166

Евроатлантик

преди 1 година

Добре поне че сме в ЕС и НАТО и живеем в клуба на богатите а не като гладните и одрипавели руснаци които нямат канализация и ползват външни тоалетни.

165

Чудя се

преди 1 година

нямаше ли някакво международно споразумение за опазване на войнишките паметници? Или бъркам?

164

Анонимен

преди 1 година

С две думи - кенсъл култура. Нашите софийски украинци се мъчат да настигнат САЩ. Очаквам да започнат да забраняват книгите на Вазов и Захари Стоянов, стиховете на Ботев и Смирненски и така нататък. Негодни да създадат нищо, се мъчат да се изявяват чрез разрушаване. Има и нещо хубаво в цялата работа - тези ще разрушат целия Колективен запад, при това бързо.

163

Анонимен

преди 1 година

Путин срина и малкия останал авторитет на Северната Бензиностанция без ракетами

162

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Фандъкова е турккиня ! Турците бяха със Сакскобурготски и Хитлер срешу Българо-Руският народ по време на Втирата Световна Война! ФАНДЪК ше рече КУОЕЛ ОВЧА БЕЗ КАЧЕСТВО,КОЯТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЕЛИМИНИРАНА.СМЕРТЪ ЗА ТУРЦИТЕ ПОРОБИТЕЛИ! СМЕРТЪ ЗА АЛАХ ПАРАЛИТИЧКАТА И МОХАМЕД ,КОЙТО ИБЕШЕЕ МАЛОВРЪСТНИ ДЕЦА! СМЕРТЪ ЗА ИСЛЯМА И ЮДАИЗМА!

161

Митю Пищака

преди 1 година

Свалете го и го приберете на сухо, а когато тавариш путин победи нато и почнем да караме отново москвичи, ше го върнем пак обратно.

160

Анонимен

преди 1 година

A паметика на бомбардиралите София американски пилоти кога ???

159

Бай Ставри

преди 1 година

До Протест "Ще се бием ако трябва, но паметникът няма да бъде премахнат." Чакаме ви.

158

Да не се обижда няко

преди 1 година

Този паметник беше трън в очите на нашите амперикански приятели. Понеже сме членове на Нато трябва да помислим и за демонтирането на паметника Шипка. Все пак трябва да сме приятели и с нашите Турски съюзници.

157

Анонимен

преди 1 година

За 10 минути двеста коментара? Явно Пасоля яко праща на амбразурата.

156

КОльо

преди 1 година

Няма да го местите, това са излишни разходи. Направо го изравнявайте със земята заедно с всички други позорни паметници на комунистическото робство

155

Ха-ха

преди 1 година

Русия била "богата", и имала свръхзвукови ракети ??? Само където хората си живеят в 19 век, само че със смартфони! Путин и сега и тях им е отне, да не би някой да се докосне до истината!

154

Протест

преди 1 година

Ще се бием ако трябва, но паметникът няма да бъде премахнат. Това е символ на българо-руската дружба. Ще има гражданска война накрая!

153

Анонимен

преди 1 година

Всички продажници още не са измрели. Ще дежурят денонощно там на студа да го пазят, но пък важното е че на русофилите им вдигнахме кръвното с това решение поне на 8'ми март. Това ще им докара още няколко инфаркта на продажниците.

152

Анонимен

преди 1 година

Най-уместно според мен е, на мястото на руския паметник да бъде построен монумент в памет на хилядите избити знайни и незнайни жертви на насилствено наложения в България комунистическия режим от червената армия - поробителка. За да може да напомня на поколенията никога повече да не допускат този режим да се върне в страната! и че свободата и човешките права трябва да се защитават всеки ден, от всеки един човек.

151

Анонимен

преди 1 година

Какви имена да ти посочат , те имената са ясни

150

Анонимен

преди 1 година

Еми като нямаме газ, нямаме петрол, нямаме метали, нямаме Сармат, нямаме хипеврзвук - ще бутаме паметници. Така е в целия ЕС, не само в България.

149

Анонимен

преди 1 година

после вдигнете паметник и на сорос

148

Анонимен

преди 1 година

Призовавам българското правителство да издаде указ, с който да забрани съществуването на Русия и руснаци. Нека нашият премиер да го подпише и вече Русия ще спре съществува и няма да ни притеснява.

147

Анонимен

преди 1 година

Русия се омаза яко и русофилите ядат пердах по всички направления. Ох,колко тежко е днес да си русофил...