82

Unufri

преди 12 години

На всички тука им "отбира главата" от политика, само на Стоичков не :) Бойко бил намерил работа на Стоичков, че той горкия умира от глад и мизерия и работа не може да намери :DТочно за такива поплювковци и мрънкалници пише Стоичков в писмото си. Може и да не е свръх интелект, но това, което е правил го е правил достатъчно добре, за да има пари, да е известен и независим човек, за разлика от тук пишещите поплювковци, чието най-добро постижение в живота е с цвят кафяв и като пуснеш водата изчезв

81

и ти ли... ице

преди 12 години

"...същите тези стари муцуни предлагаха на мен да ми помогнат и да ми уредят проблемите с данъчните власти в България срещу пари..." - Е що не съобщи на компетентните органи за изкането на подкуп от теб, мъжкарю? Гледай си футбола и не се мешай там, където не ти е работа. С подобни изявлени ще има повече люл отколкото уин за усмиФката Росен :)

80

АЗИС

преди 12 години

Като истински мъжкари Боко и Ицката се перкат взаимно! Да не са луди да се занимават с жени, хахаха

79

Юберменш

преди 12 години

Всички са сбирток *** и трябва да бъдат изпарени или изпратени в лагер.

78

Анонимен

преди 12 години

Е благодарение на такива мъжкари сме на това дередже

77

Анонимен

преди 12 години

Две кухи тикви се ухажват мъжкарски....

76

Начална учителка

преди 12 години

не знаех, че Стоичков може да пише. Винаги ми е изглеждал като Бойко.

75

Анонимен

преди 12 години

gerb vidia ot bsp-to 4e pi6at pisma i sega otvra6tat ha ha ha...

74

уууууу

преди 12 години

'*** снимката!!! тез двамата кви са бре?!

73

chach

преди 12 години

borisov i stoichkov naistina imat ob6to .idvamata sa papi ta chak obli.

72

Мдааа

преди 12 години

Камата е известен за съжаление с това, че доста международни футболни съдии, а и много испанци научиха едни изрази на български.... които няма да повтарям, че да не ми изтрият постинга. Та това писмо той само ще да го е подписал, иначе щеше да завършва по начин които не би позволил да бъде публикувано...

71

Nobody

преди 12 години

Имаше навремето един виц, дето Камата влязъл в барселонски музей, твърдо решен да покаже културно-исторически познания и попитал уредника:- Извинявайте, това ли е известната картина на великия Ботичели от 14 век, наречена "Селянин люпи семки?"- Не, господине, това е венецианско огледало.

70

Илия

преди 12 години

Сигурно си шпрехат на Английски когато не ГРАДАТ БЪЛГАРИЯ --- ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха

69

arhar

преди 12 години

Другарите още ли не разбраха, че загубиха битката за ' Дондуков ' 2 ?Стоичков поне е мъжкар и казва нещата ясно, за разлика от Курумбашев, който избяга от дебат по НОВА ТВ !Очевидно Курумбашев сега се бори със съвестта си и затова не смее да отговаря публично на зададените му въпроси ?

68

Пепи

преди 12 години

Защо всеки се занимава с това, от което най-малко разбира? Стоичков е велик футболист, но като човек е пълна плюнка, за съжаление! С всеки силен на деня политик ли не се снима, за кого ли не изказа хвалебствията си, без да му ги искат. Сега станал адвокат на Плевналиев... То бива слагачество на властта, ама става вече смешен и жалък. Хайде Ицо, гледай си футбола и втората си Родина - Испания, а нас остави на мира!

67

2

преди 12 години

На 1 септември 2007 г. в интервю пред вестник Банкер, озаглавено Живеем в града на греха, управителят на фирма LINDNER Росен Плевнелиев разказва за проблемите, които е имала ръководената от него фирма за да принуди Столична община да изпълни собствените си решения.В интервюто, публикувано от Агенция Фокус, става въпрос за сделка за замяна на парцел с фирмата Софийски имоти, както и за наличието на хора, които са предлагали да посредничат за разрешаване на проблема.През 2007 г. Росен Плевнелиев отговаря дословно така: Публично известен факт е, че от тази фирма (Софийски имоти б.р.) просто няма спасение. Но така или иначе ние няма да платим и лев подкуп. '.......................................................................И сега какво излиза ?През 2007 г. пред в - к ' Банкер ' Плевнелиев много ясно и точно казва какво е станало ...Кои тогава се занимаваха с разкриване и прекратяване на престъпления ? Това не бяха ли Румен Петков и доц. Ал. Петров ? Какво направиха те по въпроса ?А Кадиев тогава сигнализира ли Прокуратурата или странно си замълча ?Защо П. Курумбашев днес странно не се яви в ' Здравей България ' по НОВА ТВ и да даде показания ?Очевидно е, че тук има скалъпен компромат срещу Плевнелиев, който в случая не успя да мине !?През 2007 г. червените не си ли бяха раздали 117 млн евро като бонуси покрай АЕЦ БЕЛЕНЕ ? Защо мълчат за тези раздадени 117 млн евро , а не раздухват случая, за да ни обяснят за каква точно свършена работа взеха тези пари ?

66

@

преди 12 години

С какви глупости и мерзости ни занимават само!Кой кога някъде където защото бил казал и Плевенлиев бил там и е виновен!Абе кажете "аз мога, аз това направих, това са ми плановете..." нещо позитивно!БиСеПе-то веднага извади ла*нометите и почна да тръпи че седмия му братовчед бил се бил напил веднъж некъде си.Нищо не става от тази сбирщина айдуци. Пак власт сънува, но с това ще си остане.

65

Анонимен

преди 12 години

Има мъжкари, като Ицето! Същия, който през 1993 ни убеждаваше да се застраховаме във ВИС 1 Васил Илиев още не беше застрелян. 20 години по-късно кучето си има нов господар. Жалък и лигав "мъжкар си ти Ицо"

64

Чоека

преди 12 години

Боже, колко мекохарактерни хора има в таа държава, боже. За вас става въпрос драги ми читатели.

63

Истината

преди 12 години

ЧЕ ТЕ СТОИЧКОВ И В ЮЖНА АФРИКА ГО БИХА ХОРАТА И ГО ИЗХВЪРЛИХА ОТТАМ КАТО МРЪСЕН ***. ПОМНЯ КАДРИТЕ КОГАТО СТОТИЦИ ПОЛИЦАИ ЕДВА ГО ОПАЗИХА ОТ ГНЕВА НА ХОРАТА. КЪДЕТО И ДА ОТИДЕ,ДОРИ И ПРИ ЧЕРНИТЕ Е ГОНЕН КАТО ПРОКАЖЕН. НОВИ 10 ПРОЦЕНТА НАДОЛУ ЗА ГЕРБ С ТАЗИ "ПОДКРЕПА". СЕГА МИ СЕ ОБАДИХА 10-НА ПОЗНАТИ КОЛЕБАЕЩИ СЕ ПРЕДИ ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБ И ВЕЧЕ ГЕРБ ИМ Е НАЙ- ОМРАЗНАТА ПАРТИЯ СЛЕД ПОДКРЕПАТА НА СТОИЧКОВ.