67

Анонимен

преди 3 години

Хиляда платени протестъри не са народа, ще видите народа март.

66

Анонимен

преди 3 години

до: БауЩом си по цял ден, всеки ден у Днессс.бгг, значи си същия кибик и непрокопсаник като ония 80% !!! Хайде спри да се хвалиш, защото си знаем кир. ризи!

65

Анонимен

преди 3 години

Ех Саше Сашее ..! Много наведена ни е медийката :)

64

Анонимен

преди 3 години

Само дето цялятя палиция,барабар с джандармерията беше денонощно на площада.За всеки случай.Все пак-вся власт в руках герберастам.

63

Изсули се кат такоа

преди 3 години

Означава ли това безпрецедентно оцеляване, че начело на държата ни стои титан, способен да се справи с какви ли не предизвикателства? Означава ли, че ние като нация не разполагаме с нищо по-добро, което да ни управлява? И означава ли това оцеляване, че Борисов е незаменим?Оцеляването на Борисов по никакъв начин не беше героично, той оцеля така, както оцеляват плевелите и някои болести - загнездват се и няма изкореняване. Борисов оцеля грозно: с раздаване на пари, криейки се зад собствените си внучета и избягвайки парламента, както и центъра на София. Оцеля не като държавник, а като шумкар.

62

Василев

преди 3 години

Българските протестиращи вдигнаха червен картон на българския елит!Това не бяха *** и някакви селяни прости, а хора с най-нормални реалистични искания!Българската Мафия е заложник на чужди интереси и се управлява чрез компромати, така както излязоха компроматите в покоите на Борисов!Бойко *** си с мир, харчи си парите със здраве, живей в покой със собстената си съвест и се радвай на близките!А българските национални интереси остави на българите, които искат да имат своя държава!Рич!ЦРУ

61

Торбалан

преди 3 години

Хараланеее торбалане на март месец парите от чекмеджетата ще свършат за такива като тебе .... и ще си въртиш насранкят дупер във вятъра на промяната новата посока ама такива човешки *** захлебиха добре да не те мислим , то бива гъзоблизец да си ама с мярка .

60

4epa

преди 3 години

НА ГЛАДНИТЕ ВЪШКИ НИКАКВА ВЛАСТ- ЗАЩОТО СЛЕД ТОВА НЯМА ДА ИМА ЯИЦА И ДОМАТИ ЗА ХВЪРЛЯНЕ А САМО ПРАЗНИ ТЕНЖЕРИ И *** КАТО ПРЕЗ 1996 ГОДИНА ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БСП !!!!!!!!!!!!!!

59

Анонимен

преди 3 години

На Бирисов и целата му рода пожелавам да иззмрат най-скоро време.

58

Анонимен

преди 3 години

Единственото, на което се надява Борисов е късата памет и нихилизма на голяма част от хората.

57

мутро ВЪН ..УВО

преди 3 години

ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР ЗА бай TYЛУП и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин с незабавни честни избори веднага ....

56

Анонимен

преди 3 години

За да си премиер всеки ден трябва да четеш стотици страници за да си в час, а това е повече от една книжка, да не ви обиждам колко сте умни.

55

Анонимен

преди 3 години

Това само една под.лога на Борисов може да го каже.

54

Анонимен

преди 3 години

Е ко трябваше да направи Борисов? Да извика танковете ли? Като БСП?

53

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43"За Борисов успех, за България невиждано бедствие. Въпрос на гледна точка все пак"Пак някой неграмотен, некадърен и мързелив се подравнява с "България". :)))Като руския слуга в Президентството, който бълнуваше за "българите", които протестирали, а то една шепа прошляци. :))))

52

Анонимен

преди 3 години

Сега остава и Алена да каже, че следва Борисов 4, Борисов 5, Борисов 6... Напред, платени свиркаджийки!

51

Анонимен

преди 3 години

ЛУКАШЕНКО!

50

!!!

преди 3 години

За хемороидите светлината в края на тунела си е апокалипсис - въпрос на гледна точка наистина

49

Бау

преди 3 години

на мен лично Бойко не ми пречи. Нито гласувам за ГЕРБ нито гласувам, за когото и да било. Защо? Просто е ... не разчитам на държавата за нищо. Когато трябваше да се учи, учих. Когато трябваше да съм амбициозен, бях (и още съм). Не чакам никой да ме "оправи" и "помогне". Не очаквам минималната заплата да се вдигне, защото ако съм на минимална значи съм на дъното....

48

Анонимен

преди 3 години

До Гошо...ТъпотоМи, да, остават му броени седмици, защото толкова още продължава официалния му мандат.След това - нов.:))))