURHNOSTTA. TOVA E PURVIQT ZNAK, 4E MASITE NE MOGAT IA UPRAVNICITE NE ISKAT.NA NEGO MU TRQBVAT *** ZA GLASOVETE I ZA PRODAVANETO NA CIGARITE.TAM SA 2TA MILIARDA DETO NE STIGAT. I KAKTO KAZVAT V EDIN FILM, NAI-HUBAVATA 4AST OT NEGO/BORISOV/ SE E STEKLA PO KRAKATA NA MAIKA MU.

53

Анонимен

преди 12 години

Как за какво бе Бойко, народа мизерства и се унижава вече 22 год заради Вас-как какво искаме? Щом не го проумяваш, значи няма какво да питаш - само се излагаш още повече

52

Анонимен

преди 12 години

На Ботев върнахме стадиона. На Черно море, на Враца помагахме. На Берое помогнахме, заизрежда министър-председателят.Все едно слушам нашия шеф,когато наближат избори, за да гоо изберем: започва да изрежда на кой колко много бил помогнал. Ама лошото не го казва?

51

anonimen

преди 12 години

хората се интереесуват кой ще пътува по магистралите,кой ще посещава детските градини,за *** ли ги правите?!защото скоро няма да останат БЪЛГАРИ В България.. трябва да започвате да мислите ново име на територията защото сегашното ще стане твърде екстравагантно и ранимо за бъдещите населяващи граждани НАШАТА ЗЕМЯ!

50

Иван

преди 12 години

Браво Бойко - железен си - нека реват шумкарите - те това знаят - да реват и да крадат.А гледай платените им клакьори какво правят - езиците им повиснали до клавиатурата.Пишете - днес е събота - двоен надник !

49

one-on-one

преди 12 години

Надява се че като налее пари във футбола и ще го заобичаме? Бъдещето на България е по-важно от 1 милион за любимия отбор. Групи, във фейсбук бяха изтрити , включително и такива където само се поставяха линкове към новини и часове на протестите. Дори и групите на великотърновския и русенския университет са били заплашени с изтриване, за това че са публикували новина за погребението на двете деца. В зародиш спират желанието на българина да изрази мнение. Медиите омаловажават събитията.

48

Аркан

преди 12 години

Словото умря! ГЕРБ победи! *** се оказаха прави!Поклон пред паметта на Майка България.

47

стара баба

преди 12 години

Или е невменяем или така му оттърва?! Не си дава сметка, че рейтинга му застрашително пада!

46

Анонимен

преди 12 години

ЗА БОГА ХОРА!!!!НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЕВРЕИНА КАЛФОН И ЕВРЕЙКАТА ПРЪМОВАТЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДЕЛАТА НА ГОЦЕ

45

Анонимен

преди 12 години

МАЙ БОРИСОВ Е ПРАВ