126

Анонимен

преди 1 година

"да ни напомня за един отминал исторически период" - В Берлин пазят ли свастиките на Хитлер на публични места за да им напомнят за отминал исторически период? Такива напомняния само в музеите.

125

Протест

преди 1 година

Сега чета по форумите, че клуб на русофилите в България организира сериозен протест. Целта е да се брани паметника от разрушаване. Събират се от цяла България. Паметникът ще се пази със зъби и нокти. Едно ви обещавам - паметникът няма да бъде съборен!

124

Алов

преди 1 година

Американското посолство звъннаха на Бойко и за 3 дена едно нещо дето го влачеха от 3 години се разбраха за 3 дена, баси джавата сме, не казвам дали да се маха или не

123

Анонимен

преди 1 година

Който не помни историята си, е обречен да я повтори. Тези бутащи паметници ще върнат комунизма, без да искат... Толкова им е акъла.

122

Анонимен

преди 1 година

там ще сложат паметника на американските летци дето разрушиха софия - та да могат тия от-реп-ки да му поднасят цветя- инак сега им е далеко

121

Анонимен

преди 1 година

Това ли са най-важните проблени на София? Продажни васали..

120

Пламен

преди 1 година

Роден съм след началото на прехода, но мисля че историята добра или лоша трябва да се помни. Демонтиране на паметници никога не е нещо добро.

119

Анонимен

преди 1 година

СОС ще бъде съборен

118

mda

преди 1 година

Браво, време беше....

117

Никола Гешев

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860Костите на онези, които "лежат в подножието на паметника" принадлежаха на откровени бандити, които още от първите часове след нахлуването си в България, започнаха грабеж, убийства, изнасилвания! Искам да се успокоиш и да замълчиш... в памет на убитите от тази болшевишка пасмина.

116

Анонимен

преди 1 година

Върнете мавзолея на Георги Димитров. Убийци от НАТО

115

Анонимен

преди 1 година

"Русия повече няма да гарантира териториалната цялост на България" - Хаха. Колкото Русия гарантира териториалната цялост на Украйна. Украинците даже договор си имаха от 1994, че Русия ще "зачитат независимостта и суверенитета и съществуващите граници на Украйна". Да не би да си спазиха договора? Ние дори и такава лъжа нямаме.

114

Българин

преди 1 година

Най-после една радостна вест! България няма да тръгне напред, под юмрука на Окупаторът ! Тя и самата Русия няма да тръгне напред, докато държат Мумията в центъра на Москва, ама това си е техен проблем!

113

до 30 годишен

преди 1 година

Който не помни историята си, е обречен да я повтори! Не, че съм "фен" на съветската монументална култура и нейната силно съмнителна и сива естетика, но дори и тя си има своето предназначение - да ни напомня за един отминал исторически период!

112

Къци

преди 1 година

Американската пропаганда няма да ви каже, че това не паметник във възхвала на руската армия (трети УКРАИНСКИ полк между другото), а паметник за победата над фашизма. Задайте си въпроса какво е точно управлението, което сваля паметници почитащи победата над фашизма. В крайна сметка за да се заговори за това и за да се взема едно такова решение беше необходим платен вандал с чук да му разбие надписа. Всичко е толкова прозрачно, но българската овца си се радва колко е свободна докато я стрижат.

111

Анонимен

преди 1 година

Най-после нещо разумно! Това, че е пропагандно съоръжение, напълно съм съгласен. Особено пък в такива огромни размери и в центъра на столица. Има музеи по света и все някой може да прибере останките. То ако имаше такова правило - паметник да не се събаря, с течение на времето по земята само паметници ще има нацвъкани.

110

Анонимен

преди 1 година

по добре демонтиран и да си го вземат в руското посолство отколкото да го чупиме, рисуваме и припикаваме редовно

109

SS

преди 1 година

ПОМНЕТЕ ! ЕДИН ДЕН ЩЕ ИМА НОВ НАРОДЕН СЪД ! НЯКОЙ ЩЕ ПЛАТЯТ С КРЪВ И ИМУЩЕСТВО !

108

Анонимен

преди 1 година

Едно време бай Тошо целуваше Брежнев по устата, а нашите днешни управници направо целуват американците под пъпа... Сега сме по-зле.

107

Анонимен

преди 1 година

Долу Радев