47

Анонимен

преди 3 години

До кога ще го канят този набеден експерт ХараЛайню? И да не си врътне *** след изборите?

46

Анонимен

преди 3 години

След Борисов е Нинова, а това ще кошмар на кошмарите.

45

Анонимен

преди 3 години

Какви успехи? Този човек се бори за физическо оцеляване, каквито ги е надробил...

44

ФК Лефски

преди 3 години

Дрогаре, да ядете бахура на Бойко да ядете !!!!!

43

Анонимен

преди 3 години

За Борисов успех, за България невиждано бедствие. Въпрос на гледна точка все пак

42

Анонимен

преди 3 години

Борисов е чел не само Венету. Не го подценявайте!Бойко Борисов е чел явно и Сун Дзъ Изкуството на войната.Спечели всичко, без да влизаш в битка е първият стратегически принцип от Сун Дзъ.

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32"Харалан е поредният човек без деца, на който не му пука за съсипаното от мутрата бъдеще."Ти колко деца имаш?

40

Гошо...Тъпото

преди 3 години

На това правителство му остават...броени седмици.За това...платените антрополози, сосциолози,политолози и прочие...врачки и баячки,са във фаза...пълен напред..Има една...приказка;вместо да изпишат...вежди,ще извадят...очите,ама найсе,логореята да не спира.

39

Анонимен

преди 3 години

Скоро ще има цялото време на свете да се налудува с бай Ставри!

38

-

преди 3 години

на този етап Борисов е НАЙ лошото ! Който не го разбира да слуша по днаещите!

37

Анонимен

преди 3 години

Този нагъл тип Бойко се държи наистина с народа си като с Деца,но децата ще си кажат думата ,след около 3 месеца, а най добре през май за да видим как Бойко ще спре 50 лева на пенсионерите през март.А за Харалан няма думи, смятах го за умен и достоен човек ,но и той се продаде за 30 сребърника за програма от Брюксел осигурени му от Бойко! Харалан трябва да се срамува за глупостите които плещи във възхвала на гербавите и вожда!Пълно падение,жалко!

36

Анонимен

преди 3 години

Баце все беше дал оставката, ама Доган не му позволи

35

Като такоа се изсул

преди 3 години

Означава ли това безпрецедентно оцеляване, че начело на държата ни стои титан, способен да се справи с какви ли не предизвикателства? Означава ли, че ние като нация не разполагаме с нищо по-добро, което да ни управлява? И означава ли това оцеляване, че Борисов е незаменим?Оцеляването на Борисов по никакъв начин не беше героично, той оцеля така, както оцеляват плевелите и някои болести - загнездват се и няма изкореняване. Борисов оцеля грозно: с раздаване на пари, криейки се зад собствените си внучета и избягвайки парламента, както и центъра на София. Оцеля не като държавник, а като шумкар.

34

Анонимен

преди 3 години

На този етап Борисов е най доброто.

33

Анонимен

преди 3 години

Не може да отречем личния успех на Борисов. Баща му полковник през соца с връзките си не можа да го вкара в Симеоново и се наложи Бойко да се уреди в непрестижната пожарна тогава. А вижте къде е сега. С неговия умствен капацитет това си е Осмото чудо на света

32

Анонимен

преди 3 години

Харалан е поредният човек без деца, на който не му пука за съсипаното от мутрата бъдеще.Важното е, тук и сега да се приберат тридесетте сребърника.Между другото е член и на настоятелството на "Отворено общество" тоя пич.

31

Анонимен

преди 3 години

Баце от половин година не е говорил пред медиите, дори пред неговите ***. Качва само някакви клипове на Севда от джипа.

30

Василев

преди 3 години

Българската Мафия , която си има държава и премиер, продължава да рекетира бъллгарския бизнес в интерес на чужди глобалистични интереси!!!Българската мафия не е продукт на български патриотичен разум, който трябва да брани българските предприемачи, а това е мафия, която е създадена отвън, така както е създадена и квази държавата България!Бойко *** си мир и отведи всички мафиоти и герберски калинки с теб!Агент Хари Бишъп!ЦРУ!!!

29

Анонимен

преди 3 години

Нищо подобно.Хората разбраха Че тази мутра от времето на групировките е много нагла и жадна за власт! И че нямаше да си тръгне При никакво положение! Не на празно бяха тия пируети негови с години в ешелоните на властта!И сега когато постигна целта си 1 мандат след ялови опити Ще го отстранят законно на изборите! -:) Така че ние ще се радваме след изборите! Илюзията че тоя ще остане и след изборите я оставяме на овцете командвани от телевизора.Гласувай българино!

28

4epa

преди 3 години

СЕГА МАЯ ГАЛЕВА И ОТРОВНОТО ТРИО С СЛАВ4О ДЪЛГИЯ ША НИ ОПРАВЯТ !!!!!!!!!!!!