60

Анонимен

преди 3 години

Герберунгелските *** пак се активираха.Не разбрахте ли жалки ду..давци,че с вашия вожд е свършено.Изпя си песента завинаги.Ако ще и цялото ГЕРБ да застане на амбразурата,това е краят ви.Каквото сте откраднали-откраднали.Повече няма да ви позволим да го правите.Баста!

59

Анонимен

преди 3 години

Борисов на трибунал!Отнемане на имуществото на всички роднини до 9-то коляно.Забрана на всички роднини да заемат обществени постове, и да се ползват от публично финансиране за период от минимум 80 години.Не искаме след 30 години да се излюпят внуците от снимката като новите спасители!Цялата Тиквена пасмина трябва да бъде блокирана поне за век!Същото се отнася за кърджалийската П. , за фъндъка кмет, за фурнаджийските продажни лопати Биков и оная неприятната дето плюеше по тях че са мутри 13г

58

Анонимен

преди 3 години

Та ние сме по добре от Турция кво искате повече.

57

Анонимен

преди 3 години

До Здравейте мишоциМда, *** то тия дето реват и тогава са били на дъното и сега.Да ти кажа ли защо?Щото са некадърни, тъй че заплатата и 10000 да стане те пак ще са на дъното и пак Бойко ще им е виновен.

56

Ивайло

преди 3 години

Правова държава ? Е явно в правовата държава правото винаги е на по силния а демокрацията се превърна в клептокрация ...

55

Ще се наложи:

преди 3 години

Казват индоевропейската цивилизация е тръгнала от едно място: Мохенджо Даро. Но има една история от индийската Бравагагита, че някога някъде в Индия имало един принц, но принцът за да спаси своето царство трябвало да проведе битка и то неудобна - срещу врагове,приятели, род, бивши служители на държавата - и той не искал да пролива тази кръв. Върховният бог Вишну за да убеди принцът да изпълни дългът си му се показал с мултиръката си форма и казал: И сега аз станах Смърт - унищожителят на светове

54

до 33

преди 3 години

Я добави в списъка: - ниво на образование - ниво на здравеопазване - ниво на престъпност - ниво на култура - техническо развитие на нацията и обща култура и какво ще излезе накрая - че българинът е оскотял, но с няколко лева отгоре, които му позволяват почивка в ..... Гърция??? Има ли българинът възможност и желание да пътува по света? Не! А Алеко го е казал - човекът е човек, когато е на път.

53

Анонимен

преди 3 години

Жертва на демокрацията и у нас, и в целия източен блок, включително Източна Германия, са милиони неродени деца от образовани родители.В училищата, още повече в детските градини, може би с изключение засега на София и още някой-друг по-голям град, близо половината деца са с небългарско самосъзнание, с небългарски майчин език.

52

Видев

преди 3 години

На дядо ми взеха магазина и много други имоти.Браво на Борисов за политиката която води.

51

Сата НАТО

преди 3 години

Вдигнатият юмрук е символ на единството, *** банкянски. Във всички езици и култури е така. Командосите така си дават знак за събиране в група. Не значи, че ще ви бие. И не е настройвал гражданите едни срещу други. Ти ги настройваше на обедната си конференцията - петминутка на омразата.

50

Комунист

преди 3 години

Закон за лустрацията ,като за начало.

49

Анонимен

преди 3 години

До Не удобна истинаТака е. Повредените от комунизма са доста хора и в реална обстановка се оказа, че са напълно неспособни да функционират нормално. Реално те са инвалиди.

48

Здравейте мишоци

преди 3 години

Преди десет години взимайте по 200лв заплати помните ли ?сега като дойде бокича взимате по 1000 и сте недоволни ?Неблагодарни поселянчани..

47

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 52Съгласен съм с теб. Ще започнем от руските *** които работят срещу държавата.

46

Анонимен

преди 3 години

До Кабинет ББ4 идва/42Каква висока смъртност и миграция?Трябва ли да обръщам внимание на това, че не разбирате какво четете?Мисля, че не.

45

Не удобна истина

преди 3 години

Жертвите от така нареченият преход и демокрация са много повече от жертвите на тоталитареният режим преди 1989.

44

Анонимен

преди 3 години

В модерната българска история няма назидателно обесени публично за престъпления срещу народа!Мисля че скоро ще има!Трябва да има такива събития, за да мислят следващите какво вършат!!!

43

Караянчева

преди 3 години

Лесно е да си ***..

42

Анонимен

преди 3 години

Браво Бойко! Удряй червените кратуни! Всички сега ще се разпознаят в тази реч и ще започнат да плюят!

41

Абе

преди 3 години

До СкороСкоро ще си много разочарован, ГЕРБ ще спечелят изборите а Резидента ще загуби президентските.