81

Иво

преди 14 години

Който защитава *** е същия *** като него. На тези, които го защитават им пожелавам да им влезе в къщата и тогава да видим дали ще си помислят повече да си мислят подобни работи

80

Анонимен

преди 14 години

Е, какво да стане - най-много да го уволнят и после Долни Дъбник да се сдобие с група за отвличания.

79

зъбатия

преди 14 години

И след подобни педерастии по медиите, с какво желание и самочувствие, да тръгне човек да става полицай...нека тогава *** са на самотек!

78

ди Тина

преди 14 години

Тиноооооооо пак ли си тука, я да се махаш кофа такава , да ти имам разсъжденията

77

Анонимен

преди 14 години

ti li be, mishka smeshna.

76

Анонимен

преди 14 години

не може само с уволнение да се минава в случай на превишаване правата. Аз като гражданин ако набия някой ще бъда съден, ако съм ченге ме уволняват. Много тъпо. Трябва да полежи малко да има време да размисли. И всички ченгета да знаят какво ги очаква за "полицейски произвол".

75

Анонимен

преди 14 години

извършвал "Респект".... дори и момчето да е заслужил престоя в районното, това което се вижда на клипа е, че момчето не буйства, а в същото време полицая го рита и удря. Това, което аз виждам в този клип е, че полицаят е крайно невъздържан и твърде лесно се оставя да бъде вбесен от това, че момчето се опитва да говори. Не е нормално полицай да е толкова лесно податлив на провокации. Вместо да всява "Респект" како Пенке, той показва, че е слаб.

74

Анонимен

преди 14 години

Искахте Бойко - получавате бойко! Така ще е занапред, наслаждавайте се!

73

Гражданин

преди 14 години

Дали този полицай-*** ще се репчи така и на някой як мафиот,как мислите? Когато арестуват по погрешка някой дебеловрат бандит не см;еят с пръст да го докоснат.

72

до тина

преди 14 години

а ако задържания ти е син, дето са го прибрали да му пишат акт, че е пял посред нощите по улицата, да речем...и ти го върна посинен целия...или в кофчег?!? или твоите деца няма да са такива, а????

71

кака Пенка

преди 14 години

ами да ти кажа, аз от социализъма съм си доволна,щото можех и в 2 ч среднощ сама да се прибера и никой нямаше да ме закачи ,да не говорим ,че ако пък някой посмееше веднага се спускаха хора да ти помогнат.........относно случката ,ами той момеца на пейката през цялото време дуднеше на полицая предизвикателно с ясното съзнание,че му прави капан и двата шамара ги преглътва с кеф ,щото сега ще го отнесе полицая ,а този колкото и да е виновен ще се изкара жертва............пълен *** нека го види

70

Анонимен

преди 14 години

Страшни комплексари са тия ченгета, дай на апростия човек власт и му гледай сеира

69

Оня

преди 14 години

Няма никакво значение по каква причина е попаднал в районното. Това, че е там не означава, че автоматично му се отнемат гражданските права. Поведението на полицая е абсолютно недопустимо! Освен побоя, също така заплашва и с убийство. Без значение от обстоятелствата, това си е престъпление. Браво на човека, който е имал смелостта да го заснеме и изпрати до медиите! Трябва да има повече такива граждани, единствено тогава може да говорим за някаква промяна.

68

did

преди 14 години

Mai kukata vidq che go snimata nakraq:) Haide sega da mu kajat imeto na tozi i da vidim kakvo shte stane. Cvetanov- spishA za proviniliq - ako e vinoven da si ponese kakvoto trqbva.ima neshto dobro v predavania kato gospodari na efira, saitove kato youtube i vbox - nqma skrito pokrito veche. redno e tia s vlast i pagoni da go shvanat tova veche

67

A.C.A.B.

преди 14 години

ушев мамкати мрасна бе *** аз ако те хвана ще те убия срад такава

66

слободия

преди 14 години

много сте неонеправдани .... само виждате колко е груб полицая , но не коментирате наглото държание на ***. По телевизията са давали полицаите как бият наистина , бият .../ протестите в Гърция, мачове в Италия / смазват от бой хората, но това може би им е в правата .

65

шижо

преди 14 години

и какво лошо виждате тука......мръсен *** яде бой.кво нередно има......а като викаха по-лани по улиците "Смърт на българите".

64

Dan

преди 14 години

Леле поредния *** с униформа, като я облече и почва "знаеш ли кой съм з бе?"- Кой си ти бе комплексар нещастен,...сигурно и онзи не е цвете ама ... а сега да видиме новия закон за МВР как ще работи!

63

Бабаитин

преди 14 години

Абе какво значение има какво е направило момчето, като гледам нито е окован, нито е в килия, стои си на пейката и оная *** проста се гаври с него. Ако е извършил някакво престъпление, младежа, има си следствие, има си съд, тая проста кука задачата и е да хваща престъпниците и да съблюдава реда, а не да се прави на правораздавател. Сега заслужава да му раздадат едно "задно" право *** в сливенския, за дето се прави на велик и погазва законите.

62

Патилан

преди 14 години

В белите страни когато ти говори полицай, мълчиш, защото всичко което кажеш ще бъде изполвано в съда. В БГ, няма институция която да защити полицайте, нито да отърве държавата от тези недоносници. Едно животно се разправя с друго. каква е тази държава която слага такива живтони като този полицай, и произвежда такива животни като този недоносник.