106

ВОЙН

преди 11 години

НА ПРОТЕСТА НЯМАШЕ ***.........

105

!!!

преди 11 години

До СЕРГЕЙ ДМИТРИЕВИЧЗа разлика от оригинала, личи ти герберастката тъпотия.Буда, излез пред хората и поеми любовта им!

104

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 129. То за това се постараха първо армоята да стант 15 000 и в едно полизията 65 000 "да ги пази".

103

КОШМАР

преди 11 години

ГЕРБ контролира ЧЕЗ ( Шеф на надзорния съвет е мутрата Димитър Стефанов - каратиста , Е ОН избяга от рекета и се продаде на ***, ЕВН е подставена фирма на БУДА има подставени лица в капитала на австрийското дружество, Всяка платена от нас смека за тока носи пари на милиардера Борисов . Богаташите И. Павлов , кюлев , Костов, Черепа, Софиянски са като бедни роднини, ако ги сравнявате с Буда , Мутрата е плечкосал всички нас и ни смуче кръвта ежедневно.

102

американо

преди 11 години

capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2013/02/15/2003944_kogato_tok_udari/

101

Социалист

преди 11 години

Трябва ни отговорна народна власт! Комунистите след девети септември 1944 г. са заварили абсолютно разорена държава - бомбардирана, ограбена, победена, гладна. Успяли са 10-тина години да нормализират нещата, а след още 10 г. вече има безплатно здравеопазване и образование, символични сметки за комунални разходи и нарастващ БВП и благосъстояние.Трябва ни нов политически курс лъм силно участие на държавата в собствеността на средствата за производство.

100

varg

преди 11 години

Оставка оставка

99

2

преди 11 години

awe kvo mi politizirate she vi se ne vidi tia shemi gi ima ot dosta odavna

98

ижо

преди 11 години

До Анонимен 116,Ами ... питай косуфффф какво е подписвал и колко е взел. А иначе Албанците като по-*** го насправиха (явно може -но трябва да се чете .

97

Бай Дончо

преди 11 години

1.Леля Ванга каза УПРАВНИК КОЙТО ПОВЕДЕ ДЪРЖАВАТА България КЪМ РУССИЯ ЩЕ Я ИЗВЕДЕ ОТ КРИЗАТА!!!!2.Докато не намерите гроба на Левски България неМа да се ОПРАВИ!!!!!!!!!!!!!!!

96

Анонимен

преди 11 години

Браво на канал3!

95

Анонимен

преди 11 години

АКО БЕШЕ СТАНИШЕВ НА ВЛАСТ ГОСЕГА ДА НИ Е ПРАТИЛ ТАНКОВЕТЕ.А сега седи и чака да вземе властта.

94

Анонимен

преди 11 години

На спинозните драскачи на хамстера да им кажа че това не е протест срещу ГЕРБ колкото и да им се иска! Това е протест против ЕРП-тата! И ако трябва да бъде политизиран протеста то той трябва да е срещу червените кхмери наречени бсп!!!Защото именно те докараха тези дружества и подписаха договорите!!!Погледнете коментарите! 99% са срещу ГЕРБ! ГЕРБ ли подписаха договорите мама ви спинозна! Само бой и *** за вас!

93

Герберастче

преди 11 години

Цените на тока и парното в България са реалистични. Само хора с отклонения смятат, че цените са високи. Д0ръж се, Бойко, ние сме с теб!

92

358

преди 11 години

policai sedi i pazi nekvi deto mu derat gaza ot smetki e tva e diblesna rabita i smislena.Kato se priberat dove4era pri semeistvata she sa mnogo dovolni ot sebe si. jena deca neska beshe goliam den edni horase boreha sreshtu tia detoni derat i nie gi spirahme xaxaxaxa

91

Срамота

преди 11 години

Докато мизерията изкарва хората на улицата, ББ договаря с така наречената държава македония нова магистрала и жп линия...На тоя изобщо не му пука какво се слува тука!

90

Глас Народен

преди 11 години

Боят настава, тупат сърца ни,ето ги близо наште душмани.Кураж, дружина вярна, сговорна.Ний не сме веке рая покорна!

89

Анонимен

преди 11 години

убии гербер направи добро за България !

88

ЛЕВСКИ

преди 11 години

ГЛЕДАЙТЕ КАНАЛ З /кйто не може да иде на протеста/ ВСИЧКИ ДРУГИ ЕЛАТЕ ПРИ НАС!

87

Анонимен

преди 11 години

Виденов бе човек с достойнство и като видя, че е омацал пейзажа си подаде оставката!Тиквата е престъпник, мижетурка без достойнство и ще пролее реки от българска кръв само и само да остане на власт!Долу Тиквата!