30

Анонимен

преди 12 години

"Аз съм президент на САЩ и не блъфирам"========================================Този е пич и наистина може да опече аятоласите......

29

Тялото

преди 12 години

До 33:А понеже американците не са религиозни фанатици. Цялото им общество са сектанти зомбита, целия им елит - безкрупулни бизнесмени за които живота и правата не значат нищо.Само им дай още малко време и с нищо няма да се различават от ислямските режими.

28

видел злото.

преди 12 години

Ванга беше казала, че когато *** стане президент на САЩ то тогава ще бъде краят им. То след Виетнам, Ирак, Афганистан се ще им се види сметката на тия ***. Един път стомна за вода, втори, трети път, но накрая ще видат, че не са те хората дето ще властват над света. Китай каза, че ако се нападнат Иран, то те ще го считат като нападение срещу тях. Идва краят на САЩ.

27

za 50

преди 12 години

Където е бил чичо Сам оставя само прогрес - Ирак е новия икономически тигър на Средния Изток.......виж откъдето са минали рашките трева не никне

26

Килюминати

преди 12 години

Всички вие, които избирате страната на военолюбивите ще загубите, не са ли ви казвали вашите родители където стъпи крака на чичо Сам (на долните ционисти) нищо не никне, чо ви, сума сашли, *** такая йобаная

25

Анонимен

преди 12 години

Всички американски президенти са кукли на еврейски конци ,и накрая кой управлява америка и съсипва останалият свят --Вие преценете.

24

????????????????

преди 12 години

Ястреб защо не си със знамето.

23

живко сталев

преди 12 години

САЩ няма да напраднат Иран!Аз имам 4х9ки и 4 Валета и играя на без коз!! Не блафирам!!!

22

Анонимен

преди 12 години

Че нали години наред се готвите за това нападение! И това ще е началото на края...

21

мм

преди 12 години

"Аз съм президент на САЩ и не блъфирам"Според мен, черната 200% блъфира,.. и много добре знае, че този път Русия ще доставя оръжие на Иран и виетнамския сценарии ще се повтори!

20

мм

преди 12 години

*** защитават ***

19

До Ястреб

преди 12 години

Между: В турция са разположени ядени оръжия..... и: Турция има ядрени оръжия...... има на пръв поглед не много голяма, но съществена разлика. А иначе всеки с малко мозък в главата и получил достатъчно информация споделяна от повече гледни точки освен от проамериканските медии, се надява хамериканците да гризнат най-накрая дръвцето. Сринат ли се те, войните ще намалеят двойно или тройно - ще останат войни почти само из Африка, щото си им е такъв манталитета на ***.

18

Killuminati

преди 12 години

Този чорний мудак и все ционисти ще бъдат ама яката от Русите и Китайците ако решат да напднат Персите; а все другие - почвайте да купувате консерви щото 3-тата Световна идва

17

до 28

преди 12 години

Идеята е да не се позволява разпространението на ядрено оръжие и особено в ръцете на религиозни ненормалници. То по твоята логика дай всички ядрени държави да се нападнат и да се избият...ти си ку-ку.

16

до23

преди 12 години

Във ВВБаза Инджирлик има ядрени бойни глави и е под хамерикански контрол,сигурно от там ще нападат!

15

Тялото

преди 12 години

А кой ще нанесе удар на САЩ която също има адрено оръжие и заплашва целия свят с него?

14

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

... - А после Рушия...

13

dasasd

преди 12 години

О Боже,през лятото ни чака нов епизод на "Империята атакува"...

12

Hasan Ahmedov

преди 12 години

аз залагам на България ! нашата държава си има най-велика армия ! само да искаме можем да завземем света ! ако искате да дам пример ето- БЪЛГАРИТЕ РАЗБИХА В АМЕРИКА БАНКОМАТИТЕ БЪЛГАРИТЕ СВИХА МИЛИОНИТЕ НА ЕВРОПА и сега ги връщат ! БЪЛГАРИТЕ ИЗМАМИХА ЦЕЛИЯТ АРАБСКИ СВЯТ от АЛО АЛО АЛО ! УДАРИХА И ТУРЦИЯ като ги подмамиха по телефони АЛО АЛО АЛО !!! виждате ли само с едно обаждане и пачките са тука можем да унищожим световната икономика стига да искаме !!!!

11

Аз

преди 12 години

Изглежда, този хамерикански не го е грижа за си отверстие.