37

гАЗоВи КаМеРи Ли ?

преди 12 години

Вместо да серете по статията кажете какво може да се направи за да се промени картинката

36

Анонимен

преди 12 години

Населението на България се топи с 6 души на часХората търсят спасение ! Живота е само ЕДИН и всеки изминал ден не се връща назад.

35

Анонимен

преди 12 години

Радиация да ни беше облъчила повече живи и здрави бългаи щяха да останат,но този безкраен експеримент с българите е към края си,здрави,млади,умни и живи хора няма да останат.

34

Анонимен

преди 12 години

Най-квалифицираните българи напускат да работят най-неквалифицираната работажените-камериерки и чистачки,работнички в кухни на заведения,мъжете - строители, доставчици на пица,таксиджии...Голямо бъдеще им дава чужбина!Но тези които напускат явно не държат на квалификацията и са готови да им вършат мръсната работа dirty job

33

Здравейте колеги

преди 12 години

Ами то друг вариант няма, работя за 500лв. ,ами кво да ви кажа-стигат ми за 10 дена като платя сметките и край,почвам заеми. И аз съм се замислил,нямам друг изход ,2 деца са ми на главата,с 500лв съм за никъде.

32

Анонимен

преди 12 години

Да се върне вашизмът от 1939 г. Тогава сме били най-добре.Разтрел за комунисти, анархисти и нихилисти.Да влезе в сила ЗЗД.

31

До 24

преди 12 години

Не си познал/а/! Ванга казала, че нищо лошо няма за България. Да са ни живички политическите кратуни.

30

Не си познал 11....

преди 12 години

....АЗ СЪМ БЪЛГАРИН, И.....НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УНИЩОЖИ!!!!45-г. БКП СЕ ОПИТВАШЕ ДА МЕ СМАЧКА ---НО НЕ УСПЯ!!!!...СЕГА ,ПЪК ПРИ ДЕМОКРАЦИЯТ----АБСУРД!НАЛИ ОТВОРИХТЕ ГРАНИЦИТЕ ,*** ЧЕРВЕН......СЕГА САМО РОЗАВИ ОБЛАЧЕТА ЩЕ ВИЖДАТЕ ЗАД ПЕТИЧКИТЕ НИ......ХА,ХА,ХАААААААААААААА....!ПЛАЧИ ЗА НАС ,*** !ДГД ...В БЪЛГАРИЯ,.....СВЕТА Е ГОЛЯМ И КРАСИВ И ИМА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ!!!ОСОБЕННО ЗА УМНИТЕ И РАБОТЛИВИТЕ!!!

29

Анонимен

преди 12 години

България на три морета!!!Oпс....грешкаЦиганория на едно море!!!

28

Анонимен

преди 12 години

Проблемът е характерен за цяла Европа.Няма прираст.Прираста се дължи на имигранти и малцинства.Раждайте европейци.Това е цаката.И по-леко с правата на малцинствата и на имигрантите.Лошо е, че имигрантите в Европа са предимно мохамедани.

27

до 1

преди 12 години

Ако не се лъжа точно вие сте ги довели по време на нашествието ви да ви вършат мръсната работа. Но какво ти говоря, ти сигурно си от потурчените, а не от турците.

26

ФАШИСТ

преди 12 години

до "македонец" - вас ИЗМИСЛЕНАТА *** ще ви претопи ШИПТЕРИТЕ :)))))))))))))

25

Клоуна

преди 12 години

Те губят!Засадихме 2605кокичета!След някоя дтуга година хората ще са щастливи!Казах!

24

Емигрант

преди 12 години

И аз следващата седмица напускам България. Надявам се, да намеря начин, да остана там! Аз съм висшист, говоря 3 езика. Последните ми работодатели бяха със средно образование. Аз вършех всичко и им изкарвах парите, за което получавах 500лв. Предупредих ги 1 месец предварително, че напускам. Въпреки това, не ми изплатиха последната заплата. Та това е България. Всички, които имат малко акъл , да бягат! Тук трябва да останат само ***!

23

Стивън Кинг

преди 12 години

И дошли прабългарите на балканския полуостров и направили земята Ад.Турците от пустиня правят курорти и рай.И нарекли българите морето "Черно" защото канализацията се излива там.И дошли *** от далечна Индия да не ги търси Колумб и при допир с прабългарите придобили техните навици-Интегрира ли се!

22

до 16

преди 12 години

Личи си ,че си американофили гербераст.Между другото да ти кажа Уоролик си "свърши" работата в България.

21

ФАШИСТ

преди 12 години

има решение -разстрел на Българските "политици " и *** в АЕЦ "Белене" !!!

20

Македонец

преди 12 години

То като станат около 2 милиона *** до 20 години и останат асмо 3 милиона българи, силните ще си взеат необходимата част от територията на страната и такава държава няма да им повече..айде опровергайте ме с аргументи преди да слагате минуси?!

19

Анонимен

преди 12 години

*** са поне 1.5 милиона черепа,турци и помаци(слагам ги защото те не се считат за българи) са около 1 мил,и остават около 5 мил българи като пенсионерите са към 3 мил,които до 20 год няма да ги има,така че наистина след 15 20 год българите ще бъдем около 2 мил макс,не повече и 5 мил чужди,вие смятайте как ще се живее тука-адът на земята ще е тука,освен ако на стане световната война дотогава..

18

Хммм...

преди 12 години

Не искам да прозвучи по нереден начин но...само 6 ли???Аз мислех че са много повече в предвид положението в което се намира държавата....докато политиците ни се усетят(или не се усетят) не само няма да има българи ами няма да има държава ако не се вземат спешни мерки против *** и турците( не несъм расист но няма друг вариант в моите очи) и не се оправи държавата че хората да спрат да емигрират и да почнат да живеят добре за да гледат по-големи семейства(или да гледат семейство изобщо)!