87

Ани

преди 3 години

Аз имам чуството че се разминавам със мнението на този анализатор по всички въпроси.Първо по отношение на вируса. Съгласна съм че има вируси, някои по-опасни от другите, но не съм съгласна с истерията която се вихри в световен мащаб. Съгласна съм с мерите които се редприемат от правителството, но смятам че то е принудено да ги предприема, защото ако не ги предприеме ще бъде обвинено че нехае за народа. В този смисъл отново подкепям правителството че не е особено стриктно. Като да ходим с маски.

86

До 80

преди 3 години

Най-добре е да отидеш на психиатър.Иначе любимия ти Борисов ще остане с един психофен по-малко.

85

Анонимен

преди 3 години

*** армията за управление рейтинга на протеста са Диванна армия на Дондуков 2.

84

Анонимен

преди 3 години

До БауЕстествено, че отговаря. И министерството на здравеопазването, и на образованието, и пътната агенция, и министерството на екологията се командват от премиера.Ти верно чупиш ***.

83

Анонимен

преди 3 години

Борисов в момента няма алтернатива.

82

V

преди 3 години

А що не казахте че ЦРУ купило киро гела ТВ и пеевските медии .Щели да наливат пари за влияние .Да са борят с китайското 5G и да вземат властта в България. Много медии купили и в нета ;)

81

Бау

преди 3 години

До До 76аз съм бил глупавият :D

80

Народа го харесва

преди 3 години

И съм убеден че още дълги години ще управлява ГЕРБ начело с другаря Борисов!Никога в историята на България не е имало партия и лидер с толкова силна подкрепа в цялата страна.

79

До 76

преди 3 години

Ха,ха,ха!А на теб Бау ли ти е истинското име?Да не би да са те кръстили на любимия си домашен любимец?

78

Анонимен

преди 3 години

БЧК (Български Червен К.омунист) събира хуманитарна помощ за Десислава.Два бойни самолета Спартан са натоварени с валериан.Утре ще кацне и още един Спартан с валидол.Нямаме четвърти Спартан за момента - за това започваме да събираме пагони за бъдеще.Откъснете пагон-спасете България!Изказваме благодарност на Х.ейтър Радев за удоволствието да изпратим хуманитарна помощ и да спасим ръчичките на трите маникюристки, където си чупиха ноктите да пишат против генерал Борисов.ЧНГ 2021!

77

Пян Гъ

преди 3 години

През март народът ще даде отговор на "протеста" (зорлем клатене на лодката) с пълно мнозинство на ГЕРБ. Ще гласувам още в 7.30 ч. Да му мислят файтонджиите с бесилки/ковчези/чували и президентът, който ще бъде клиент на прокуратурата.

76

Тодор

преди 3 години

Харалане, теб не те ли е срам? Как може да съществуват такива *** като теб?

75

Василев

преди 3 години

Бойко *** си с мир, рапортувай на началниците, че вече не те искат в селото, а питаш за попадията!Българите не искат да имат началници, те искат да имат истински лидери, които да жертват собственото си его в интерес на обществото, а не да го осребряват в нощни шкафчета с евра и злата!Бойко *** си с мир, вече са безмислени твоите воаяжи с джипката!Бойко *** си с мир, не подценямай българските селяни прости!Бойко изчезни заедно с ДПС ,бибиотекарите агенти и олигарси!България е жива!Глен!ЦРУ!

74

Бау

преди 3 години

До 79Дуфус ... Нима Бойко отговаря за тези неща? Да не е супермен? :D

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 56А колко книги на ден четат славито трифонов, цецо асансьора, корнела, маджото и другите?

72

Бау

преди 3 години

До 68Понеже съм регистриран и още един ми пише с името съм - по цял ден тук :D Пиша 5 коментара на ден ... в почивките. Знаел ми бил кирливите ризи, вика :D Анонимника ...

71

Анонимен

преди 3 години

до 69А колко платени трола в пеевски медии са "народа"?

70

Анонимен

преди 3 години

Харалан-човек без достойнство,съвест и морал.Пфу!

69

до 49

преди 3 години

Ако дойдат ченгетата и прокурорите и ти кажат да прехвърлиш 50% от бизнеса си на Шиши, друга песен ще запееш, тарикатче!

68

Анонимен

преди 3 години

До БауМного примитивно разсъждаваш - само парите броиш.Не разчиташ на държавата за нищо ли.Здравеопазване, образование, пътища?Все ли ти е тая дали дишаш чист въздух или въздух от изгорени гуми?Все ли ти е тая дали си караш хубавата кола по хубави пътища или по дупки?Наистина съм ти забелязал, че си доста ***.