36

Анонимен

преди 5 години

*** как може да откажеш нови изтребители и да вземеш 40-годишни кошници които вече са за музея

35

и аз наблюдател

преди 5 години

До наблюдател Гледам коректора е скрил думата за едно домашно животно, особено популярно по Коледа, но не е разпознал не само по-сложния термин за професионални девойки с леко поведение, а и другата дума за ниско образована тълпа. Ама в бантустана е така, такова е нивото и в коментарите, и в правителството....

34

Анонимен

преди 5 години

Тези стари ламарини Ф16 ще ги тегли Динко с АТВ-то на Гергьовден.

33

Уауууу

преди 5 години

Изумен съм!! Не знаех че Швеция ни дава нови самолети, малееее и ние взимаме тези музейни експонати Ф16 ???? Ама тоя Борисов в ред ли е, то бива слугинаж слугинаж ама чак толкова не бива, националната сигурност е над всичко! Ти да зарежеш сделка за нови самолети и да вземеш стари бараки, е това не го разбирам!Това си е за оставка извинявайте!!

32

Диван-писач

преди 5 години

До привет от ГерманияНе че защитавам руснаците, ама те извадиха изтребител от 5-то поколение бая време преди САЩ. От друга страна, кое ще предпочетеш: току-що произведен Форд Таунус модел '66 или тазгодишно Волво?

31

ист

преди 5 години

до анонимен 28Ти си бил голям мечтател, но калпав манипулатор. Бадева ти плащат.Интернет- във виетнамската и иракската войни Ф 15 И 16 СА СВАЛИЛИ 102 МИГ.МИГ още не е свалял Ф. Няколко Ф са свалени с ракети земя- въздух.

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 48Много си заблуден ако смяташ че нашия враг е Турция. Нашият враг е Русия това е хубаво да си го набиеш добре в главата. Русофилството е смърт за България.

29

До 38

преди 5 години

Добре че има такива като теб да купуват старите немски коли, които лежат на лаври от преди 30-40 години. Аз нека да сваля найлона на седалката и да пръцна пръв, а ти карай офъщяния ми Мерцедес, дето преди 10 години още таблата бяха с дърво и ръбати. Сигурно и на под 100 000 км си го взел :))(

28

отврат

преди 5 години

Американски *** срещу руски *** и обратно.Няма български ***.Тая държава върви към закриване и това е добре,защото от такава пасмина не става народ.Лайте си,щом това ви доставя удоволствие.

27

Диван-писач

преди 5 години

Вижте, САЩ си познават f-16 най-добре, говорим като тактически и стратегически данни. Понеже българите сме предатели, САЩ се подсигуряват да сме безсилни, ако се обърнем утре срещу тях. Не знам дали Грипените са добри самолети. Знам само че технология на 40 и кусур години не е актуална днес и толкова. Изхвърлил съм достатъчно качествени, но стари коли, за да знам за какво говоря. Колкото и да е добра една техника, тя не е безвременна.

26

Анонимен

преди 5 години

Турция има около три хиляди изтребителя в различни свои бази. Пред това количество няма абсолютно никакво значение какво ще купим ние. Фактът е, че американците ни натиснаха за да вземем "правилното" решение.

25

Анонимен

преди 5 години

Съжалявам, но Швеция нито е фактор в световната политика, нито е член на НАТО, нито самолетите и са нещо по-добро, за да има някакво минимално основание да е нодоволна от решението на България.

24

Анонимен

преди 5 години

до 38 Привет от Германия..значи предпочиташ 30 годишен мерцедес който е взел дал и бере душа и на всеки месец ще му купуваш части колкото половината ти заплата за чисто ново Пежо? Разбрахме те колко разбираш от автомобили...камо ли да си даваш мнението за изтребители, ***!

23

приматът от Германия

преди 5 години

Слушайте мен.Аз съм специалистът по авиация.Току що смених памперса на един пилот от Втората световна война.

22

Gripen

преди 5 години

За какво са ни тези самолети? Някой смята ли, че 10 самолета могат да защитят цялата страна или да решат война? Ще ги свалят за нула време при един евентуален военен конфликт. За самолети по няколко милиарда, а за фонда за лечение на деца няма

21

Weiss

преди 5 години

В банановите републики, уж управлявани от автократични хунти, а всъщност от местното УС посолство, няма нужда от канонерки, ние сами, сами, всичко сами....

20

Щерю

преди 5 години

Нови, ама зад F-16 е USA...

19

Анонимен

преди 5 години

До АнонименВ голяма грешка си. Не е 30-годишна. Първият полет на F-16 е на 2 февруари 1974. Пиши ги 44 години.

18

Анонимен

преди 5 години

Грешка.Трябвало е да научат какво е подкуп,и на кого да го дадат

17

Анонимен

преди 5 години

Привикаха Цветаноф на килимчето и ето резултата.Смеят ли да ритат-парите им са там,децата им са там,внуците ....Абе с една дума-колония.