52

Анонимен

преди 13 години

кризата ще се задълбочи? защо,госпожо? още скрити дългове и неизплатени договори листе ни оставили?

51

Гошо Тъпото

преди 13 години

Блазе й на....Масларова,никаква криза не я....събаря;ако беше....Головодова,друга ....работа.

50

КРИЗАТА ПРОДЪЛЖАВА..

преди 13 години

....НО,... САМО ЗА БЪЛГАРИЯ!!!!ТАЗИ СКАПАНА ПОСТ-КОМУНИСТИЧЕСКА ИКОНОМИКА .....НЯМА ДА РОДИ НИЩО!САМО ДЪЛГОВЕ И РАЗРУХА!БОЙКО ГО Е СТРАХ ДА ПРАВИ ПРОМЕНИ---МОЖЕ ДА ЗАГУБИ ОБЩИНСКИТЕ ИЗБОРИ!ТОВА ОБАЧЕ, ЩЕ МУ ИЗЯДЕ ГЛАВАТА!

49

до 49

преди 13 години

А колко има в сивия сектор които се правят на безработни и аз съм един от тях ,но сме много!Защо никой не говори за милиардите които се наливат от емигрантите без които да сме закрили до сега държавата!!!

48

селянин

преди 13 години

Защо ми изтрихте коментара бе не ми е приятно да ви наричат долни мръсни и крадливи и лъжливи мързеливци.Комунисти.Това сте вие и да правите терорисчини актове през 23 година да убиевяте за това еша ви няма.

47

от малък град

преди 13 години

за едно е права - лъжат ни с официалните данни за безработица, защото когато отидох да се регистрирам в бюро по труда ми казаха да дойда след един месец, като ми дадоха съответно дата и час, поради невъзможността да обслужват нарастващия поток от безработни

46

мар4о

преди 13 години

опозицията пали свещи кризата да продължи

45

Боко

преди 13 години

Кой като нас?

44

с.

преди 13 години

Абе тая,че е за затвора е факт!Ама в случая е права!Официалните данни за безработицата са много далеч от действителността!Много хора са без работа!Други пък не си взимат заплатите с месеци!Направо е страшно!Чака ни много тежка зима!А тия ГЕРБ не правят абсолютно нищо!От тях освен сладки приказки и натиск отвсякъде за все повече и повече пари друго не видях!

43

Анонимен

преди 13 години

Тази не трябваше ли да е отдавна в затвора?!!!

42

Анонимен

преди 13 години

Тази трябваше да е в отдавнав затвора ,а тя казва как ще се оправим . Бойкоооо за теб повече няма да гласувам , такива *** трябва да гният в пангото. ВГ.- рай за престъпници

41

Eй маслароватааа

преди 13 години

Ей МАСЛАРКАТАА къде са 19 МИЛИОНА за ремонта на социалния дом Ст.Загора ???Как ти мазна мутро предоби СПА ХОТЕЛ в старозагорските мин.бани ???ЕЕЕ Беден български народ...и неговия "обичан" "елит"...

40

Анонимен

преди 13 години

Тази и Емел Етем най-много искам да ги видя с белезници

39

Ясен

преди 13 години

А от какви се прави модерната икономика образовани и крадливи като тебе ли !*** с *** червен!

38

...

преди 13 години

Масларова, че те по- голямата част от болните (инвалидни пенсионери) и необразовани бяха четири години под твоето вещо и мъдро ръководство. Що не ги образова и излекува, ами пенсонерите по инвалидност се увеличиха 5!!!! пъти? Сега ли се сети за това? Повдига ми се от нагли и безочливи комунистически изчадия като теб!!!! П.С. Тази година пренсионерите няма да летуват в ТВОИТЕ хотели, нали? Напълни ли ги с различна пасмина, че те други у нас заради вас не идват?

37

Aussie Dude

преди 13 години

Да уважаема модерна икономика не се прави от болни и необразовани,но не можем и да си я откраднем от другаде което вие най-добре можете,модерна икономика се прави с инвестиции,иновации и много реформи,а докато не изчезне генерацията дето гласува за вас,България няма да бъде модерна,а пропита от вашите криминални занимания,къде бяхте вие четирите години когато бяхте на власт-усвоявахте нашите пари за лична полза,..*** проста!

36

Бойко Борисов

преди 13 години

Кажи, Масларова... Не те разбирам... Дъвчиш дъвка и не те чувам...

35

Анонимен

преди 13 години

Трябваше да е в панделата, ама не е :)Мургина - също.На майорката Етем даже не и се заканиха.На Доган барбекюто си стои. Само ще го разтакават заради Цанков камък да го изкарат мъченик пред неговите. Както направиха и с Р. Овч.На СерГея му пръцнаха на пишлето.Р. Петк. си е първа дружка със Слънцеподобния от Банкя.Списъкът е дълъъъъг :)

34

КРАДЛА

преди 13 години

ТАЗИ ЖЕНА ПРИТЕЖАВА ПОЛОВИН СТАРА ЗАГОРА И СЕ ПРАВИ НА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА-СРАМ И ПОЗОР НЕМОВАХА ДА И НАПРАВЯТ НИЩО НЕ Е САМА В КЮПА!!!!!

33

Анонимен

преди 13 години

и кой ни натопи в л....та,госпожо тоалетова ?