57

до 44

преди 12 години

Нищо не можем да направим...Изглежда сме част от пъзел

56

Българофоб

преди 12 години

То бъдещето е ясно - бантускотките ще са ***, бантускотците ще са строителни работници. Младото поколение - наркомани, чалгарчета, никаква езикова култура. Закривайте тоз булгаристански ***, дайте шанс на други народи да дойдат тук и да си опитат късмета.

55

николай

преди 12 години

България все повече ще става гето - социално гето, гето на не-мислещите, гето на не-възпитаните и не-възпитаваните, на простите, на наглите, на дегенератите, на маргиналите, на нещастните, на такива които не могат да променят своя живот, като заминат и не могат да променят живота на България - като останат в този пъкъл на чалгата, простотията, милиционерщината и безнадеждността! В България очевидно нямат нужда от знаещите и можещите, от трудолюбивите и талантливите, от отговорните и порядъчните.

54

Анонимен

преди 12 години

Гарантирано от ГЕРБ!

53

очаквано

преди 12 години

Най-големия специалист нали е тук. Води, разпорежда се, играе, обяснява! Квалифицираните ще се върнат, когато Той си тръгне или по9скоро бъде изритан

52

До номер 55

преди 12 години

ГЛУПОСТИ хахахахахахахахахахаха

51

Мистерия

преди 12 години

Хан Аспарух възкръснал и пред летище София видял грамадна купчина с камъни и попитал"Каква е тая купчина"-"Това е са камъните хвърлени от младите преди да заминат ,та да не се връщат.Ама беше по-голяма Бойко от тук взима чакъл за магистралите"

50

....ти си тъп 44...

преди 12 години

.....никой нищо няма да направи ---ДОКАТО В БЪЛГАРИЯ ЦАРУВАТ СОЦ-***....!МАЙНАТА И НА БЪЛГАРИЯ, ВСЕКИ ДА ПОТЪРСИ .....СВОЯТА ШВЕЙЦАРИЯ!

49

ЛУНЕН ПЪТЕШЕСТВЕНИК

преди 12 години

ИМА НЯКОЛКО ИЗХОДА ОТ КРИЗАТА,НО ДВА СА НАИ-СИГУРНИ-ТЕРМИНАЛ 2 И КАЛОТИНА...

48

ДО ВСИЧКИ "ЧУЖД

преди 12 години

САМО ДА КАЖА НА СИМУЛАНТИТЕ, ДЕТО УЖ СА ПО ЧУЖБИНАТА - ТОЗИ САЙТ НЕ Е ДОСТЪПЕН ОТ ЧУЖБИНА... ХАХАХАХАХАХАХА ЛЪЖЦИ ДОЛНИ

47

Е и?

преди 12 години

Какво ги интересува това хората?Ще останат накрая много червен вожд и малко индианец ,но мен какво ме интересува?

46

ново "турско&qu

преди 12 години

Нема страшно! Важното е за управляващата ни вече от десетилетия безродна престъпна ***, че *** племе се размножава като геометрична прогресия. Майната ни на нас Българите...

45

Анонимен

преди 12 години

Всеки който е що годе кадърен бяга навън.Какво да прави тук?Просто няма никаква надежда.Тук останаха чалгизирани *** , безродни олигарси и техните мутри на хранилка.

44

до 44

преди 12 години

Според мен Герб да си отиде,много сбъркана политика брато.Не може магистрала да е с преотитет пред изстрадалия Българин от 22 годишният преход.

43

Анонимен

преди 12 години

Недейте да спорите за причините. Всичко е ясно. Планът РАН - ЪТ е започнал да работи още по времето на Андрей Луканов и вече 23 години се осъществява. И не само това е залегнало в него ...

42

Анонимен

преди 12 години

Спокойно колеги вече няма самолетни билети САЩ-БЪЛГАРИЯ. Плевнята мотивира българите живеещи в САЩ и те масово се завръщат изоставяйки всичко придобито и постигнато там.В родината се подготвят за достойно посрещане на завръщащите се.Следват президентски визити в Судан, Северна Корея и остров Миндикаро.

41

браво

преди 12 години

Това си го знаем,че е така.Не е нужно някой да ни го нямам.Колегата от номер 40 да се махне от тази държава заради двете деца.То вече за такива като нас ама за доброто на децата трябва да се махнем от тази пропаднала държава.

40

поздрав от Брюксел

преди 12 години

и аз напуснах БГ, жалка мафиотска държавица управлявана от мафиот.

39

Българофоб

преди 12 години

Това лошо племе трябва да се самоунищожи - завист, злоба, корупция, емиграция, ***. Нека дойдат други по-кадърни народи по тия земи, избрани от *** Аспарух, та да си опитат те късмета.

38

од Македонец

преди 12 години

Бугариjа 2050 ке стане 1,5 милиона ***, 800 илjади турци и 3 милиона македонци!!! Бугариja на македонците!!!!!!!!!