93

Командир на ВВС-Раде

преди 5 години

Това не беше ли заканата на един Емигрант От Англия, че днес ще има ПРЕВРАТ, И ЧЕ ДНЕС ТОЙ ЩЕ СВАЛИ БОКО БОРИСОФ ОТ ТОВА ДА ВОДИ ДЪРЖАВАТА КЪМ СВЕТЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ УСПЕХИ И БЪДНИНИ ?НАЛИ ТОВА ТУК, Е ТОЗИ ПРОТЕСТ...А НАЛИ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ПРЕВРАТ !

92

учебник по история

преди 5 години

Ислямският Съюз (ИС) в 2018 се състои от 28-членки, халифати. Халифат 1 е Германия, Халифат 2 е Франция и т.н. Халифатите имат и Емирства, като например Емирство Саксония в Хлифат 1. Друго име за ИС е Обединен Европейски Халифат. На срещите на ИС за 7 годишни периоди се задават квотите за новопостроени джамии, убити и изнасилени християни, терористични актове. Отделните халифани се състезават кой първи ще изпълни квотата и дори кой и с колко ще я преизпълни. ИС е свеновен лидер по радикализация!

91

Анонимен

преди 5 години

1650 АВТОБУСА ДОКАРАХА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ- ПЛАТЕНИ СА С 1000 ПАУНДА- ДАРЕНИЕ НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ.

90

Демократ

преди 5 години

Капитализъм с демокрация е най-добрата система, никога няма да има смяна на системата, капитализъм с демокрация е краят на историята, винаги ще има капитализъм с деморкрация защито никой не е исмислил по-добра система.

89

РОДОПИ

преди 5 години

Абе хора много е демократично и нормално да се протестира срещу корупцията, недейте да се обиждате един друг тука нестава на въпрос за дадена партия видяхме около 30 год. ни баламосват и неможем да се излезем от тоя преход, до кога. Бъдете единни и най накрая да се събудим и да изметем всички ама абсолютно всички и да отстояваме Швейцарско управление. Да си помислим най вече за поколенията ни и за Родината ни. БРАВО НА БУДНИТЕ ГРАЖДАНИ.

88

У бре

преди 5 години

Аз пък мислех,че на този "компетентен" митинг ще видя и плакати срещу Доган,Бенчев,Очите, избягалия брат на депутата от БСП?Нали протеста е за смяна на системата?

87

Анонимен

преди 5 години

Или съд за всички крадливи и продажни политици след 1989 г. или България загива!Изборът е ваш, както се казва!!!

86

Гробокопач

преди 5 години

Първият акт на отзоваване на "народните представители" е официалното подписване на "Борисов 3". Но няма как с работещо 44 НС, в което е и Борисов, някой да гласува за "правителство на Гражданите", освен, ако не е нгаласено от самият цветанов и Бойко

85

До 83

преди 5 години

Ако търсиш Владо Береану и Румънеца и Енчев - не ги мяркам в множеството...

84

Анонимен

преди 5 години

Соро.соидите бяха изтикани от Унгария и сега се опитват да завземат България и да я напълнят с какви ли не мигранти

83

Анонимен

преди 5 години

До 82. И на някои в България не ги интересува нито Радев, нито Нинова, нито кой и да е . Защото тая промяна се влачи бавно, бавно та чак яваш , яваш. Без лустрация с криминална приватизация. И така се озовах сред пенсионерите.

82

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Бойко Банкянски от Банкя да си подаде оставката от Банкя и народеца да се...оспокои.Сума път са били хората от далечни краища,да дойдат тук пред НС и да заявят своята непримирима готовност за кардинална промяна.Топката се...търкулна и ще става все по...голяма,като снежна лавина,която ще помете...рожбите на мутрнско-полицайската мафиотцко-правова държава.Мамините рожбички...ненаядени;яко папат и за народа все няма.Няма и да има,докато са на власт партиите от статуквото.Рестарт и нов модел на у-е.

81

...

преди 5 години

Само по-близка интеграция с ЕС и тотална реформа на правосъдната система заедно с анти-корупционни мерки на най-високо ниво може да подобри положението. Ако останем в периферията нещата няма да се оправят, ако залитнем на изток - корупцията става двойна. Нямаме друг избор!

80

Независим

преди 5 години

Никой вече не ви обръща внимание, тролчета сплескани. Тиквата си отива, и вие с него!

79

Анонимен

преди 5 години

ех румънци , румънци , къде сте бе румънци .

78

Анонимен

преди 5 години

Чак в 13.30 ли получихте разрешение да отразите протеста ? Хаха

77

Анонимен

преди 5 години

ОРГАНИЗАТОРИТЕ СА ПЛАТИЛИ 560 САМОЛЕТА С ПРОТЕСТИРАЩИ С 1000 ПАУНДА- АМИ ЗА КАКВО ПРОТЕСТИРАТ- ПЪТУВАНЕТО БЕЗ ПАРИ- ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИ.

76

дебел депутат

преди 5 години

изкарвам тоя мандат и се пенционирам с пожизнен над таван :)

75

АББ

преди 5 години

Всичките ви писания са безсмислени, не е важно кой води стадото, а откъде духа вятърът. Много пъти вече посоката ме у променяна. Та, оправете посоката на вятъра. Нека да си духа в нашите очертания.

74

анонимен

преди 5 години

Защото БСП не може да събере своя електорат на протест, спретна такъв "международен"! Дреме им на българите в чужбина за ББ, Нинова и Радев!