186

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Браво. Да го изравнят със земята това малоумие там.

185

Бай Ставри

преди 1 година

До Анонимен 237 "Яснооооо - гражданска война" Чакаме ви, войничета.

184

Еврогей

преди 1 година

На мястото на паметника на руските окупатори може да се построи джендъpски ЛГБТКЮИ++ център да се обучават младите хора в България на хомосексуализъм.

183

Анонимен

преди 1 година

Новината е фалшива. Измислица на джурналятя от червения сайт за да имат трафик и да печелят от 10'те русофила, които се пенявят тук.

182

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 233 "паметници махаха в Сърбия и Македония (нашите войнишки) и талибаните!" Махаха и в СССР на Сталин. И в Берлин на Хитлер.

181

Анонимен

преди 1 година

Няма такива дуп..е давци и продажници...! НЯМА...

180

Анонимен

преди 1 година

Ураааааа!!!!

179

Анонимен

преди 1 година

Тая работа с махането на паметници е опасна. Утре някой може да реши, че паметникът на американските летци, които бомбардираха София и убиха хиляди българи също не е добър и да го разбие с чук. Тоест тръгваме в една много лоша посока. Макетата като разбиха с чук паметника на българските войници не ни харесваше, нали? Ами сега ние правим същото.

178

Анонимен

преди 1 година

До Предложение "Демонтирайте България и им я продайте за 2 лева." Значи паметника на съветсктите окупатори е "България" за русофилите? Това дава известен поглед върху цялостната им национална идентичност.

177

Димитър

преди 1 година

Цяла София не иска такива паметници както и руснаци в България.Но селяците се добраха до компютри.Добре че са на възраст вече.

176

Анонимен

преди 1 година

паметници махаха в Сърбия и Македония (нашите войнишки) и талибаните!

175

до бай Ставри

преди 1 година

Кого чакаш бе, скъпа, някой да те оправи? Честит празник, да не забравя:))

174

Лаврентий Берия

преди 1 година

До това са само камъни - не е лесно да си путинофил, а! Духовен център, казваш, а? На 1 Септември 1939 Вермахта напада Славянска Полша! На 17 Септември 1939 Славянска Русия нахлува от другата страна! Заедно те правят Парад в Брест, където Рибентроп се чувства като със "..стари партийни другари..". Духовно, а? В Катин Духовна и Славянска Русия зверски избива цялото полско офицерство. Дори и немците са били потресени. Не е ли наистина Духовно и Славянско?!

173

Анонимен

преди 1 година

На новите хора такова им е мисленето . Събориха къщите на дядовците си и разпродадоха плодородните им ниви , та един паметник ли няма да бутнат

172

Анонимен

преди 1 година

Хамериканските ни братя успешно разглобиха и изнесоха България, изгониха над 3млн, останалите 6млн са на границата на оцеляването, а сега с този акт целят гражданска война - братя срещу братя, както направиха с Русия и Украйна, а който оцелее за награда ще бъде пратен на източния фронт да се бори за зеленския шмъркан.

171

Предложение

преди 1 година

Демонтирайте България и им я продайте за 2 лева. Нали това искат?!? Борба за територията борба за власт и надмощие. Демонтирайте и народното събрание. То е строено със социалистически тухли, а те са враг на капитализЪма и така ще се самоунищожите по- бързо.

170

селянин

преди 1 година

абре ора толкова ли сте умни не виждате ли че и тука ке ни направят майдан

169

ФАКТИ

преди 1 година

С потрес гледам че нашите копейковци даже не знаят че този паметник е на съветската армия от 1944г., а няма нищо общо с руската освободителна армия от 1878г.! С толкова невежи и глyпави хора е абсолютно безсмислено да се спори... Ясно е и те колко го ценят тоя паметник, като даже не знаят за какво е

168

Паметника

преди 1 година

Паметника няма да се пипа. Хиляди ще го пазят от багерите с жива плът.

167

Някой

преди 1 година

Това е символ на руската окупация, и няма нищо общо с "руската" дружба! Нашият заграбен държавен архив още го държат в Масква като..."трофей"!