28

Анонимен

преди 11 години

Тъжно е,когато децата ни се изправят да ни кажат истината в очите,а ние се правим,че не виждаме!

27

с.

преди 11 години

Момчето от малък е научило истината за гадния бантустански *** и се е ориентирало много правилно!Най-голямата *** в Европа!Населена с малоумно овчедушно население търпящо безропотно всякакви гаври!Страна-членка на ЕС със средна заплата по-ниска от Китай и редица африкански държави водещи се Третият свят!Момче,бий си шута с 300 и никога не се връщай!

26

baihui

преди 11 години

BG e edna mizerna balkanska dupka naselena ot tapoumni prostatsi i tsigani - bez badeshte i bez kakvato i da e nadejda za promiana

25

хе хе хе

преди 11 години

много кандидати за чужбина, групичката във фейса и ще измолим от Боби чартърен полет за Франция и Германия при братята роми.Желанието за чужбина ще свърши след изборите, когато ще спрат да плащат за всяко постване :)))))))))))))))

24

as

преди 11 години

До Strahil мен ме е раждала маиками ти като не знаеш коя ти е майката си е пвои проблем.за баща ти да не питам изобщо а.

23

kir4o

преди 11 години

Бягайте деца ,докато сте млади.Това чувам всеки ден !

22

Анонимен

преди 11 години

И той ще бяга.Но няма да остане и да се бори.Няма да излезе на площада.Ще отиде на готово в създадения от други ред да се ползва от него.Ще стане германец.

21

do 28

преди 11 години

Sram me e ,4e vmesto decata ni da si igraqt detskite igri se nalaga da pi6at takiva eseta.Tova ne e glupost kakto ti go nari4a6.Tova e obvinenie kam nas,4e ni6to ne pravim za bade6teto na tezi deca.

20

Анонимен

преди 11 години

До онбашията: Научи първо правописа, че сега издевателстваш върху клавиатурата!хуманисТ,пацифисТ,Ше!Пък това запетайки,главни букви в началото на изречението,точките,тиретата- въобще не ги бръснеш за слива!

19

Анонимен

преди 11 години

Да бе те в Германия са опънали червеният килим и само теб чакат.... ще има да миеш чинии докато свят ти се завие. Нашата фирма търси програмисти и инженери на стартови заплати от 2500 лева, но няма кандидати.

18

do 17

преди 11 години

"Германия е силна заради немците." И там имат много проблеми. Главно заради турците и факта, че не се интегрират. Водят се специални дебати в бундестага как да занижат нивото на образованието, тъй като турчетата просто не вдяват.

17

Бай Иван

преди 11 години

предлагам да съберем пари, за да може да спасим един талант от България.

16

Анонимен

преди 11 години

Тъжна констатация , за съжаление - истинска !

15

До Strahil

преди 11 години

Именно такива като теб Срахилчо най-вече трябва да слушкат. След като твоето мозъче не може да роди нищо продуктивно, би трябвало да слушкаш другите. Не е важно кой си, какъв си, на колко си години, а какво мислене имаш /дали е правилно или изкривено/.

14

онбашията

преди 11 години

няма страшно, ше му дойде акъла. аз на 13 бах хуманис-пацифис-еколог. бях и против смъртната присъда, и против яденето на месо. а я сега какво *** съм, фен на робството и правото на по-силния, а тия дето са на бившия ми акъл им се смея

13

Анонимен

преди 11 години

Къде е Борисов да чуе истината?Ето до къде докара страната и хората.Как така едно дете прозря действителността от живота ,а народа мълчи!Как малко не го жегна да си каже"абе хора какво става в тази държава?"До кога ще търпим тези буклуци да ни управляват?След 10 години няма да остане читав човек в България.Имаме история ,велика,и управници които ще закрият държавата.Срам и позор!

12

Анонимен

преди 11 години

Ох като прочета нещо от платени станишки под която и да е новина и ми призлява. Ако някой не е живял последните 10 години в БГ и чете *** под статиите ще си помисли че тройната коалиция направо е раздавала милиони на който си поиска а сегашното правителство коли , беси и взривява. Срамота! Дано пак ви стъпи Доган на шията че да кротнете.А детето си личи че е гениално. Много зрели разсъждения.

11

Анонимен

преди 11 години

Ама за какво да бяхаме бе? Всички пред парламента и да си разчистим сметките с мошениците вътре. Ама щото българина е страхливец и предпочита да се скрие или избяга

10

Анонимен

преди 11 години

Много впечатляващо. Ако човек се замисли /но повечето хора в БГ не могат да мислят/, едно 13-годишно дете е прозряло истината за живота у нас. И много поучително, защото възрастни хора, които би трябвало да са далеч по-прагматично мислещи, бръщолевят само глупости. Спорят за партии, за политици, а не осъзнават, че докато спорят живота си отива. И идва още по-лош, по-беден, по-мизерен, по-скапан.

9

турчин

преди 11 години

В училище едните деца припадат от глад в час, а другите говорят по последни модели gsm.Това е отдавна.Не е от сега.Държавата е народа и.Ако се засели добър народ в *** ще го направи приказка.Германия е силна заради немците.Икономиката е силна, когато народът е умен, борбен и добър.