22

Анонимен

преди 12 години

само Бойко е по - умен от Стоичкоффффц

21

stancho

преди 12 години

a be ti si edin kelesha ne si nikakiv mijkaryasno li ti emuhlo takiv grozen

20

Дим Дуков

преди 12 години

Ох, каква братска прегръдка и целувка! На бати мъжкарчетата те! Как да не ги гушнеш и двамката!

19

Анонимен

преди 12 години

Ееее Ицоо то бива, то може подмазване, но чак пък толкова да величаеш тиквите е трагикомично

18

Ispanec

преди 12 години

Mnoogo e prost toq Stoichkov

17

Крадец зад крадците

преди 12 години

Целта на Камата била да продаде лични 50 декара земя край Гребната база на испанските инвеститориХристо СтоичковСтоичков имал лична далавера с испанцитеЧисто лични интереси стояли зад голямата загриженост на звездата Христо Стоичков за бъдещето на стадион Пловдив. Според последните информации, Камата притежавал около 50 декара земя край Гребната база, която смятал да продаде на испанските инвеститори, които доведе да разгледат стадиона и обектите около него.

16

Илия

преди 12 години

ах ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха !!!!!

15

arhar

преди 12 години

' На 1 септември 2007 г. в интервю пред вестник Банкер, озаглавено Живеем в града на греха, управителят на фирма LINDNER Росен Плевнелиев разказва за проблемите, които е имала ръководената от него фирма за да принуди Столична община да изпълни собствените си решения.В интервюто, публикувано от Агенция Фокус, става въпрос за сделка за замяна на парцел с фирмата Софийски имоти, както и за наличието на хора, които са предлагали да посредничат за разрешаване на проблема.През 2007 г. Росен Плевнелиев отговаря дословно така: Публично известен факт е, че от тази фирма (Софийски имоти б.р.) просто няма спасение. Но така или иначе ние няма да платим и лев подкуп. '.......................................................................И сега какво излиза ?През 2007 г. пред в - к ' Банкер ' Плевнелиев много ясно и точно казва какво е станало ...Кои тогава се занимаваха с разкриване и прекратяване на престъпления ? Това не бяха ли Румен Петков и доц. Ал. Петров ? Какво направиха те по въпроса ?А Кадиев тогава сигнализира ли Прокуратурата или странно си замълча ?Защо П. Курумбашев днес странно не се яви в ' Здравей България ' по НОВА ТВ и да даде показания ?Очевидно е, че тук има скалъпен компромат срещу Плевнелиев, който в случая не успя да мине !?През 2007 г. червените не си ли бяха раздали 117 млн евро като бонуси покрай АЕЦ БЕЛЕНЕ ? Защо мълчат за тези раздадени 117 млн евро , а не раздухват случая, за да ни обяснят за каква точно свършена работа взеха тези пари ?

14

Анонимен

преди 12 години

Прав е Стоичков, много прав!

13

123

преди 12 години

Днес бг са червено турски сайт! Това заглавие дето са го сложили принизява писмото на Стоичков и който си е направил труда да го прочете ще види, че е написано много интелигентно и обосновано и има много истини в него!

12

Кутев

преди 12 години

другари, да заредим л*ометите и огън по ИцоСЕГА!

11

BBB

преди 12 години

Bravo samo Ico iGERB

10

Анонимен

преди 12 години

Земи се гръмни, бе *** нйеден!

9

redordead

преди 12 години

Ицак, гледай си мачовете, води си тренировки в детската школа и не се заниамвай с неща, от които не ти отбира главата...

8

Иван

преди 12 години

Стоичков който е симпатичен на 5 процента от народа. Стоичков заради когото 2/3 от България намрази ФК. БАРСЕЛОНА. Стоичков който захвана бизнес със съмнителен арабин и му изтровиха рибата в Испания,Стоичков когото не искат да вземат дори в детската школа на Барселона , Стоичков на който дори родителите му се отрекоха от него....Този ли ще ни говори за морал....Стоичков който си хвърли фланелката на 1 мач когато бе освиркван от целия стадион......Стоичков ааааааа

7

Анонимен

преди 12 години

Плевналиев е мазан ***. А ти може да си име но си авторитет да се изказваш за политакта.

6

Истината

преди 12 години

ЧЕ ТЕ СТОИЧКОВ И В ЮЖНА АФРИКА ГО БИХА ХОРАТА И ГО ИЗХВЪРЛИХА ОТТАМ КАТО МРЪСЕН ***. ПОМНЯ КАДРИТЕ КОГАТО СТОТИЦИ ПОЛИЦАИ ЕДВА ГО ОПАЗИХА ОТ ГНЕВА НА ХОРАТА. КЪДЕТО И ДА ОТИДЕ,ДОРИ И ПРИ ЧЕРНИТЕ Е ГОНЕН КАТО ПРОКАЖЕН. НОВИ 10 ПРОЦЕНТА НАДОЛУ ЗА ГЕРБ С ТАЗИ "ПОДКРЕПА". СЕГА МИ СЕ ОБАДИХА 10-НА ПОЗНАТИ КОЛЕБАЕЩИ СЕ ПРЕДИ ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБ И ВЕЧЕ ГЕРБ ИМ Е НАЙ- ОМРАЗНАТА ПАРТИЯ СЛЕД ПОДКРЕПАТА НА СТОИЧКОВ.

5

Анонимен

преди 12 години

Хайде плюйте и по Ицата бе,ше ви *** у скапания народ,айде давайте!

4

Анонимен

преди 12 години

Мили Боже,кога ще си прибереш вересиите,спаси от тази простащина!

3

NIE OT BSP

преди 12 години

A ZA STANI6KO NE6TO DA KAJETE