26

Konrad Варварина

преди 11 години

К'во става с Флоров, бе?

25

Анонимен

преди 11 години

EФТИНА ПАРТЕНКА ...теа комунисти се олиаха ве4е ...

24

Ас

преди 11 години

а където Бойко казва "Тоя сам го махнал още като бях главен серкретар , събрал пари за деца 60 000 лева и си ги прибал , тоа ***" тези записи освен да помогнат на ГЕРБ не виждам как Станишев ще спечели от цялата работа..

23

Анонимен

преди 11 години

Добре де този служител защо не си каже името!Като вадиш такова нещо заставаш с името си!Аман от анонимници!!Иначе борбата става безмилостно жестока!Някой хора знаят че губят изборите и в момента панически хвърлят всичко което имат!Но това няма да ги спаси!Спинозната партия отива на бунището!

22

демократ

преди 11 години

Изслушах записите в "Сега" ,автентични са гласовете - ГЕРБ ме изгубиха тотално !А и Цветанов се закле в децата си ,че не е подслушвал Борисов ....Ще гласувам с омерзение за Костов ,защото съм антикомунистически настроен....

21

Аурора

преди 11 години

ЦОКО и БОКО в затвора до живот !

20

Анонимен

преди 11 години

И просто за протокола,от това нека стане ясно....Кой е помияра и кой излива помия върху другите....Как така не излезе ни една флашка за БСП бе,как?

19

възмутен

преди 11 години

До Анонимен 14 - Първо - абсолютно съм убеден, че са истински. Никой не би посмял на кипящите скандали да пуска нещо, което не е така. Второ - защо сега ги пускат, питаш! Ще ти кажа - досега хората ги бе страх! Достатъчно бе да се сложи началото и да се отприщи "вълната"! И това, предполагам, е само началото на мръсотията от последните 4 години! Не вярвам в службите и в органите на МВР да няма стойностни и достойни хора, които през всичките тези години да не са искали да кажат истината такава, каквато е! Но, както видяхме, случаят с полицая, разкрил списъците на "закриляните дарители" на ГЕРБ,

18

Анонимен

преди 11 години

Хунтата ГРОБ е за едно от следните прекрасни места по избор:затвордранголниккаушпандела

17

Анонимен

преди 11 години

ХАХАХА----Направо повярвах на тези записи,,,,Проста и нагласена работа

16

чуйте

преди 11 години

youtube/watch?feature=player_embedded&v=Veog0-dY8sM

15

възмутен

преди 11 години

Пълна отврат! Гнусно държание на хора от върховете на държавата! Тези хора представляват нас и държавата ни пред Европа и света! Събудете се, бе, хора!

14

Анонимен

преди 11 години

Това не е труд а Днес. ДНЕЕЕЕС - по-цървено, дори от ДУМА

13

DARK

преди 11 години

Просветли се по въпроса и не дрънкай глупости.

12

Анонимен

преди 11 години

Абе щом са анонимни и не се знае дали са достоверни, защо уважаваш себе си вестник, като Труд публикува това, преди всякаква проверка ???То и аз утре ще пусна от мейла едно съчинение, дали ще го публикуват?"На главния редактор на труд сестра му е ку*ва". Охх той нямал сестра. Еее тва не е важно, по-важното е, че вече ще е прочетено от зомбитата.

11

Иво

преди 11 години

Дори и да си прав прочети боко какви глупости ръси и помисли ,че тоя ни е управлявал 4 години!

10

Анонимен

преди 11 години

Скандал след скандал-гарантирано от ГРАБ!

9

ax

преди 11 години

Нормалните хора си изхвърлят ***...аз съм нормален...и семейството ми и ще се опитаме да поизчистим на 12 май

8

Играта загрубя

преди 11 години

Играта загрубя. Информация, достатъчна за всеки да му светне в главата, понякога що за мухи е имало в главите на управляващите. Какво ли ще видим и чуем по-нататък. За всеки случай, повече на ГЕРБ вече неможе да се има доверие.

7

до 1

преди 11 години

Имаш прекалено голямо въображение. Сега ГЕРБ просто се цепят на широки и тесни комунисти... (и междувременно се ритат здраво по кокалчетата) :))))