77

до 69

преди 12 години

Ти пишеш по неграмотно. Припомни си какви предлози има в българския език и как се пише частицата не, когато следва глагол, слято или отделно. 'Айде бегаи учиш.

76

Българофоб

преди 12 години

Turkey, какво са дали *** на света ? Шопската салата и ракията ли ? Джон Атанасов ли, дето не е знаел една дума български ? Дилма РусеФ, дето не може да си напише името на кирилица. Простакът д-р Стоичков ? Ай сиктир с тоя псевдо патриотизъм - крадливо злобно племе, предатели по време на турско, лицемери през комунистически, крадци през демокрацията. Карат се само по форумите чий *** е най-добре да се лиже - западняшкия или руския.

75

Чужденец

преди 12 години

Нека се топят българите и без това само пречат. За 5 пари работа не могат да свършат българите, обаче само за пари и злато ламтят. За тази територия, умните и можещи хора имаме други планове, които не включват местното население.

74

Анонимен

преди 12 години

Kъм анадола летят :) е нормално, какво да правят тука?

73

Сус що че си я врати

преди 12 години

Глейте са как ще ви издуят шипоците и не че си я вратите а че се вратите. Ама ще е късно. Ще слагате фесовете и ще чакате на Александър Макдонски да ви спаси. Айде бегай са да целуваш на Тито портрета

72

Анонимен

преди 12 години

И ВМРО, и Атака предлагат детски да се дават само до трето дете, за да се спре безумната *** раждаемост, но никой от управляващите не ги слуша! *** са проблем 1 в държавата, около половината бюджет отива за техните помощи и детски! Аз вече нямам никакви колебания, че догодина ще гласувам за националисти, иначе изпускаме държавата!

71

до 69

преди 12 години

*** си като Гъбено семе, приоритет ,а не просперитет.Приоритет за човека е магистарлите да почакат ,да се обърне внимание на това ,че 85% от хората живеят мезерно и едвам съществуват,да се строят заводи а не магистрали,да се възроди селското стопанство и т.н..Ама явно и твоят акъл е колкото на Вожда ти,колкото на новоизлюпило се пиленце!

70

Иво

преди 12 години

Поредната статия всяваща негативизъм и омраза.... Защо всички, който бягат зад граница трябва да са най-умните??? Аз тия, които познавам са общаци или берачи на ягоди... Това ли са ни най-умните ... Просто ми писна да слушам как българският бизнесмен бил най-големия *** на света... Умните хора, които познавам са си в България и са си много добре устроени напук на всеобщия негативизъм и тъпотия. Средностатистическия българин просто е мноооооого ***, ама много ***...

69

UK до 55

преди 12 години

Ако не е достъпен аз как го чета и мога да пиша от Лондон?

68

Анонимен

преди 12 години

И Борисов не може да направи нищо....не разбирате ли? Това е...събда- нещо през което трябва да преминем/надявам се да има край и да преминем и да оцелеем-да бъдем пак нормални човеци с морал и ценности не като днешните/

67

од Македонец

преди 12 години

Ке си вратиме Пиринска Македониjа, па подир ке одиме до Софиjа, може дури Пловдив (има интересна историjа), а се друго од Бугариjа ке е *** гето.

66

ФАШИСТ

преди 12 години

има БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА - " де е текло , пак ще тече " БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛА ИМА И ВИНАГИ ЩЕ Е ИМА !!! НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ВНУШЕНИЕТО НА враговете на БЪЛГАРИЯ !!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

65

диско

преди 12 години

Аз си работя в Западна Европа по специалността. В БГ вече няма работа за инженери. Само курвета и мутрета с *** могат да оцелеят там. Булгаристанчетата да си гледат Фатмакгюлката за лесна и бърза асимилация.

64

Анонимен

преди 12 години

На който не му харесва да се разкара.Никой няма да го задържа.Отивам да си отворя 1 бира и чакам европейскотоНяма защо да се сравнявам с някой.Радвам се на живота.Успех на новите прислужници на европейците и американците

63

напротив

преди 12 години

напротив, достъпен е. даже в момента пиша от Англия.

62

Анонимен

преди 12 години

Кажето го това на Бойко ...

61

Turkey до Българофоб

преди 12 години

И на мене България не ми харесва, ама си краен.Всяка нация е част от солта на Земята.Българите са дали много като култура на този свят.Освен това са скромни (даже прекалено), прости (в добрия смисъл, а не простаци), и са добри.Когато турци са ме предавали и съм бил на косъм, българите са ми подавали ръка.И то знейки, че съм турчин.Има нещо изконно добро в тази нация.

60

до Македонец №45

преди 12 години

Абре, шиптариоте антички, па нас шопето дека ни пропушти !?

59

до 51

преди 12 години

Проблема не е в ГЕРБ а в истрадалия Българин като тебе - неграмотен и глупав - дори неможе да разбере връзката между инфраструктура и просперитет. Искаш вместо да строят магистрали да ти дадат парите на ръка нали -

58

Македоска Наденица

преди 12 години

Хахаха ее маке маке! Вие и сега сте си 3-*** македонкци с български паспорти и другото е албанци. Стойте си там да събирате шиптарите не ви искаме в България. България не я мислете.