61

ВД

преди 14 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.... ТОВА Е РЕАЛНОСТТА! В ПО МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА, ПОЛИЦИЯТА ПАЗИ ОПРЕДЕЛЕНИ ХОРА И СЕМЕЙСТВАТА ИМ. А КЪМ ОСТАНАЛИТЕ СЕ ДЪРЖАТ С ТАКОВА ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ, НАДМЕННОСТ, АРОГАНТНОСТ... ЧЕ ДА СЕ ЧУДИМ ОТ КЪДЕ ТОВА САМОЧУВСТВИЕ...КАТО ГИ ЗНАЕМ, ЧЕ ПОВЕЧЕТО СА ПОЛУГРАМОТНИ ВРЪСКАРЧЕТА... И ТАМ ТРЯБВА ДА ИМА ПРЕПИТВАНЕ КАКТО В МИТНИЦАТА!!!

60

Nedko Todorov

преди 14 години

*** смешника ако беше някой *** нямаше да го пипнат ,а това момче яде калая трябва да бъде изгонен веднага дисциплинарно,ама на момента.

59

Анонимен

преди 14 години

Всички полицаи трябва да са като този. Но да извършват същите тези действия и срещу мутрите.

58

до бг

преди 14 години

по същата логика, ако си в управлението за проверка (например - нямал си лична карта в себе си) и си го питал за какво те задържат, и почне да те увикват и налагат.....има си закони - трябва да се спазват! От всички!

57

!

преди 14 години

"Големия Мъж" г-н Поуицай да бъде изпратен за известно време в затвора, да го научат малко на обноски и френска любов. *** скапан, за това ли си плащаме данъците? За да взимат тия *** заплати, след което да бият хората и да им искат рушвети по шосетата?!!

56

Анонимен

преди 14 години

На тоя *** му беше малко боя. Предлагам полицая за награда. Да пуснем подписка!!!

55

Анонимен

преди 14 години

До "ти знаеш ли кой съм аз, бе!" се стига точно защото в България не може да се разчита на правосъдие.

54

Amenhotep

преди 14 години

Изгледай по-подробно клипчето ... момчето е бяло и не е ***.

53

Анонимен

преди 14 години

Увеличете им заплатите бе! На хората на реда... Дето най-големите им врагове са футболните "хулигани" (при все относителността на тази дума в България). Те точно там им е силата - бият те вързан 4 срещу един. Иначе са дупки... Ушееевввв

52

до 47

преди 14 години

не виждаш ли как униформения *** удря арестанта по главата и му скача по краката? Лесно се бие вързан

51

Tina

преди 14 години

Следващият път, когато такива 22-год. младежи нахлуят в къщата ви с цел грабеж, когато претрепят с брадва някой старец на село, когато се гаврят с 11-год. нечии дъщери, защото "вече са големи за това", когато бабите ви се самоубиват, когато изхвърлят трупове на жени в язовир - не се противете на престъпниците, усмихвайте им се, почешете ги, ако ги сърби, почерпете ги... Сакън, само не им посягайте!

50

Анонимен

преди 14 години

v youtube celiq svqt she go vidi - precaka se

49

Анонимен

преди 14 години

"chenge", в районното попадат и много хора, които си знаят и си отстояват правата и някое ченге си изтърве нервите. И е редно после да има сериозни дисциплинарни наказания за такива отепки.

48

Димитър

преди 14 години

А ако момчето няма вина за нищо и полицая го хваща яд, че то неможе да признае нещо което не е извършил ?

47

cTyDeHT

преди 14 години

Како Пенке не живеем в социализмо вече схващаш ли..? Каквото и да съм направил, щом стоя на пейката и не правя нищо никому, тъпата *** няма право да ме пипа с пръст. Докато има останали "Каки пенки" в България демокрация неможе да има.

46

бг

преди 14 години

Ако този 22 годишен *** е изнасилил приятелката ви, дъщеря ви или е наранил някой ваш близък , отново ли щяхте да го защитавате , това невинно малко 22 годишно детенце. Полицая си изпуска нервите , но освен да го обижда и заплашва , но не му нанася побой.

45

Анонимен

преди 14 години

По каквато и да е причина задържано момчето, не е редно да се държи полицая по този начин с него. Приравняват се и двамата по този начин. Какъвто единия такъв и другия. Ако реши да го накаже е по добре да му говори с един спокоен, дранзещ тон , който те побърква. Психически е всичко. Но .... за съжаление това е полицията в България. Бой и ругатни със и без причина.

44

Amenhotep

преди 14 години

Айде, ченгета, сега ходете да пушите и да пиете вода за да оневинят ВЪЗВИШЕНИЯТ ВИ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО КУЛТУРЕН КОЛЕГА, а и да ви вдигнат заплатките измежду другото! Полицията трябва ДА ЗАЩИТАВА НАРОДА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ, а не да е РЕПРЕСИВЕН АПАРАТ НА ВЛАСТТА И ДА ПАЗИ МАФИОТИТЕ!

43

зъбатия

преди 14 години

Да наистина, "момчето" и на мене ми се чини, че е *** и че си го ТЪРСИ...

42

Анонимен

преди 14 години

*** "респекта" извършва тоя полицай. Ако така респектира, трябва веднага да го изгонят, защото това е по скоро "резил".