62

Анонимен

преди 12 години

голяма тройка, кой ли е алфата ?

61

Анонимен

преди 12 години

Форумни мишки!...Плюйте успелите ни сънародници,обвинявайте ги за жалкия си животец...Стоичков е известен в цял свят,а вас и на село не ви знаят!...Мишоци!

60

Илия

преди 12 години

От футбола към министерски съвет , кво да го коментираме Боцко ВЕЛИКАН ВИНЕТУ ВЕЛИКАН

59

айнц,-цвайнцу

преди 12 години

тоя, дето не пропуска д плюе по България, се прави на "загрижен" ;)Помните ли го, когато рекламираше ВИС-2.... Играл каквото играл - изкарал си е парите!И с Петър Стоянов беше на бат`Петьо и с КобургоРски беше ош-беш и изтъкваше испанската връзка! Какво да го гледам! "Мъжкар"! В България, мъжкари - колкото щеш - ДЪРЖАВНИЦИ НЯМА!На другите парламентарни избори ще си намери и партия, която да го издигне за депутат. Някоя партийка на "мъжкари" и чалгарки

58

Бравус

преди 12 години

Ицата половината от тия думи в писмото не знае какво означават.Що съ излагъ

57

Иван

преди 12 години

Стоичков който е симпатичен на 5 процента от народа. Стоичков заради когото 2/3 от България намрази ФК. БАРСЕЛОНА. Стоичков който захвана бизнес със съмнителен арабин и му изтровиха рибата в Испания,Стоичков когото не искат да вземат дори в детската школа на Барселона , Стоичков на който дори родителите му се отрекоха от него....Този ли ще ни говори за морал....Стоичков който си хвърли фланелката на 1 мач когато бе освиркван от целия стадион......Стоичков ааааааа

56

Държавен служител

преди 12 години

Ице, трябвало и г-н Дянков да включиш към вашата тройка, за да е шоуто пълно!Или той го играе жена май :)))

55

Анонимен

преди 12 години

Евала Ицо!

54

da

преди 12 години

За едно Стойчко в прав, че БСП са големи *** и плашат пенсионерите с ниски пенси. Все едно по тяхното време им бяха високи.

53

WC manager

преди 12 години

***.

52

Кутев

преди 12 години

Напред, другари, че много ни удариха с това писмо! Изборите са почти загубени, така че искам по 10 обидни коментара в минута!

51

Анонимен

преди 12 години

Ице ти проваляш Испанските Инвеститори на стадиони с това изказване. Ако съм тяхно място ще ти бия дуспата.

50

Илия

преди 12 години

Боцето от стадиона ги вкарва в ПАРЛАМЕНТА - ГЕРБ ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха !!!

49

Анонимен

преди 12 години

НА СНИМКАТА ДВА ГЬОТФЕРЕНА -ТРЕТИЯ СПИ.

48

Анонимен

преди 12 години

ТОВА СА СПОРТИСТИТЕ НА ЛЮПИЛНЯТА....ДС !

47

Stas

преди 12 години

Абе Ице, абе чорбарино-в национала през 1994 г. не си бил само ти и не си допринесъл само ти за златните мигове на отбора. Вземи се скрий вече някъде, че ставаш противен. Простотията ти е в повече, но не се усещаш.

46

Д1

преди 12 години

Ицо... не се забръквай в насраното та и ти да се оцапаш... Не е нужно да ги чистиш тези *** точно ти. Може да имаш общи интереси с тези... но си мълчи и гледай от страни само за да не те оцапат и теб тез от ГЕРБ. А от писмото ми става ясно, че е адресирано към Цветан Цветанов......

45

Желев

преди 12 години

Гледайте Слави и9 вижте как ,,омекна,, и той.Продаде се,явно.

44

Чоека

преди 12 години

Аз също осъзнах от няколко години, че в нашата държава има толкова много мъже тип *** характер, че не е истина. От теа къде вечно не е виновен от тези които не поемат никаква отговорност и са обясняват като путчици за най-дребни неща. Имам и приятели такива и съм им го казвал не един път. Пълно е с мъжки женички!

43

Анонимен

преди 12 години

Ицо се подмазва щото води тук едни т.н. инвеститори. Тук има много камъни. Ице, зле си, ама липсата на акъл не ти позволява да се оцениш. Ако за миг осъзнаеш какъв провал си на майката природа, то веднага ще се гръмнеш.Лечков и Стоичков - честност и почтеност - *** неземни.