80

Анонимен

преди 4 години

Радев е подстрекател към насилие, беззаконие, реваншизъм, но самия той е страхливец.

79

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 79Погледнах се и разбрах, че това е бъдещето: на можещите и знаещите, на грамотните, разбиращите и фокусираните. И, разбира се, на имащите.Също така разбрах, че има неграмотни, мързеливи, нямащи и неможещи, които искат да ми определят бъдещето. Такива като теб.Дели ни пропаст, другарю.

78

Анонимен

преди 4 години

Радеф е начело на мутрите!!!Боко е политик от класа!Главен секретар на МВР,успешен кмет на София,направи си партия и 10години управлява!Кой друг има такава биография!Само Боко!

77

Анонимен

преди 4 години

Мутра говори за право, ужас.

76

бай Тъпчо

преди 4 години

Еееее мойта от ден на ден по-трудна става бе...Преди си бях *** и водех класацията, пък сега като са изкаже Бойчо и *** депресира отвсякъде бе-такава конкуренция никога съм нямал...Ама аз ша го трая още малко и са изнасям, щото ако не съм първи в класацията, сменям класацията...

75

Скоро

преди 4 години

До Анонимен 66Здравей мутро не може всички да взимат подкупи и да укриват данъци,като теб,но рано или късно ще си намериш майстора....

74

Добре че има радев

преди 4 години

Радев каквото е рекъл премъдър е той...

73

Анонимен

преди 4 години

Да излезеш и да кажеш: "На този, дето са го пребили полицаите, дедо му навремето е спирал вашите родители да учат в чужбина", това ли неце настройване?

72

Ало бре

преди 4 години

Тикво, правова държава се постига с гилотина.

71

Анонимен

преди 4 години

ОСТАВКА !

70

Анонимен

преди 4 години

Борисов и Лукашенко действат по абсолютно идентичен начин. Мерките им са еднакви, предложенията също, най-вече амбициите за удължаване на мандат чрез подмяна на конституцията.За Беларус западните държави са много притеснени и дори искат санкции.Наш Тиквун е пръв приятел на бабата разсипница на Германия Меркел, и не спират да го хвалят и галят по ***.ЕС е гнила структура, предназначена да облагодаетелства силйните в нея за сметка на балами като нас!!!

69

Абе

преди 4 години

Помня Лукановота зима, помня и Виденовата зима. Никога повече комунисти на власт, пази боже. А Другаря Радев си плаче разследване за държавна измяна, ще чакаме да свърши мандата му.

68

Анонимен

преди 4 години

До до 33Стига дрънка за "ниво на здравеопазването" при соца , че ставаш смешен. Здравеопазването в момента е светлинни години напред.

67

Анонимен

преди 4 години

До GOGOСрещу Бойко в момента са скочили Черепа, Маджо и ВИС 2.То мутри не останаха.Бойко им разпада мутренските организации от подземния свят и тия организират "оставки"Мачкай мутрите, Бойко!

66

Анонимен

преди 4 години

Правова държава се постига с революцията на днешното младо поколение с подкрепата на по-възрастните, за отстояване и връщане правата на народа от мафията,чието олицетворение е БМБ и ***

65

Анонимен

преди 4 години

Ейййй,цяла Европа ти се подиграва,ти си седнал мъдрости да ръсиш.Няма кой да ти се върже на каламбурите и смешките.Вече не ни е смешно.

64

Кабинет ББ4 идва

преди 4 години

Тук не става въпрос за пари ,а за някаква си демокрация.

63

Шипка

преди 4 години

Добре ,че беше Радев да се опълчи на мафията !Сега целия свят знае ,кой спи с 1 млн евро и кюлчета злато в чекмеджето!Докато мафията се къпи с пари 500 000 пенсионери едвам за хляба им стига ,това ли е просперитета на Бойко!Как не го е срам!Оставка на престъпното незаконно избрано правителство с полвината фалшиви бюлетини от Костинброд!Само Радев !Да живее Свободата!

62

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 65"Далеч си от циволизацията"На теб така ти се иска, Пурко. Всъщност аз СЪМ Цивилизацията, но такива като теб никога няма да го разберат.А колко си комплексиран, защото нямаш нищо, не е истина.

61

GOGO

преди 4 години

Юмрука е символ на здрав зговор , а бухалката са символ на МУТРИТЕ НА БОЙКО