49

KOZLUDUI

преди 11 години

Otkade tok li ???? Kato prodadem GERBerskite kapaciteti na USA (Diankov badeva 6te im go dadem da im opravi ikonomikata)Vsi4ki komunisti4eski tikvi na Moskva E pa stoi i gledai kakva valuta 6te pote4e Za 1000 godini napred ni e razre6en vaprosa

48

Анонимен

преди 11 години

Зодия близнаци-днес кум,утре сват,други ден на булката брат.

47

Анонимен

преди 11 години

Тази гнила централа ще отрови Дунав и северната част на Черно море,Белене не е просто пагубна тя е екологична катастрофа от която ще печелят чужденци а ние ще плащаме цената!

46

Анонимен

преди 11 години

Някой пак не разбрал ние данъкоплатците се яваваме твой работодател, не ти нас ще казваш, а ние ще си кажем думата на референдума, а ти ще изпълняваш нарежданията на работодателя си айде у лево. Като не ти изнася приемаме оставки незаменими хора няма.

45

южно от Резово

преди 11 години

Който е против Белене, той е ЗА турската АЕЦ южно от Резово! "герб" обслужва турските интереси!

44

Анонимен

преди 11 години

Защо ни е тогава този референдум> Защо ще се харчат грещни милиони? За кефа на Станишев ли? Стига вече!И без това гласуващите ще са много малко.

43

Kreti

преди 11 години

Тоя Калъв си смени мението 100 пъти фурнаджийската лопата се върти по малко :) :) :)АЕЦ Белене със СОБСТВЕНИК БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!

42

Анонимен

преди 11 години

Строителството на Белене ще открие минимум 4 000 работни места за години напред .Целият регион ще живне оттук и страната ,по ниска цена на електричеството се постига само с ядрена енергетика .Тези енергийни паркове с ветрогенератори и слънчеви панели са уникална глупост за нашата ширина .Страни много по на юг с огромна пустош подходящи с вятър и слънце не виждам да са се ориентирали към тази енергия .При нас енергетиката е разпределена в определени хора а Белене е голяма хапка за един човек

41

Хирург

преди 11 години

Вървя си в Банкя по улицата и ми замириса на пръдня. Хванах пръднята и я занесох в моя кабинет. Там направих около пръднята един *** и около него конструирах едно комплектно тяло, с глава и с мозък. Този мъж сега е нашия министър-председател и е толкова способен, че дори е станал експерт по Белене.

40

Анонимен

преди 11 години

Бойко Борисов : AЕЦ "Белене" не трябва да се строи, Tok ste se kupuva ot Turzia, sega se stroi AEZ do nachata graniza.

39

Анонимен

преди 11 години

Едните поръчват- другите отказват. А неустойките и негативите ги плащаме ние.И с тая игра ще строим,няма да строим можем да посрещен и третото хилядолетие.Началникът- в космически кораб.Индианците във вигвами.Да праят ли АЕЦ или да не правят...

38

до 12

преди 11 години

Стига си ни занимавал с проблемите на БосфорТВ. Да излязат в отделен пакет, който иска да им плаща цената.

37

Анонимен

преди 11 години

до :)Никой не ти казва какво да гласуваш, а ти обясняват как стоят нещата.А и работодателят ти напомня за правилата:1. Шефа ВИНАГИ е прав.2.Ако шефа е сгрешил - виж правило 1.

36

Анонимен

преди 11 години

Голямата Тиква каза на малките тикви как да гласуват ... :DНа тиквите така им се казва какво да правят! Като си нямат глави!

35

ac

преди 11 години

Извън референдума ние сме за изграждането на седми реактор на АЕЦ Козлодуй каза Борисов. Е нали заповядва да се гласува с НЕ на референдума, а въпросът в него е формулиран: дали да се развива ядрената енергетика в България . . . Тиквата тотално изтрещя. Моля ви някои квалифициран психиятър да доиде и да си го прибере.

34

er

преди 11 години

Нали се сещата че има няколко специалности в ВУЗ-овете в станата, които са свързани с атомната енергия. Честито, вече няма да са ви необходими. Ще си останем овчари и селяци и провинция на УСА и грейт британ. Аре да ви е честито по чалготеките.

33

Анонимен

преди 11 години

К'вото каже вожда. Гробарите нямат лично мнение.

32

бистришките тигри

преди 11 години

Другарят Борисов имал важни данни от въздушно наблюдение на Белене. Наблюдението било извършено лично от пожарникаря, прелитайки над Белене с правителствения Еърбъс. Свидетели са и летящите на борда на самолета бистришки тигри.

31

Анонимен

преди 11 години

СМЯТАХ ГО ЗА КРАЛИ МАРКО А ПЪК ТОЙ ИЗЛЕЗЕ БАЙ *** !

30

Анонимен

преди 11 години

Тоя и толкова некадърен, че дори сам не може да си отреже клона на който стои. Mоите съболезнования към червените, аз пък ще гласувам да на референдума и за ГРОБ на изборите най-добрия начин да го натреса на тия скачени съдове.