53

Анонимен

преди 5 години

партийните куфарчета немат сфършване , явно има още овце за стригане .

52

BG

преди 5 години

Тези провокиращи на влака и за Русия !

51

Анонимен

преди 5 години

От БСП и ДПС търсят начини пак да дойдат на власт да крадат на воля. Всичко останало е пушилка за скриване на истинските цели

50

Край

преди 5 години

Искате избори - ми няма проблем . ББ и Книнова и Ах.Доган ще ви напишат листите да ги изберете. Като не знаете как да избирате ще избирате между списъците с послушковци до края на ПРехода. Прехода обаче е кръгъл.

49

Киро Скалата

преди 5 години

Подкрепям протестите, само да се разкарат сегашните управляващи..

48

Анонимен

преди 5 години

- дядо , ти бил ли си комунист ?- да .- ама комунист по убеждение ли си бил или ?- да , и комунист по убеждение съм бил , даже тоя по убеждение го бих повече от всички останали .

47

до 39

преди 5 години

Не мисля, че могат да станат още по прости и некадърни! При тях е непоклатима даденост! По тяхному - Стабилност!

46

Анонимен

преди 5 години

Тези предатели и изменници .. Протест на Българите работещи в Чужбина .. Българи в чужбина няма - а има изменнци и предатели отишли да плащат данъци на чужда държава , да хранят чужди пенсионери , да хранят черната раса от африка да се размножава да има по 5деца.

45

Анонимен

преди 5 години

до Иво Я не пиши глупости! Платен.....

44

месара

преди 5 години

кво става, бутнахте ли правителство? смешковци провокирани от "българи" живеещи в чужбина и, съветската партия бсп! бързо забравихте тропането с ***, когато ви пееха-времето е наше и 45 г. стигат, жанкостовата гладна зима, девалвацията на лева,.........., тогава ви падстрекаваха сдс (съюза на държавна сигурност), а сега некакви дето изоставиха държавата ! не си ли взехте поука?! явно ви трябва още една гладна зима и, режим на тока и водата! ами гласувайте за бсп - светлото ви бъдеще!

43

Анонимен

преди 5 години

по-добре да дойдат танковете , упс ама танковете ги нарязаха за скрап :)

42

Край

преди 5 години

Поради ниския интелект на българите и огромната наглост на политиците накрая ще се изтепаме.Доган добре е сметнал нещата - ще си купи не ТЕЦ ами АЕЦ Козлодуй ако реши.

41

Анонимен

преди 5 години

Предателите ще правят Нежна Революция .. Нещо Сорос да не е свалил доверието си от Борисов.. Нали бе човек на Сорос..

40

Гoшу

преди 5 години

До 32Винаги ми става много, ама много хубаво и мед ми капе на сърцето, когато изкарам някой путинoпитеk извън релси :))) На знам, малко садист си падам, да се гавря така с червения тролетариат. И за сведение само, само 1 път бях гласувал през живота си много отдавна за СДС, ама сега ще гласувам за ГЕРБ и след това ще дойда тук да го споделя с вас :)

39

Пазвантина

преди 5 години

От вкъщи ,няма да променя системата, отивам и аз при народа ,заедно !

38

решение

преди 5 години

Има два изхода от политическата криза:1.ББ подава оставка, държавата се поема от БСП + ОП (НФСБ, Атака и ВМРО).2.Президентът РР разпуска парламента и нови избори...................но без ЦЦ, защото той е майстор на фалшификациите.Най важно е ДПС да останат извън властта............те са незаконна, турска и мафиотска партия.

37

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ доказаха че от три мандата стават все по некадърни и корумпирани! така е даже по зле

36

Анонимен

преди 5 години

Това са Соросояди като в Румъния и фашистите в Украйна , елате плащайте данъци в България , иначе трябва да арестуват за шпионска дейност.. Имате си нова родина седете си там.. Ние ви искаме защото сте предатели..

35

до гошу

преди 5 години

А да дойдат 2-3 по грозни момчета не щеш ли!!!

34

Българин

преди 5 години

ГЕРБ доказаха че от три мандата стават все по некадърни и корумпирани!