33

анонимен

преди 5 години

съд че кого по напред ти не са един или двама трябва да правим трибунал да ги съдим по точно два един зо крадците на милиони друг за тези с милярди

32

Анонимен

преди 5 години

О.К даите 100 кинта и ще намина от там .

31

Край

преди 5 години

Тоя отдолу пък щял да промени нещо с избори. Изборите при сегашната система са излишни бе човек. Гласуваш ама не избираш. Лъчо Мозъка от парламента не можеш да го извадиш с топ- вече 4 мандат. Нищо че на две магарета сено не може да раздели.Промяната става със смяна на избирателната система. НО това ви е забранено. 3000 г. сигурно ще го вденете. До тогава ще протестирате и срещу ланския сняг.

30

Гoшу

преди 5 години

До 26Абе, тия от ГЕРБ като са такива добри фалшификатори, как така Орехчо успя да дойде на власт и аха-аха, за малко Шиши да стане шеф на ДАНС?

29

Селчо

преди 5 години

Ще подкрепя протеста, за 28 години ,политиците не са променили нищо за народа в положителна насока!

28

Янко

преди 5 години

Ако свалят Бойко се изнасям от България!

27

до реалист от Тончо

преди 5 години

Аз не познавам човек, който да е гласувал за Герб

26

Българин

преди 5 години

Драги протестиращи,можете да протестирате и да пре Пи кате НС ,ама без да го вадите от гащите!

25

Гoшу

преди 5 години

Аз пък си седя вкъщи, чакам да ми дойде след малко едно хубаво момиче, през това време си поркам тънко за отскок, за което ще последва в спалнята. Тя ще си тръгне вечерта, а после ще седна пред телевизора, аз по принцип телевизия не гледам, ама сега ще го пусна, за да гледам новините и да ви гледам сеира :)))

24

Анонимен

преди 5 години

"Като сте против ГЕРБ защо не гласувахте против тях на изборите...там се решават нещата при демокрацията това което правите е болшевишки метеж опит за диктатура на малцинството....болшевишка ви работа...върхушката платена масите прости" Фалшифициране!!! Понял?

23

Анонимен

преди 5 години

българино събуди се време е да изметеш всичката с.*** в парламента начело с така наречени г.рберасти

22

реалист

преди 5 години

Упорито с носи слух, че ГЕРБ фалшифицират изборите! Ако е така, има ли смисъл да се гласува?

21

Иво

преди 5 години

Падам от смях, 50 наркодилъра, ядосани, че им секват далаверите, търтеи,които изпускат газове по цял ден и мрънкат, че нямат пари, а в същото време нямат и един работен ден в живота?Тези ли ще решават съдбата на народа? А не мерси, смешници :D

20

Вал

преди 5 години

Ставайте мишки!!! Свобода или смърт!!!

19

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ-ерите да се махат.....................за 10 години направиха България най-бедната и най-корумпираната държавица.Друг е проблема.................след ГЕРБ какво следва???Пак ли незаконната и антиконституционна турска партия ще е във властта???

18

Ха-ха

преди 5 години

Поредните шутове. Корнела сигурно е на сбор в някое село. Иначе досега да се е наредила най-отпред.

17

Край

преди 5 години

След всяка революция на народеца по-зле му е ставало. Иначе си е купон даже и бой има ОБАЧЕ накрая повечето реват.

16

Анонимен

преди 5 години

Има много политици за затвора....................но с тая съдебна система(прокурори и съдии)...............няма светлина в тунела.Те служат на масонските си ложи, не на БГ-народ!!!!

15

Софиянец

преди 5 години

Като видите турбоселските физиономии на организатори и като ги чуете как говорят ви става ясно, че името не могат да си напишат. Тежко и и горко на Майка България ако такива ще задават посоката. :( Много е тежко положението. Не знам дали го осъзнавате. Народът става все по-*** и скоро ще трябва да си внасяме работна ръка не само като инженери, но и като министри. Много тъжно... :(

14

Анонимен

преди 5 години

евроком сайта им работи . хакнали са го