126

Анонимен

преди 11 години

СереГея си купува 3 мезонета чрез майка си за по 200000лв единия с парите дето получава като поткуп от енергийните монополи! От него да търсят разплата протестиращите!Цветанов се кани да го даде на прокурор!

125

Гео Милев

преди 11 години

Глас народен: Глас божиС хиляди ножа прободен народ - затъпен унижен по-нищ и от просяк, останал без мозък без нерви - въстана из мрака тревожен на своя живот - и писа със своите кърви: СВОБОДЕН!

124

иво

преди 11 години

До Анонимен 12, Абе *** .Потърси в нета кой продаде и кога ерп-тата. Миналата година тиквунски продаде дъжавните дялове чрез които можеше държавата да влиане ( малко или много) на цените и управлението на тока .Сега ? Важното е на цвеъелинка да и е комфортоно .Аде ближи боковия уи го благославяй.

123

Анонимен

преди 11 години

Може да Ви е чудно - и да се започнат простотиите - ама че вали сняг - пак Костов ли е виновен ? ама че грее слънце - пак Костов ли е виновен ? ми то за всичко Костов виновен и тем подобни платени коментари и глупостиНо Истината e , че точно другаря Костов разпродаде Държавните предприятия за стотинки и даде в ръцете на частни мафиотски компании всичко от което можеше да се краде - точно другарят Костов подписа и Евгени Бакърджиев уникално високите цени на руски газ през 1997 -точно другарят Костов подписа за приватизация от държавна в частна структора като почнем Балкан , Кремиковци ,

122

ЕТО Я МАФИЯТА

преди 11 години

Наглеца грозник Румен Овчаров, ямболският мазен масон Сашо Дончев-"Овергаз", селският тарикат Борис Манчев - "РИСК Инженеринг" , мафиота измамник Христо Ковачки-"Брикел"ТЕЦ "Марица 3", ТЕЦ "Бобов дол", ТЕЦ "Република" Перник, и ТЕЦ "Сливен", напористият мафиот Красимир Георгиев-"Фронтиер", Иво Прокопиев-"Каолин", американските "Марици" и куп други алчни кръвопиици и измамници, заедно с ЕРП-тата и корумпираните политици от всички партии са причина хората да стоят на тъмно и студено!

121

Анонимен

преди 11 години

Хубавото е ,че хората преодоляха страха си от мутрите ГЕРБ

120

КОШМАР

преди 11 години

ЕДИН НАРОД СРЕЩУ ЕДНА КРАДЛИВА САМОЗАБРАВИЛА СЕ ХУНТА- КЛИКАТА ГЕРБ/ГРОБ/БЪЛГАРИЯ Е ИЗПРАВЕНА НА ПРАГА НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА !СНН" МЕТЕЖ В БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО"

119

Анонимен

преди 11 години

Преди около година Бойко Борисов заяви, че не иска да е премиер на държава, в която народът се бунтува. Думите му бяха: Изобщо да не си мислят, че с протест ще ме плашат. Давам си оставката на другия ден!. Днес, когато цяла България се тресе и е в революция, премиерът Бойко Борисов е в Македония.

118

Цв

преди 11 години

Какво ми протестирате аз с *** не се знимавам, протестират ми те!

117

Глас Народен

преди 11 години

Боят настава, тупат сърца ни,ето ги близо наште душмани.Кураж, дружина вярна, сговорна.Ний не сме веке рая покорна!

116

Анонимен

преди 11 години

БИТИВИ, НОВА, ТВ7, ЕВРОПА, ...КАНАЛ 1 КЪДЕ СТЕ, БОКЛУЦИИИ ?!?!ЗАЩО НЕ ПРЕДАВАТЕ НИЩО ?!?!

115

oooooo7

преди 11 години

volen

114

Анонимен

преди 11 години

До БСП 147ти не си нормален!народа ясно ви каза , че не ви иска!!долни мерзавци червени!НЯМА ДА СВАЛИМ БОЙКО, ЗА ДА ДАДЕМ ВЛАСТТА НА ВАС - КРЪВОПИЙЦИ !СЪД И ЗАТВОР ЗА ЧЕРВЕНАТА ЕНЕРГИЙНА МАФИЯ!!!

113

х

преди 11 години

Цвинокио "с *** не ми се занимава" хахах съвсем изтрещяха тези герболини! Всички приказни герои Цвинокио, буди, муди- СМЪРТТТТТТТТТТТТТТ

112

незнайна

преди 11 години

нали се сещате че централите не сананякой от герб а ми са на комунистите те си подписаха договорите те си ги експлоатират ите си вземат печалбата как няма да ескъп тока .тец 1 новата е на съпругата на овчаров . кой може да развали договор или да не изкупува на такава цена тока . той си е оплел кошничката. какво го интересува народа че страда и няма как да си плати сметките.

111

до 128

преди 11 години

А какво направи ГЕРБ да промени нещата бре, гурел?! Нали затова ги избрахме, да оправят ла^йната на БСП? Или нещо не съм разбрал?Освен да говори колко се бил нас^рал Станишев, Бойко нещо оправи ли след него? Иле номера беше "стани да седна"?Вънка, шут и за вас, мама ви мутренска! Да идва следващия! АТАКА, ВМРО, Кунева - който му стиска и знае как да оправи държавата, да идва! Ако не - ще се появи новия Тодор Живков и ще ни оправи!

110

АЙДУК

преди 11 години

Протест Искаме международно разследване на цялото българско правителство!!!!!!!!!!!

109

БСП

преди 11 години

ДОЛУ ГЕРБ! БСП ПОБЕДА! щЕ НАМАЛИМ ЦЕНИТЕ НА ТОКА! СТАНИШЕВ ПРЕМИЕР! ДОЛУ ГЕРБ! ВСЕКИ ДЕН щЕ Е ТАКА ДО ПОБЕДАТА! БСП ПОБЕДА!

108

Анонимен

преди 11 години

Офчия румен и любовницата му *** са откраднали 300 000 000 лева от енергетиката чрез швейцарската си фирма........и това е върха на айсбергаСрещу кой трябва да протестираме мислите?Кой според вас е платил таз кражба?

107

Демократ

преди 11 години

Полицията Свали Щитове Пред Протестиращите Варненци!!!!!!Като пореден знак на подкрепа полицията пусна протестиращите да тръгнат към Аспарухов мост. Хората настояват за спешно удържавяване на всички електроразпределителни дружества, пълна ревизия на всички приватизационни сделки и разваляне наконцесиите.