37

а

преди 12 години

Защо никои не призовава да се защитят Българското малцинство? Защото в многото малцинства вече и Българите станаха такива.

36

хх

преди 12 години

Тия, какво, заплашват ли ни? Ще пратят братята хамериканци да донесат демокрация? Упс, те братята са наблизо, около Сливен.

35

Анонимен

преди 12 години

В Македония има толкова насилия над българи . Амнести мълчат .... Защо ни мрази тази организация. Спонсорирана от САЩ и Сорос и ЕС. Съюзници сме а аз искат да ни унищожат. И това ако са приятели , Пазаи Боже България от приятели.

34

антибългари

преди 12 години

Амести ще ви го кажа на чист български НАЧУКАЙТЕ СИ ГО.

33

За Сидеров

преди 12 години

Ми да го спрем ама как да го спрем като не сме го почвали, кажете на *** Киро да си прибира *** с брадви из махалите да *** и органицациите ви еврейски да *** !

32

Killuminati

преди 12 години

хахахахах Амнести - поредната еврейска организацийка, да духат супата

31

Анонимен

преди 12 години

"юнаци" !... излагате България !...въпреки, че мъкнете трибагреника със себеси.

30

Анонимен

преди 12 години

Амнести Интернешънъл DA GO D....,da doidat togava i da gi vzemat pri tqx da jiveqt teq virusi

29

Анонимен

преди 12 години

Кой ги е малтретирал, бе? Вие да видяхте малтретиран ром? Нищо не е станало! Запалиха 2 от 5 палта на престъпен бос хората, друго няма. Има двама бити в Благоевград има и бити българи обаче.

28

Анонимен

преди 12 години

Тва на Бенатова организацията ли е?

27

Анонимен

преди 12 години

Ако разрешьт на бьлгарските селяни да си пазят имотите с орьжие за едно лято ,амнести дрьн ,дрьн --преустановява деиноста си в Бг .

26

Schustzstaffel

преди 12 години

Сега тиквата и цуцо зада угоди на шефовете си ще засилят терора над Българите. Няма ли кой да им прати на тия една разпечатка. Да видят какво е процентното съотношение на всички етноси в тая държава спрямо мангалското. ТЕ ЗНАЯТ.

25

до 20

преди 12 години

Много добре написано! Щом медиите прилагат медиино затъмнение, добре е да погледнем и в положителната страна на нещата.

24

BG

преди 12 години

Амнести Интернешънъл като искът да им се гарантира сигурността и физическата неприкосновеност, могът да дойдат и да си ги вземат всичките пиявици на нашата родина.

23

българин

преди 12 години

Горките роми на работа не ходят, сметки и данъци не плащат е, иначе си вземат социалните помощи, майчинството, имат си и местни и международни организации да ги обгрижват. Освен да почнем да им даваме по процент от заплатите си, а може и по един Калашников да им раздадем да се защитават от нас. (единственото, което с положителност няма да разрешат да им сторим, е да ги пратим някъде на запад от БГ )))

22

Джуди

преди 12 години

Братя и сестри българи, да се оплачем в Страсбург от Амнести-то за дискриминация и обида на етническа основа!

21

BG

преди 12 години

Tezi ne6to mnogo amerikanski mi zvu4at:)!Ei,glupenderi rasisti ,q si traite tam,4e i vie s va6iq CuclusClan....Aide da ne se burkate v Evropa,nahalni amerikanci!.Vzimaite gi togava-te nqkoi sa malko po-beli4ki ot va6te negri,koito samo po filmite sa*edni ot vas*!.

20

Анонимен

преди 12 години

Някой да има представа чия банкова сметка захранва "Амнести интернейшинъл"? Ако това стане ясно ще се изясни и поради каква необходимост защитават ***.

19

аз

преди 12 години

КАКВО НАСИЛИЕ С/У Ц И Г А НИ Т Е.....?!!Амнести,...Насилието и престъпленията са срещу конституционното , БЪЛГАРСКО населениееее!!!СТИГА С ТОЗИ ЕВРО-ЦИНИЗЪМ!!!

18

Анонимен

преди 12 години

Алоу амнеститу...оти си не седиш на коневръза ами искаш да те наврем на кучето у ауспуха,а?