100

Анонимен

преди 4 години

според вас, в най-добрия вариант България може ли да се оправи след боковите грабежи? има ли шанс да се възстановим от тоталната разруха която извърши хунтата и ако случайно можем, колко години ще са нужни ?

99

Абе

преди 4 години

Който не разбира, че Борисов отново ще спечели изборите не е много в час. Българите не искат преврат, нестабилност и комунисти на власт. Превратаджиите са шепа хора.

98

Анонимен

преди 4 години

Бойко всеки ден забива по един пирон в бесилото на площада!Народът този път ще изпълни назидателна присъда!Бойко е готов да остави потоп след себе си за да изпълни поръчките на господарите си и да осакаати и без това изстрадалата ни държавица!Този родоизменник и предател Бойко Борисов продава децата и внуците ви за роби на запада! Докаато не заколим няколко ***, никога няма да се оправим!!!

97

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Боко е вече на бунището на историята! Единственият спомен за него ще бъде, за колосалният грабеж и разпродажба на Бъългария и няколко стотин километра рушащ се асфалт!

96

Bad Company

преди 4 години

Мдаааааа, в България беше "рай" , само дето вески който искаше да избяга от "рая" го застрелваха като куче на браздата.

95

Анонимен

преди 4 години

"Аз съм ***,затова ми е лесно"-Б.Борисов

94

Анонимен

преди 4 години

До 105 - да разбира се, само в България пушат и карат автомобили. Първи сме по смъртност от инфаркти, рак, и куп други болести, защото въздуха ни е много чист, храната ни е перфектна и хубавата я оставят за нас и изнасят само лошата, водата ни е отровена, но да...цигарите и шофирането ни изтребват като мухи на първо място. Запознай се ти малко повече преди да пишеш глупости..

93

Анонимен

преди 4 години

Борисов може да има много кусури, не не е злобар, интригант и кремълска марионетка като Радев - унижение за всеки български офицер.

92

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 104Бъдещето не е на всички. Това са благи лакърдии от Комунизма. Бъдещето е на кадърните и работливите. Останалите ще се съобразявате с нас. И така.

91

Ха-ха-ха...

преди 4 години

Егати и лицемерието! Като знае как ,,се постига правова държава" защо 20 години прави точно обратното. Защо унищожава кандидати за сделки, които не са от неговите, колко пъти потърси ограничаване износа на капитали от банки, застрахователи и пенсионни фондове, колко лицензионни режими отмени за да се създаде реална пазарна среда, колко пъти опита да обхване масово участие на фирми и физически лица в инвестиционния процес и оползотворяване на евросубсидиите? Няма повече символи, въпросите стотици

90

Анонимен

преди 4 години

провокации провокации провокации е новото работа работа работа

89

>

преди 4 години

До Анонимен"само едно ще кажа - първи сме по смъртност в СВЕТА !!!!!"Ами, спрете да карате като олиго*рени, спрете да пушите като комини и да пиете като смокове и няма да сте.Ти си типичен представител на тия, дето прочетат нещо и не могат да вържат какво значи, но "тълкуват".На такива все някой друг им е виновен.

88

Hey Mr. G-man

преди 4 години

https://youtu.be/lb13ynu3Iac

87

Д0 97

преди 4 години

ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ ??

86

Анонимен

преди 4 години

А на онези които се самозапалиха и изгоряха заради тебе поклони ли се? Или си спинкаш сладко до чекмеджето?

85

Анонимен

преди 4 години

Мутри сте вие божковчета анонимници такива!Кво сте постигнали в тоз живот

84

Квадратни гащи

преди 4 години

На този няма ли кой да му забрани да публикува простотии във Фейсбук?

83

Анонимен

преди 4 години

Не е Бойко проблема .А тези които управляват. Оставката не е решение. Ще дойде друг Бойко.

82

Анонимен

преди 4 години

само едно ще кажа - първи сме по смъртност в СВЕТА !!!!!

81

Анонимен

преди 4 години

Само да светна г-н Борисов: немското чудо се постига благодарение на икономистите на Хитлер. Неговите министри не са били лустрирани, напротив, социалната политика на хитлеристката държава, която подпомага равен достъп до образование, създаване на детски градини, пенсионна система и т. н. не се заменят с див капитализъм. Лустрират аристокрацията.