73

Анонимен

преди 5 години

34 000 СЕ ЗАВЪРНАХА В БГ С 560 САМОЛЕТА

72

Анонимен

преди 5 години

-Може ли в България да стане гражданска война??-Не, защото няма граждани, а само селяни!

71

Че Ванко

преди 5 години

Вива ла Револусион! Абахо / долу / дон Тиквеоне и ел Апартаменто - аделянте,пуеблос - вива ла Патриа!!

70

Перко

преди 5 години

Йоло Денев е на първа линия

69

Анонимен

преди 5 години

До Гoшу 27Заради такива като теб Бг стигна до дъното. Които лежат и си поркат и чакат някоя да им прави удоволствието. Това е днешната младеж, която остана в Бг.

68

Емо

преди 5 години

А пък аз съм си в Мадрид с приятели от България, Белгия, Лондон. Какви са тези в София ...., нямаме идея.?Аман от лъжи по адрес на емигрантите.

67

Анонимен

преди 5 години

Соро.соидите търсят още коя държава да завземат и да я напълнят с ислямски мигранти

66

Анонимен

преди 5 години

Какво БСП каква Русия това са Соросояди по примера на Румъния тази година август месец

65

ВЪЛЧО АРАБАЖИИИЕВ

преди 5 години

КОГА ТИКВАТА ОТ БАНКЯ ЩЕ РАЗСЛЕДВА И АРЕСТУВА АГЕНТ САВА = ААМЕТ ДУГАН, КАКТО И СЕЛСКИЯ ЧАЛГА ОЛИГОФЕРЕН - МИТЮ ПАЙНЕРА, ИЗПРАЛ ПОНЕ 1 МИЛИАРД ЛЕВА ЧРЕЗ ФИКТИВНИ УЧАСТИЯ ПО КОНЦЕРТИ И ЧАЛГА ЗАЛИ И ФАЛШИВИ УЧАСТИЯ НА ПЕВАЧКИ-ПОРНО АКТРИСИТЕ СИ .И НОМЕР ТРИ -- МАЗНИЯ АРМЕНСКИ МАВЪР - МАГАРДИЧ ХАЛВАДЖАЯН !ТОЗИ БАНДИТТ ОТДАВНА ТРЕБВАШЕ ДА БЪДЕ В ЗАТВОРА .

64

Фейк новина!!!

преди 5 години

Откога комунисти и русофили станаха "българи"!!!

63

Анонимен

преди 5 години

Президентът Радев да не се чуди, ами да се обади на един друг президент(лидер на велика сила)и да поиска помощ...............2000 добри, мили и учтиви зелени човечета и 500 танка...............президентска република................и предателите на България и крадците...............в затворите по бързата процедура...........може да върнем и смъртно наказание, за НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО.

62

Анонимен

преди 5 години

Платените протестъри на БСП в действие.

61

Радул Мисирков

преди 5 години

ЦЦ бил фалшификатор,Боко бил мафиот и т.н.. Питам аз,и отговор не искам.Защо има толкова малко хора на площада? Явно са фалшифицирали и заплашили тълпите желаещи?За да се смени правителството и системата,трябва ясно да се посочат следващите стъпки и следващите кандидати.А не да сменяме Боко с г-жа Техноимпекс,Доган с Волен и Яне Янев с Валери тихото. Така само харчим поредните няколко милиона,и продължаваме да затъваме.Бъдете щастливи

60

ААА

преди 5 години

Правилното би било - смяна на модела на управление. Стига неолиберализъм, време е държавата да вземе в ръцете си нещата и да приложи и насърчение, за да възстанови производства, които бяха унищожени. Има ли производство, всичко ще си дойде на мястото.

59

Анонимен

преди 5 години

Предатели никакъв протест няма да има .. Ще ви потърпим малко и ще ви закопаме под жълтите павете.. всяко паве ще бъде гроб на изменник. Изменници вие нямате право на протест.. Не че протест не е нужен .. Но точно вие предатели нямате право на протест..

58

анонимен

преди 5 години

34 хиляди че те полицаите толкова 340 хиляди трябва да са на улицата най малко за да има промяна

57

Анонимен

преди 5 години

Не ми се виждат много дърти! По скоро прилича на протест на полицаите!

56

Анонимен

преди 5 години

ПОВТАРЯМ: полицаи и жандармеристи, обърнете се на 180 градуса и ГОТОВО.

55

Анонимен

преди 5 години

зимата на 2013г, после дойде 2014г- И НА ОПАШКАТА ПРЕД ЕДНА ТАКОВА БЯХА МНОГО, МНОГО- ТЕ СИ ПОЛУЧИХА ИЗТОЧЕНИТЕ СМЕТКИ ОТ КОМПЕНСАТОРНИЯ ФОНД, ОБАЧЕ ВСИЧКИ НИЕ И НАШИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЕТО ТЕ ТИЯ ПРОЯВИ НА ЧЕРВЕНИТЕ 4/5 МИЛИАРДА- САМО ДЕТО ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ ТОЯ ПЪТ КАКВО СА НИ ПОДГОТВИЛИ, КАКВО ЩЕ ГЪРМЯТ.

54

Кака Мара

преди 5 години

Цял живот няма да стигне да разберем страстите български!Само преди 20 г. една Партия ни докара до просешка тояга,после последва приватизация (за някой накратко "Техноимпекс"),после "Вервайте Ми",после Кабинет 3х1 и О,Алелуя - Борисов,въпреки световната криза и КТБ! Борисов е ученик на Живков и Кобурготски,с умения и иширет за манипулиране на масите,всички - от западналата адвокатска синя мъгла до червените айдуци,не могат да стъпят и на малкия пръст на ББ!Нека е така,стига интересни времена!