146

оракул

преди 1 година

След 20 - 30 години, на мястото на този паметник, ще се извисява друг - на Баязид Паша! -)))

145

Анонимен

преди 1 година

Точно така ! После вдигнете паметник на Осман паша

144

Охаааа

преди 1 година

И а едни среди небългарски, как се радват, че насъскват населението едни срещу други си нямате на идея колко се радват. Разделяй и владей. Българи срещу българите....ти да видиш схема за контрол на масата. Насъскваш ги след това по един автомат и да се избиват. Големи схемаджий са ....

143

Анонимен

преди 1 година

Като сме започнали, поне да довършим и да сложим на негово място парапет - това е символът на ценностите на днешното общество, а и ще почетем по този начин промянаджиите, които ни докараха до това падение.

142

Литбарски

преди 1 година

Монтирайте го на бузлужата до чинията, да му се радват там копейковците

141

Българин

преди 1 година

До либерал-комунистите! Не се бойте, паметникът ще бъде поставен в Музея на социалистическото изкуство, и винаги когато ви домъчнее, може да се разходите и да му се радвате!

140

Анонимен

преди 1 година

Русия няма нужда от признанието на други страни, Русия е богата и самодостатъчна, но всички тези паметници пречат на САЩ и на обедняващия запад, когато гражданите които губят стандарта си на живот започват да гледат към Русия. А Русия е богата, има всичко в изобилие и преизобилие, а освен това има и Сармат и хиперзвукови ракетити които запада няма. За това ще правят всичко възможно да пуснат желязна завеса срещу Русия и да изолират Русия за населението.

139

Ама как може

преди 1 година

Ама как може такова нещо? Тук с приятелси се възмущаваме. Този паметник е символ на вечната дружба между Русия и България. Боже, вразуми тези безумци и им покажи, че само с Русия България може да върви напред. И баба Ванга го е казала. България без Русия е нищо. Ако има протест и ние ще участваме. Паметникът трябва да остане.

138

Бгг

преди 1 година

А кога, ще махат паметника на американските пилоти бомбардирали София и убили много невинни българи ???

137

Историк

преди 1 година

Гледайте филма ВТОРОТО ОСВОБОЖДЕНИЕ руzки без родни ци и после ронете сълзи за паметника заедно с Капейкина и неговите руzКИ сепаратисти.

136

Анонимен

преди 1 година

Пловдив те си знаят

135

Анонимен

преди 1 година

Още 1993 година гласуваха да се събори този паметник, но досега МВР неаконно го защитава. Така че това решение нищо не означава. Само чуковете ще оправят проблема.

134

Анонимен

преди 1 година

Дайте да бутнем всичко от комунизма. НДК и АЕЦ, хиляди язовири Много има за бутане още. Като не можем да построим нещо ново, най-лесно е да рушим.

133

Кърмъзъ съчан

преди 1 година

Друзя, русия нищо не може да ви гарантира не го ли разбрахте това? И никога не е можела да гарантира каквото и да е било. те не могат да грантират оставането на Крим и Донабас в състава на рф, а вие чакате да ви осовбождават за трети път. Наистина бяхме освободени след едноразовия акт на освободителна война и това винаги ще го отбелязваме, но от там нататък единственото което са ни гарнтирали руснята е окупация през 44та ако не преминем на тяхна страна. Поняли?

132

Анонимен

преди 1 година

Най-сетне! Винаги е имало голямо мнозинство в обществото по тази тема. Сега е време и на Альошите

131

...

преди 1 година

Лошо няма! :))))))) сега барем там може да се направи някоя свястна детска площадка!

130

Анонимен

преди 1 година

До SS, каканижете го тоя нов Народен съд още от времената на Костов, после си подновихте заканите по време на 12-годишното управление на Борисов, а той все не идва и не идва... Историята трябва да се учи подробно, но не можеш да живееш в нея - тя никога не се повтаря, освен като фарс, тъй като времената са съвсем различни

129

до 11 ИВАН

преди 1 година

Не са 33, а 45, и започнаха с любимия ти режим или някакво негово копие. Много сте интересни всички, които постоянно противопоставяте Америка с Русия това е абсолютна илюзия за избор. Дългосрочен по-добър вариант е да създадете Националистическо самочувствие, а не да повтаряме колко велика била Русия. Историята има много страни и гледни точки, колкото са помогнали, толкова са навредили. Американските бомби над България също не трябва да се забравят. Да се слагат паметници на Български личности!

128

Анонимен

преди 1 година

А в Бургас Пловдив там къде беше

127

Анонимен

преди 1 година

Гледайте едно варварство и когато дойдат избори не гласувайте за приятно ухилени физиономии и такива,които разказват вицове, развяват байраци и изнасят концерти в Лондон, за да наберат избиратели, а мислете с главите си.Мислете дали не трябва най-накрая да имаме политици, които да прокарват независима външна и вътрешна политика, да се обяви пълен неутралитет. Тези, които бяха в този парламент ще ни въвлекат във война - ДБ, ПП, ГЕРБ, ДПС. Мислете...