90

Чукундур

преди 13 години

Цецо, къде си?

89

Азъ

преди 13 години

Тва полицаите на 3-та снимка табелата ли си пазят?

88

Стефан

преди 13 години

Ами на човека му е писнало от някой лош кредит , да плаща като поп с кръв по ръцете и пот на челото. Банкера седи зад бюрото и доволно потрива ръце с заплата от 6000 лева осигурена му от нас вложителите ... Да стане един шеф на клон и да покаже колко му е заплатата с всички премии и бонуси за годината !!!! Има ли такъв смелчага да си признае ..... не нали !!! Ами поне да пусне бедните хора вътре , а дебелите ,мазни, комунистически, политически сложени шефчета да вземат да се осъзнават !! СТАЧКИИ

87

Безработни

преди 13 години

Гладни сме.

86

do 78

преди 13 години

Би трябвало да си прав ,но и съдиите потриват ръце ,...на готово да хапнат от тях нещо и после да ги пуснат за още кинти ?За 20 г. ,това съм разбрал....

85

Анонимен

преди 13 години

Заприличахме на Америка от 40-те на миналия век.

84

до 73

преди 13 години

касиерката най-вероятно работи за 600-700лв охраната за 500-напълно реални заплати в банките.ако *** работи в топлофикация трябва ли някой да я гръмне защото топлофикация злоупотребява,бензинаджиите трябва ли да ги гърмим щото ни сипват бенз за 2.4? много много си ***-бас държа че похитетилите са с коефицент на интелигентност като твоя че и по-висок.дано няма застреляни ,а ти по-добре се гръмни

83

JORO

преди 13 години

dnes shte ima action, policiata da ne se chudi a da izbie tezi prestupnici s avtomati !!!!!!!!!!!

82

Куентин Тарантино

преди 13 години

Ей, то направо като в Криминале ...И по-зле ще става ! Гладно не се стои ...

81

Анонимен

преди 13 години

Това са Сливенски *** 100/100, да ги избият.

80

Гошо Тъпото

преди 13 години

Обира не е от...глад,той е за отмъщение.Някой честен кредитиполучателсе е видял в ...чудо,от високите лихви и рекета на банката и е влезнал да сипоговорят като...мъже с директора на...клона.Както винаги,директора се еоказал п...ка и това е взривило...клиента.

79

Инкогнито

преди 13 години

Да бе, отчаяни са били тия. Точно отчаяните нахлуват въоръжени и застрелват човек.Видяхме как действа отчаян човек - пластмасов пистолет и се надява да мине номера (учителката така направи). Тези са си явни престъпници.

78

HASH

преди 13 години

Отново ред и дисциплина в държавата на Цецо Мутрата, Калинка Дипломата и Боко Бирата.Обирaт сега банки защото нa хората може вече да им е писнало да ядат цимент и пепел от магистралите на Боко.

77

Анонимен

преди 13 години

Е тея вече си намериха майстора.Квото крали крали.От тук насетне дупе да им е яко по затворите.И на близките им.

76

Директор на СПУ-то

преди 13 години

Няма страшно, това са учителя по физкултура и даскалката по история от сливенското даскало. Те просто отидоха да си получат заплатите, а пенсионирания милиционер сега пазач не им ги дал и даскалката го гръмнала, ама по седалището, като непослушните ученици.

75

Ф.С.В

преди 13 години

Навремето Хитлер е спечелил народната любов -защото е обещал че вземе ли власта първо ще затрие банките - които обират народа --а те са били само на евреи - и сега е така -банки ,световен транспорт ,бизнес с диаманти и петрол .злато -всичко е евреи --България дължи милиарди на частна английска банка собственост на евреи

74

Анонимен

преди 13 години

Nqma da e dale4e vremeto kogato nqkoi 6te mu padne perdeto i 6te vleze v parlamenta pri tiq praznoglavci.6te se naserat ot strah tiq mi6oci i hrantutkovci.

73

Ал майна!

преди 13 години

Тия дали ще се включат в благотворителност!!?:)

72

Анонимен

преди 13 години

Долу гадната банка! Дано охранителя пукне! Дано избият касиерките вътре. Гладни са били хората, обезумели от мизерия, а сега ще ги осъдят! Скапано правителство, долу ГЕРБ!

71

безработен

преди 13 години

Всеки ден се будя с мисълта да ограбя банка. Тези алчни наглеци които богатеят от малките заплатки на бачкатори ,друго заслужават ли ?