61

ЗЛАТНИЯТ ОРФЕЙ

преди 3 години

ТРЯБВА ДА СЕ ИЗЧЕГЪРТА БАШ-ПЕВЕЦА НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ ОТ ВИС1/2-....................................................БАШ ПРИЯТЕЛЯ НА ИЛИЯ ПАВЛОВ...... .................................................. БАШ ПРЕДАТЕЛЯ НА АХМЕД ДОГАН..... .......................................... .. БАШ ПОДЧИНЕНИЯ НА СЪВЕТСКИЯ РЕЗИДЕНТ-РУМЕН РАДЕВ.....ЧАЛГАРЯ-ТРИФОНОВ....... ....

60

Вожда - БоЕкУ

преди 3 години

Как е тук сте веки,сите гербави гооовноеди?От вас очаквам минимум едно 1000 негативни коментара!

59

ACDC

преди 3 години

Този продължава с неговите си глупости - "цялата политическа система отказа да признае мнението на 3,5 млн. българи"! 3.5 милиона са всички гласували на референдума, но те не са изразили едно и също мнение. 2.5 милиона не могат да мислят, вързаха се на неговите абсурдни предложения и са гласуваха за най-несправедливата избирателна система - мажоритарната. Добре, че по-голямата част от българите все още могат да разсъждават.

58

Анонимен

преди 3 години

Саурон е Костов. Дайнов е лошия магьосник.

57

ЕМО

преди 3 години

АКО МАНДАТИТЕ НА ДПС СЕ УВЕЛИЧАТ ЗАРАДИ 3-4 поколение ИЗСЕЛНИЦИ ...... СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ НА ТОШКО ФЕС И ПОТУРИ....

56

Абе

преди 3 години

Славчо още не е разбрал, че изчегъртания ще е той, и то не за друго а защото българите не търпят дълго празнодумците!!!

55

Като прочетох лоялен

преди 3 години

До АнонименКъм нато и ми прилоша. Уния ако започнат вайна за заграбване на природни ресурси с Русия Сливчо ще прати ли българи. Това е въпроса.

54

Христо Христов

преди 3 години

До 46Той Волгин попита и дали има истински антикомунисти у нас, ама никой не му се обади.ПП. Даже комсомолския секретар плевнелиев, дет се писа дисидент щот носел плакат в подкрепа на Луканов, не се обади.

53

Коментар на 1 Т*ЛУП

преди 3 години

Всички плюете по Трифонов, ама ако не беше той, всичко това на което ставаме свидетели нямаше да се случи и това е неоспорим факт. Герб щяха да си управляват, БСП - 21-2% и старата песен на нов глас. Именно ИТН и ДБ имат огромна заслуга за всичко това на което ставаме свидетели, а именно - рекет и търговия с влиание. В една нормална държава членка на ЕС, този *** щеше да е зад решетките още в същия ден след всичките признания на Иван Ангелов - ПИЛЕТО и Илчовски, защото това са факти.

52

Анонимен

преди 3 години

Слави е Ам Гъл ,а Бойко Фродо.

51

Т

преди 3 години

Тебе първо ,после сикаджията,продажен червей

50

АК-47

преди 3 години

Тоя социалистически чалгар, защо търси сламката в чуждото око, а не вижда гредата в собственото си. Неговият рошав сценарист май искаше да реже крайници. И защото всяко следващо правителство решава да изчегърта всичко от предишното, ще сме на най-бедните в Европа. Една държава не се ръководи с омраза и разделение на хората. Не съм привърженик на ГЕРБ, но Боже мили, пази България от тези чалгари да не дойдат на власт. Нямат нито визия, нито идея какво да правят, поне не чухме досега нищо смислено

49

Анонеимен

преди 3 години

Славчо най-добре да се появява занапред с турски фес на главата,а и ония от екипа му също.

48

Анонимен

преди 3 години

Прав е.Необходими са незабавни арести на гербавите престъпници!

47

MaйMyнaтa

преди 3 години

Ой маняна маняна долсинея делтобоса.....и.тн.Поэдрав эа oлигoфpeнитe гласували эа Славчо Tъпoтo

46

Анонимен

преди 3 години

Народът ще се освести и на 11 ще избере отново Герб и ОП.Другото е мафия.

45

Хахаха

преди 3 години

Бгто терен на 7\8 . Народа на шоу безкрай.

44

До 35

преди 3 години

Ако е имало силен екип от министри,защо сме на второ място по смъртност от Ковид...на последно по компютърна грамотност....на първо по неразкрити поръчкови убийства...на последно по иновации...на първо по липса на осъдени хора на властта....на последно по инвестиции.......защо,бе джанъм? Сигурно Орешарски е виновен!

43

Анонимен

преди 3 години

Този живее като на филм. Живота не е сценарии, да сменяш страници. Стига революции! Не ща бунт, нови гладни, борба за позиции, подреждане на държавната хранилка, изгонените от Бойко олигарси.Вече го преживях, в годините които Славчо иска да изчегърти. Доколкото зависи от мен, няма да му позволя.А вие?

42

Анонимен

преди 3 години

Постиженията на Бойко и Герб в борбата с мафията трябва да бъдат унищожени.